- 28 Kasım 2014
- 578
- 641
- 158
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
- #3.841
evet o istanblda ben nevşehirdeym.martın sonuna gidicem ancak.çoook zor oluyo tahmin bile edemezsinFarklı şehirlerde misiniz canım. Zor oluyo dur uzaktan uzaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet o istanblda ben nevşehirdeym.martın sonuna gidicem ancak.çoook zor oluyo tahmin bile edemezsinFarklı şehirlerde misiniz canım. Zor oluyo dur uzaktan uzaktan
sıkma canını belki daha çok beğeneceğin bir ev çıkar. görümce işi de zor olmalı karışıyor mu nasıl davranıyor :/günaydınnnn kızlarrrr
beğendiğim ev tutulmuş
bir 15 gün daha bekleyemediler
biz de haftasonu beyaz eşya fln baktık, tabiki tartışma olmazsa olmaz
bir de ben de görümce var, Allahımmm darlantıdayım
sıkma canını belki daha çok beğeneceğin bir ev çıkar. görümce işi de zor olmalı karışıyor mu nasıl davranıyor :/
saol canım ama bayaa bayaa hazırlamıştım kendimi orası için, dur bakalım hayırlısı
iyi anlaşıyoruz ama biraz karışmaya çalışıyor işte yok şu şöyle olsun, yok düğünde şu şarkı çalsın, yok şu kadar süre kesintisiz horon olsun, abimin düğünü bu falan fıstık
ee ben napacam onlar horon teperken, kendi düğünümde misafir gibi oturup gidicem heralde
nişanlımla hallettik de görümce arada karıştırıyor böyle ortaya laf atıp
ayy koptum bu görümceler hep böyle mi olur Nişanlımın d.gününü kutladım onun ailesiyle benden beklemediği için sürpriz oldu :)) oturduk kalkana kadar şu şöyle olsun bu böyle olsun beyaz olmasın siyah olsun.... ya en son dayanamadım dedimki ben olaylardan ders alamıyorum dedim yaşıyıp görmem lazım dedimmm sustular sonra bi arada dedimki siz koltuğu alırken bana ne renk almanız gerektiğini sordunuz mu hayır bitmiştir ddim çok sert çıkış oldu ama dayanamadım yanii sorarsam söyleyin sormazsam ne diye yoruosun kendinii :)) neyse horon öğrenmen şart canımcım yoksa sıkıntıdan patlarsın :) çünkü horon bi başlarsa daha sonu gelmez bende nişanlıma öğreticem o sebepten öğrenebilirse tabiğğğğğsaol canım ama bayaa bayaa hazırlamıştım kendimi orası için, dur bakalım hayırlısı
iyi anlaşıyoruz ama biraz karışmaya çalışıyor işte yok şu şöyle olsun, yok düğünde şu şarkı çalsın, yok şu kadar süre kesintisiz horon olsun, abimin düğünü bu falan fıstık
ee ben napacam onlar horon teperken, kendi düğünümde misafir gibi oturup gidicem heralde
nişanlımla hallettik de görümce arada karıştırıyor böyle ortaya laf atıp
ayy koptum bu görümceler hep böyle mi olur Nişanlımın d.gününü kutladım onun ailesiyle benden beklemediği için sürpriz oldu :)) oturduk kalkana kadar şu şöyle olsun bu böyle olsun beyaz olmasın siyah olsun.... ya en son dayanamadım dedimki ben olaylardan ders alamıyorum dedim yaşıyıp görmem lazım dedimmm sustular sonra bi arada dedimki siz koltuğu alırken bana ne renk almanız gerektiğini sordunuz mu hayır bitmiştir ddim çok sert çıkış oldu ama dayanamadım yanii sorarsam söyleyin sormazsam ne diye yoruosun kendinii :)) neyse horon öğrenmen şart canımcım yoksa sıkıntıdan patlarsın :) çünkü horon bi başlarsa daha sonu gelmez bende nişanlıma öğreticem o sebepten öğrenebilirse tabiğğğğğ
hemde ne ağırır o zaman.. bende kemençeci çağırıcam erkek tarafı yandı o zaman ama napiim yanii horona giren sallanıray hiç öğrenenem valla benim başım ağrıyo o sesten zaten nasıl katlanıcam diye düşünüyorum
hatta nişanlıma dedim bak başım şimdiden ağrıyo, düğünde daha çok ağrır diye
herkes haddini bilse sıkıntı çıkmaz
hemde ne ağırır o zaman.. bende kemençeci çağırıcam erkek tarafı yandı o zaman ama napiim yanii horona giren sallanır
hahaha güldürdün benii heralde vuslatı seçeraynen bizimkiler de özel getirteceklermiş
valla seçimini yapsın nişanlım; horonda sallanmak mı vuslata ermek mi
hahaha güldürdün benii heralde vuslatı seçer
edepsizlik diz boyu
ay hiç öğrenenem valla benim başım ağrıyo o sesten zaten nasıl katlanıcam diye düşünüyorum
hatta nişanlıma dedim bak başım şimdiden ağrıyo, düğünde daha çok ağrır diye
herkes haddini bilse sıkıntı çıkmaz [/QUOT
çok tatlısın yaa :)))))
günaydınnn kızlarrGünaydın güzeller :)
ben mecburen nisan 1 de yerleştirmeye başlayacağım kiracıyı mağdur etmemek adına ..günaydın kızlar, 17 Mayıs'ta evleniyorum ve ev konusunda sizden fikir almak istiyorum. evi kaç ay önceden tutmak gerekir? siz nasıl ilerlediniz? geç mi kaldım
ben mecburen nisan 1 de yerleştirmeye başlayacağım kiracıyı mağdur etmemek adına ..
yetişir diyende var yetişmez diyende... çoğunluk yetişmez diyorr olduğu kadar canım bende yetişmiceni düşünüorum ama kafama takmamak için düşünmemeye çalışıorumm :)1 ayda yetişmez mi ki? oturmadığım eve boşa kira vermek istemiyorum zaten çok pahalı kiralar
günaydınnn kızlarrr.günaydın kızlar, 17 Mayıs'ta evleniyorum ve ev konusunda sizden fikir almak istiyorum. evi kaç ay önceden tutmak gerekir? siz nasıl ilerlediniz? geç mi kaldım