How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydınnnn kızlarrrr :rolleyes:

beğendiğim ev tutulmuş :KK61:

bir 15 gün daha bekleyemediler :KK62:

biz de haftasonu beyaz eşya fln baktık:oops:, tabiki tartışma olmazsa olmaz:KK53:

bir de ben de görümce var, Allahımmm darlantıdayım:mad:

günaydınnnn kızlarrrr :rolleyes:

beğendiğim ev tutulmuş :KK61:

bir 15 gün daha bekleyemediler :KK62:

biz de haftasonu beyaz eşya fln baktık:oops:, tabiki tartışma olmazsa olmaz:KK53:

bir de ben de görümce var, Allahımmm darlantıdayım:mad:
sıkma canını belki daha çok beğeneceğin bir ev çıkar. görümce işi de zor olmalı karışıyor mu nasıl davranıyor :/

sıkma canını belki daha çok beğeneceğin bir ev çıkar. görümce işi de zor olmalı karışıyor mu nasıl davranıyor :/

saol canım ama bayaa bayaa hazırlamıştım kendimi orası için, dur bakalım hayırlısı :KK61:

iyi anlaşıyoruz ama biraz karışmaya çalışıyor işte yok şu şöyle olsun, yok düğünde şu şarkı çalsın, yok şu kadar süre kesintisiz horon olsun, abimin düğünü bu falan fıstık :KK62:

ee ben napacam onlar horon teperken, kendi düğünümde misafir gibi oturup gidicem heralde En Büyük KK

nişanlımla hallettik de görümce arada karıştırıyor böyle ortaya laf atıp :KK62:

saol canım ama bayaa bayaa hazırlamıştım kendimi orası için, dur bakalım hayırlısı :KK61:

iyi anlaşıyoruz ama biraz karışmaya çalışıyor işte yok şu şöyle olsun, yok düğünde şu şarkı çalsın, yok şu kadar süre kesintisiz horon olsun, abimin düğünü bu falan fıstık :KK62:

ee ben napacam onlar horon teperken, kendi düğünümde misafir gibi oturup gidicem heralde En Büyük KK

ayy koptum bu görümceler hep böyle mi olur Nişanlımın d.gününü kutladım onun ailesiyle benden beklemediği için sürpriz oldu :)) oturduk kalkana kadar şu şöyle olsun bu böyle olsun beyaz olmasın siyah olsun.... ya en son dayanamadım dedimki ben olaylardan ders alamıyorum dedim yaşıyıp görmem lazım dedimmm sustular sonra bi arada dedimki siz koltuğu alırken bana ne renk almanız gerektiğini sordunuz mu hayır bitmiştir ddim çok sert çıkış oldu ama dayanamadım yanii sorarsam söyleyin sormazsam ne diye yoruosun kendinii :)) neyse horon öğrenmen şart canımcım yoksa sıkıntıdan patlarsın :) çünkü horon bi başlarsa daha sonu gelmez bende nişanlıma öğreticem o sebepten öğrenebilirse tabiğğğğğ :KK48:

ayy koptum bu görümceler hep böyle mi olur Nişanlımın d.gününü kutladım onun ailesiyle benden beklemediği için sürpriz oldu :)) oturduk kalkana kadar şu şöyle olsun bu böyle olsun beyaz olmasın siyah olsun.... ya en son dayanamadım dedimki ben olaylardan ders alamıyorum dedim yaşıyıp görmem lazım dedimmm sustular sonra bi arada dedimki siz koltuğu alırken bana ne renk almanız gerektiğini sordunuz mu hayır bitmiştir ddim çok sert çıkış oldu ama dayanamadım yanii sorarsam söyleyin sormazsam ne diye yoruosun kendinii :)) neyse horon öğrenmen şart canımcım yoksa sıkıntıdan patlarsın :) çünkü horon bi başlarsa daha sonu gelmez bende nişanlıma öğreticem o sebepten öğrenebilirse tabiğğğğğ :KK48:

ay hiç öğrenenem valla benim başım ağrıyo o sesten zaten :KK52:nasıl katlanıcam diye düşünüyorum :KK47::KK47:

hatta nişanlıma dedim bak başım şimdiden ağrıyo, düğünde daha çok ağrır diye :oops::KK22::KK22:

herkes haddini bilse sıkıntı çıkmaz :rolleyes:

ay hiç öğrenenem valla benim başım ağrıyo o sesten zaten :KK52:nasıl katlanıcam diye düşünüyorum :KK47::KK47:

hatta nişanlıma dedim bak başım şimdiden ağrıyo, düğünde daha çok ağrır diye :oops::KK22::KK22:

herkes haddini bilse sıkıntı çıkmaz :rolleyes:
hemde ne ağırır o zaman.. bende kemençeci çağırıcam erkek tarafı yandı o zaman ama napiim yanii horona giren sallanır :KK70:

1 ayda yetişmez mi ki? oturmadığım eve boşa kira vermek istemiyorum zaten çok pahalı kiralar :KK1:
yetişir diyende var yetişmez diyende... çoğunluk yetişmez diyorr :( olduğu kadar canım bende yetişmiceni düşünüorum ama kafama takmamak için düşünmemeye çalışıorumm :)

günaydın kızlar, 17 Mayıs'ta evleniyorum ve ev konusunda sizden fikir almak istiyorum. evi kaç ay önceden tutmak gerekir? siz nasıl ilerlediniz? geç mi kaldım :KK17:
günaydınnn kızlarrr.
bizimde ev boş kiracı çıktı esyaları yavaştan getirticez onümüzdeki ay ama nisanın ilk haftası bende yerleştiricem.bence geç değil tatlım hatta yavaştan bak ama bence bu ay tutma bile önümüzdeki ay tutman daha mantıklı bana göre :KK8:

Back