• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Bana cevap vermeyince uzuldum ya kotu bir sey mi yazdim acaba diyr tekrar tekrar okudum. Herkese cevap yazmis bana yazmamis :KK43: Iyiyim guzelim ayri gayri geciyor iste :) Sen nasilsin?

Bitanem tekrar kusura bakma, tlfon sürekli donuyodu bişiler tıkıştırıp bilgisayarı açtım. Burdan koca ekranı göre göre rahat rahat yazabilirim.

Aklima gelmisken ben de sorayim. Maktaj konusunda ne dusunuyosunuz? Porselen makyaj sart mi?

Bitanem makyaj benim uzmanlık alanım diyebilirim. Makyaj içinde aha böyle gelinlik aradığım gibi arayacağım maalesef çok önem veriyorum o konuya da benim bildiğim bir kaç püf noktası var... Anlaşacağın kişiyle görüştüğünde yoğun makyaj yerine sade ama bi o kadar şık bir makyaj tercih et. Boooollcada kiprik ve eyeliner Makyöz Rıfak Yüzüak bu konuda dinlediğim makyözlerden. Gelin makyajı da yapıyor ama Ebru Gündeşin makyajını yapan biri olduğu için eminim fiyatta çok yüksektir. Tabi tercih senin. Püf noktalarına devam ediyorum. porselen yerine Hd ürünler kullan. örneğin Makeup forever'in HD fondoteni gibi... Çünkü HD ürünler foto çekimlerinde çok duru gösteriyor. Ayrıca içinde güneş koruyucu bulunan fondotenlerin hiçbirini tercih etme çünkü fotolarda ışığı yansıtıyor ve yüzün parlamaktan görünmüyor..

canım belin çok ince değilse kurdela ve v bel kemerinden kesinlikle vazgeç hatta fiyonku hiç düşünme hediye paketi gibi sevmem ben mesela etek kısmı da mesela örneklerde olduğu gibi olabilir düz tül istersen düz var ya etek uçlarında hareket düşünebilirsin resimdeki biraz abartılı gelebilir ama fikir olur dedim
Eki Görüntüle 1403155 Eki Görüntüle 1403156 Eki Görüntüle 1403157

Canımmm, belim bayağı ince aslında. belimin inceliğini belli etmek için bir kurdela kullanmak istemiştim bende. Kemer kısmı son detay olacağı için değişiklik yapılabilir sonrasında.. Fiyonk gelinliği çocuksu yapıyo sanırım. uzun kuyruk favorim olmazsa olmazz Hoppa Etekte tamamen dantel olacağı için üstünde sadece tül olsa yeter diye düşünüyorum. uclara bişi yaptırmasam daha iyi olur gibi geliyo. Ama eklediğin fotolardaki gelinliklerin kuyrukları cidden çok güzel. dikkate alıcam bitanem. kemer ve arkası için bi önerin varsa çok sevinirim ??

Haa bide o son koyduğun gelinlik varsa 3 boyutlu dantel dedikleri, And çarşısında gördüm onu gerçekten olağan üstü bişi ama :KK36:

Kuyruk tabiki cok yakisir. Ama bnce inci de ekletme. Neden dersen her seyden biraz katarsan ortaya karman corman bir sey cikar. Gupur var isiltili tul var boncuk gibi dugmeler var bir de inci olursa cok karisik olur. Arkaya fiyonk ben de sevmiyorum hediye paketi gibi geliyor bana. bu kadar detay varken bel kismi uzerine otursun yeter bence baska bir sey ekletme. Yine de sen bilirsin tabi bence v olmazsa ve beli sade olursa cok sik olur. Kuyruk gupurler ve isiltili tul yeterince ihtisam saglayacak zaten.

hııımm ben öyle düşünmemiştim valla güzel olacağız diye salataya dönmeyelim sonra dimi :))fiyonktan bende hemencecik vazgeçtim zaten. arkası başka önü başka olacaktı. Daha fazla detayla boğmamak lazım gelinliği azcık sade bırakmak daha güzel olur gerçekten. Benim sade anlayışım da anca bu kadar oldu işte :)) KUYRUK VE IŞILTI beni benden alıyo zaten o gelinliğe hayat veriyo sanki.

Teşekkür ederim kızlar gecenin bu saatinde yordum sizi. Fikirlerinizi benim için çok önemliydi iyiki varsınız, çok seviyorum sizi gelinlerim benimm :)):KK36::KK19::KK15:

Ooyy kuzum benimm yerim seni benn :)) arzuya yazarken senin yazdigini goremesim. Tlfonun azizligine ugradim bitanem kusura bakma.
Geldim been cannlar okeanoss00 okeanoss00 coook sasirdi beni goruncee iyiki geldin iyiki geldin diyip durdu nasil mutlu oldum bende anlatamamm. İyi oldu anliycaginiz bende telden girdigim icin yorumlara detayla bakamadim esracim ama bi gelinlikte kuyruk olmazsa olmaz tabi bana gore ayri bi seviyorum kuyrugi ama a kesim ve tarlatani biraz daha buyuk tutabilirsin daha kabarik istedigin gibi durabilir. Benimkisinin sirti incili ama bana sorarsan capraz ipli olmasi cok daha rahat oluyo goruntuden ziyade ben ipli denedigim gelinliklerin icinde daha rahat hissetmistm kendimi kalip gibi sariyo vucuddunu. Ve bide eteginde gupuru cok tutma sadece uclarinda olsun cok bogar bence ustu gupur alti gupur biraz daha akici ve daha sade olsun benim fikrim

Geldim been cannlar okeanoss00 okeanoss00 coook sasirdi beni goruncee iyiki geldin iyiki geldin diyip durdu nasil mutlu oldum bende anlatamamm. İyi oldu anliycaginiz bende telden girdigim icin yorumlara detayla bakamadim esracim ama bi gelinlikte kuyruk olmazsa olmaz tabi bana gore ayri bi seviyorum kuyrugi ama a kesim ve tarlatani biraz daha buyuk tutabilirsin daha kabarik istedigin gibi durabilir. Benimkisinin sirti incili ama bana sorarsan capraz ipli olmasi cok daha rahat oluyo goruntuden ziyade ben ipli denedigim gelinliklerin icinde daha rahat hissetmistm kendimi kalip gibi sariyo vucuddunu. Ve bide eteginde gupuru cok tutma sadece uclarinda olsun cok bogar bence ustu gupur alti gupur biraz daha akici ve daha sade olsun benim fikrim

Tatlim sag salim varmışım. aayyyy ne guzel mutlu olmuş. o mutlu olunca sende mutlu oldun tabii. ALLAH yüzünüzdeki gülücükleri eksik etmesin bitanem.

Gelinlik içinde tatllım, dediğin gibi A kesim tarlatanı buyut olacak ki gösterişli dursun. incililerde sıkı sıkı durmadıgı için mi öyle dedin tatlım. iipi bende düşündüm ama tarif ettiğim modele yarışmayacağını dusundum nedense. yada ipler baglandıgında çapraz bağın gözükmeyeceği şekilde olursa oda olabilir dimi. yada fermuar üstüne süs inci düğme?

canım bi yanlışlık olmasın tatlım. Gelinliğin etek kısmı tamamen zarif bi dantelle kaplı olacak onun bi üstünde de tek kat hayal tül kullanılacak yani güpür yok, tamemen ısıltılı bir dantelle zarif olmaya calışıcam umarım beceririm :)

Canım çok sevindim hadi bakalım o limonilik de dağılacak böylece :)

Aklima gelmisken ben de sorayim. Maktaj konusunda ne dusunuyosunuz? Porselen makyaj sart mi?
Kuzum ben porselen düşünmüyorum banaa sıcak gelmiyor niyeyse donuk gibi hissediyorum :KK53:Makyajda istediğim mac ya da kroyolan ürünleri kullanan iyi bir makyöz içeriğine gelecek olursak ben far istemiyorum yakışmıyor beyaz far ve aydınlatıcıyla gözlerimi belirginleştirmek istiyorum çoklu kirpikler uçlara doğru kısadan uzuna gidecek şekilde bir de inceden başlayıp uçlarda kalınlaşacak eyeliner :KK16:dondöten pudrada donuk duruyor ama gelinlerde sabitlemek açısından kat kat kullanıyorlar maalesef:KK53:kahvesi çok pembesi az olan bir allık bordo vişne çürüğü tonlarında bir ruj bende dudaklar patlayacak yani:KK70:
Canım çok sevindim insan mutlu olmaz mı :KK60:
Günaydın güzel gelinlerim hayırlı cumalar :)
Hayırlı cumalar kuzucum:KK24:

günaydın herkese. iş yerindeki problemlerden dolayı gelemiyordum. dualarınıza ve desteklerinize ihtiyacım var kızlar... beni yine soğuttular her şeyden. çok şükür herşeye ama eksik birşeyler var, düşünmem gereken çok şey var, 2,5 ayım kaldı ama dış etkenler çok yıprattı beni. Allah büyük..

sizler nasılsınız? hazırlıklar ne aşamada? bu haftasonu eşya bakalım dedik ama nolacak bilmiyorum. haftaya da nikah işlemlerine başlıcaz. umarım geç kalmamışızdır.

günaydın herkese. iş yerindeki problemlerden dolayı gelemiyordum. dualarınıza ve desteklerinize ihtiyacım var kızlar... beni yine soğuttular her şeyden. çok şükür herşeye ama eksik birşeyler var, düşünmem gereken çok şey var, 2,5 ayım kaldı ama dış etkenler çok yıprattı beni. Allah büyük..

sizler nasılsınız? hazırlıklar ne aşamada? bu haftasonu eşya bakalım dedik ama nolacak bilmiyorum. haftaya da nikah işlemlerine başlıcaz. umarım geç kalmamışızdır.
Ne yaptın çıktın mı işten? Haklarını alabildin mi? Çok merak ettim seni hatta yazdım da.

Ne yaptın çıktın mı işten? Haklarını alabildin mi? Çok merak ettim seni hatta yazdım da.

çok karışık orası. şu an hala çalışmaya devam ediyorum ama ilan verdik birini bulana kadar burdayım. konuştum haklarının hepsini vericem diye söz verdi. sözünde durmazsa da artık Allaha havale ederim napiim kuzum. kanıtlayabileceğim bir durum yok şu anda. her şey onun vicdanına bağlı yani..

beyaz eşya araştırıyorum şimdi :/ sen siemens almıştın. herkes başka bişeyi övüyor kafam karıştı :)

çok karışık orası. şu an hala çalışmaya devam ediyorum ama ilan verdik birini bulana kadar burdayım. konuştum haklarının hepsini vericem diye söz verdi. sözünde durmazsa da artık Allaha havale ederim napiim kuzum. kanıtlayabileceğim bir durum yok şu anda. her şey onun vicdanına bağlı yani..

beyaz eşya araştırıyorum şimdi :/ sen siemens almıştın. herkes başka bişeyi övüyor kafam karıştı :)
Siemens beğendim ben alamadım daha kuzum paralar bitti :))) Siemens alan nehirnil111 nehirnil111 :) E madem eleman ihtiyaçları var seni neden çıkarıyorlar? Ben seni küçülme politikası yüzünden çıakrttıklarını sanıyordum. Allahlarından bulsunlar. Allaha havale etmezsin haklarını sonuna kadar ararsın vermezse dava açarsın yok öyle yaş dava.

Son düzenleme:
Siemens beğendim ben alamadım daha kuzum paralar bitti :))) Siemens alan nehirnil111 nehirnil111 :) E madem eleman ihtiyaçları var seni neden çıkarıyorlar. Ben seni küçülme politikası yüzünden çıakrttıklarını sanıyordum. Allahlarından bulsunlar. Allaha havale etmezsin haklarını sonuna kadar ararsın vermezse dava açarsın yok öyle yaş dava.

evet firmanın maddi sıkıntıları var. ama farklı olaylar dönüyor burda. beni işten çıkardı sonra gitmeni istemiyorum diye yaz çizdi. zaten ben de kalmak istemiyorum artık. birini bulalaım gidicem hemen. çünkü aşırı yıprandım. düğün öncesi iyi olamayacka ama biraz daha kalırsam psikolojim tamamen bozulacak. gidişata bağlı işte. son dakka golü atmazsa bana şikayeti düşünüyorum.

evet firmanın maddi sıkıntıları var. ama farklı olaylar dönüyor burda. beni işten çıkardı sonra gitmeni istemiyorum diye yaz çizdi. zaten ben de kalmak istemiyorum artık. birini bulalaım gidicem hemen. çünkü aşırı yıprandım. düğün öncesi iyi olamayacka ama biraz daha kalırsam psikolojim tamamen bozulacak. gidişata bağlı işte. son dakka golü atmazsa bana şikayeti düşünüyorum.
Hayırlısı olsun canım. İnşallah her şey istediğin gibi olur. Neşeni özledik ama. Hadi bakalım at kafandan sorunları biraz sohbet edelim sana da iyi gelir :)

fa
Cizilmis olani diyosun demi tatlim. Mankenin uzerindekinin kollusu ve daha kabarik olani bitanem. Benimde aklimda artik bu model var. Sira bunu kime guvenip yaptiricam. Bugun dai gelinlige sordum 3-3,5 a yapariz dedi dantelleride cok guzeldi.
evet canım o aynen ,owww çok pahalı ya :110: belki pazarlıkla düşürürler :)

Back