• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ben de gelinligimi almistim. Cuma gunu de gelin cicegi ve ayakkabisini hallettim :) Sen hazir gelinlik almadin sanirim diktiriyor musun?
yok canım hazır aldım sadece üst kısmı elden geçicek gerekli tadilatlar yapılıp kol eklenicek üstümde çok güzel durdu ama benim hep hayalim yarım kollu Fransız güpürlü zarif bi modeldi.bununde askı detaylarını yarım kollu olarak yapıcaklar.onun haricinde her ayrıntısına bayıldım.
ayakkabını ve çiçeğini nerden hallttin canım bide ortalama ikisi nekadar tuttu?

Çok sağol canım benim. Ben yatak odası , köşe takımı, yemek masası ve sandalyeleri bir de konsolu aldım. Halı perde işini düğüne yakın yaparım diyorum. Sen neleri hallettin?
canım bnde tam tersını yaptım halılar perdeler koltuk takımı masam beyaz esyamvar yatak odam yok sadece

canım çok güzelmiş, :KK68: bayıldım. yarım kol uzun koldan iyidir, bilezikler takıldığında dantelin ipini falan çeker şimdi sinir olurum ben :-) Bende kayık yaka ve yarım kol duşunuyorum ama nasıl olur, yakışırmı bilemiyorum. Benim omuzlarım dar ve boyum kısa o yüzden omuzları açıkta bırakarak daha geniş göstermek daha doğru olur diye düşünmüştüm. tabi müstakbel eşim izin verirse. :KK14: Nerede yaptırıyorsun bitanem? Bende bu ay karar verip hazır mı dikim mi karar vericem.
kuzum haklısın ama yarım kollu okadar zarif duruyo ki spraplezler çok açık ve rahatsız edici duruyo yani ben öyle düşüüyorum tabi herkesin kendi zevki..ben hazır aldım canım bulunduğum bölgede dikime güvenemem o yüzden kayseriden aysirya uğradım ilk.ordanda aldım 20 güne kadar provalar başlıycak kuuzm ek olarak kol eklencek.duvağımıda aldım bitek çiçek ve ayakkabı kaldı ama onlardan gözüm korkmuyor değil:)

yok canım hazır aldım sadece üst kısmı elden geçicek gerekli tadilatlar yapılıp kol eklenicek üstümde çok güzel durdu ama benim hep hayalim yarım kollu Fransız güpürlü zarif bi modeldi.bununde askı detaylarını yarım kollu olarak yapıcaklar.onun haricinde her ayrıntısına bayıldım.
ayakkabını ve çiçeğini nerden hallttin canım bide ortalama ikisi nekadar tuttu?
Ben de Aysira'dan aldim daha once koymustun gelinligimi ama markasi Pierre Cardin. Ayakkabiya 250 tl cicege de 150 tl verdim :/

Kızlar selam :) gelinler geliyo artık ne güzel herkesenasip olsun inşallah benim dikim olduğu için tam model yok ama neleri birleştirdiğimi paylaşabilirim ;)

Kızlar selam :) gelinler geliyo artık ne güzel herkesenasip olsun inşallah benim dikim olduğu için tam model yok ama neleri birleştirdiğimi paylaşabilirim :KK66:
Elmos ben gelinligimi koymustum sen gormus muydun? Koy tabi ben merak ediyorum.

Ne güzel herkes gelinlik almış veya bakmış,ben daha hiç bakmadım :) Hala hayal geliyo sanki kavuşcağımız inanamıyorum ama 4 ay kaldı çok şükür :KK36:

kuzum haklısın ama yarım kollu okadar zarif duruyo ki spraplezler çok açık ve rahatsız edici duruyo yani ben öyle düşüüyorum tabi herkesin kendi zevki..ben hazır aldım canım bulunduğum bölgede dikime güvenemem o yüzden kayseriden aysirya uğradım ilk.ordanda aldım 20 güne kadar provalar başlıycak kuuzm ek olarak kol eklencek.duvağımıda aldım bitek çiçek ve ayakkabı kaldı ama onlardan gözüm korkmuyor değil:)

Aynen canım bende zarif duracağı için yarım kollu düşünüyorum. bende straplez yani ben o kadar açık giyinemem. Ama bazı arkadaşların fotograflarına bakıyorm çok şık duruyor o ayrı tabi :) aaa sen Kayseride mi yaşıyorsun ne güzel ben Erciyes Üniversitesi mezunuyum, 2 yıl orda yaşadım. Şuan ailemle Ankara olmam rağmen Kayseriyi çok sevdim ve çok özledim. heryer dümdüz,yürüyerek gezebilirsin :KK48: İpeksarayın karşısında uzun apartmanlar vardı orda oturmuştum bir zamanlar ahhh ahh:KK51:

Ben de Aysira'dan aldim daha once koymustun gelinligimi ama markasi Pierre Cardin. Ayakkabiya 250 tl cicege de 150 tl verdim :/
puff ayakkabı ve çiçek düşündüğüm gibiçok tutuyo yaa :( gelinliğe verdim paraya hiç içim yanmadı ama bi ayakkabı ve çiçeğe o kadar verirsem valla kalbim ağrır :)

puff ayakkabı ve çiçek düşündüğüm gibiçok tutuyo yaa :KK43: gelinliğe verdim paraya hiç içim yanmadı ama bi ayakkabı ve çiçeğe o kadar verirsem valla kalbim ağrır :)
Ya tabiki daha uygununu bulabilirsin. Benim icime sinen modelin fiyati buydu :( Cicek de hep bu civarda zaten.

Aynen canım bende zarif duracağı için yarım kollu düşünüyorum. bende straplez yani ben o kadar açık giyinemem. Ama bazı arkadaşların fotograflarına bakıyorm çok şık duruyor o ayrı tabi :) aaa sen Kayseride mi yaşıyorsun ne güzel ben Erciyes Üniversitesi mezunuyum, 2 yıl orda yaşadım. Şuan ailemle Ankara olmam rağmen Kayseriyi çok sevdim ve çok özledim. heryer dümdüz,yürüyerek gezebilirsin :KK48: İpeksarayın karşısında uzun apartmanlar vardı orda oturmuştum bir zamanlar ahhh ahh:KK51:
yok tatlımm ben nevşehirdeyim ama burası çok küçük olduğu için direk kayseriye gittim.zaten böyle bişeyler alıncağı zaman tek adres kayseri oluyor.aradığını bulma ihtimalin daha yüksek olduğu için

kizlarr benim gelinligim dikiliyor bu ayin 29 unda ikinci provam var oncesinde ayakabimi alqcagim insallah kina kiyafeti buket vs hepsi hazir onlarla ilgili sikintim kalmadi fakatttt biz henuz ev bulamadik ev bulmadanda esya vs bakamiyoruz cokmu gec kliyoruz bilemedim nisqnlim ev halolsun hepsi 1 haftalik is diyor ama ben pek emin degilim :(((

kizlarr benim gelinligim dikiliyor bu ayin 29 unda ikinci provam var oncesinde ayakabimi alqcagim insallah kina kiyafeti buket vs hepsi hazir onlarla ilgili sikintim kalmadi fakatttt biz henuz ev bulamadik ev bulmadanda esya vs bakamiyoruz cokmu gec kliyoruz bilemedim nisqnlim ev halolsun hepsi 1 haftalik is diyor ama ben pek emin degilim :KK43:((
Biz yil sonu indiriminden faydalanalim diye esyalari aldik. Ayni senin gibi ev bulamiyoruz :) Korkma canim gec kalmadiniz. Biz de emlakci emlakci geziyoruz :))

Biz yil sonu indiriminden faydalanalim diye esyalari aldik. Ayni senin gibi ev bulamiyoruz :) Korkma canim gec kalmadiniz. Biz de emlakci emlakci geziyoruz :))
cok zormus cnm ya bu ev olaylari.ev olmadan esya almayalim dedik .benim buromun bulundugu yerden dolayi ev bulmakta sikinti yasiyoruz buroya uzak olmamasi lazim falan derken ev alanimiz cok daraliyor cok uzuluyorum bu duruma

IMG-20141226-WA0001_1.jpg

Üzeri bunun gibi olacak biraz oynama var isleme dantel omuzlarda ve bilekte olacak ortası boş kısa elbise eteği de uçuş tulden kuyruklu olacak ayrılabilir şekilde fikrim hep aynı yani ;)

Back