- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
- #4.001
Bana cevap vermeyince uzuldum ya kotu bir sey mi yazdim acaba diyr tekrar tekrar okudum. Herkese cevap yazmis bana yazmamisIyiyim guzelim ayri gayri geciyor iste :) Sen nasilsin?
Bitanem tekrar kusura bakma, tlfon sürekli donuyodu bişiler tıkıştırıp bilgisayarı açtım. Burdan koca ekranı göre göre rahat rahat yazabilirim.
Aklima gelmisken ben de sorayim. Maktaj konusunda ne dusunuyosunuz? Porselen makyaj sart mi?
Bitanem makyaj benim uzmanlık alanım diyebilirim. Makyaj içinde aha böyle gelinlik aradığım gibi arayacağım maalesef çok önem veriyorum o konuya da benim bildiğim bir kaç püf noktası var... Anlaşacağın kişiyle görüştüğünde yoğun makyaj yerine sade ama bi o kadar şık bir makyaj tercih et. Boooollcada kiprik ve eyeliner Makyöz Rıfak Yüzüak bu konuda dinlediğim makyözlerden. Gelin makyajı da yapıyor ama Ebru Gündeşin makyajını yapan biri olduğu için eminim fiyatta çok yüksektir. Tabi tercih senin. Püf noktalarına devam ediyorum. porselen yerine Hd ürünler kullan. örneğin Makeup forever'in HD fondoteni gibi... Çünkü HD ürünler foto çekimlerinde çok duru gösteriyor. Ayrıca içinde güneş koruyucu bulunan fondotenlerin hiçbirini tercih etme çünkü fotolarda ışığı yansıtıyor ve yüzün parlamaktan görünmüyor..