• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canim sirf senin değil herkesin ole tüm erkekler ben artik danismiyorum bile nssil olsa yetişir ddiyip duruyor.yok neymiş kuaforumdu gelin sacibmakyaj kuaför arayisimdan gina gelmis.bilmiyorumbizde belki hevesimizden cçok panik yapiyoruz

evet haklısn belkıde biz çok telaşlıyız. balayı konusunu açamıyorum bile her açtığımda olay çıkıyor.. artık açmamaya karar verdım kendısı isterse ayarlar zaten.Çoğu evlı olanlar bu durumlar evlenınce geçer diyorlar, ama ben ilerisinden korkuyorum yinede acaba nasıl bir evlilğimiz olur diye merak içerisindeyim. İnsan endişeleniyor ,kavga ettikçe ..[/QUOTE]
Yok canim inan bende artik cok acmicam bu konulari her seferinde bizde tartisiyorz

Ne bileimm bole ywtismicek diye korkuyirum sanki nisana ev mart basi subat sonu tutsam
Yetişir canım korkma şahsen para olduktan sonra 1 ayda herşeyi halledersin rahat önemli olan maddi olarak hazır olmak evi de dediğin gibi tutarsanız eşyaların gelmesi temizlik çeyiz falan derken tamamlanır bence :KK76:

kuzum selam benim nişanlımda alışverişe çıkacağımız sırralarda aynı bırebir aynı konuşmayı yapmıştı.aslında bu sorumluluktan kaçma değil.sanırım biraz korkuyolar evlilik gerçeğinden daha yüklü daha büyük gözüküyor gözlerine.inan bundan kaynaklanıyor.aynı knusmayı bizde yapmıştk canımcım ma ben dedimki beyaz eşyada asla ucuza kaçmam benim istediğim modelin dışına çıkmıycaz(biraz emrivaki yapmıştım açıkçası)ama koltuk takımı için daha ılımlı gezeriz iyice bütçemize göre beğenir alırız seninde gönlün olur demiştim.ama sonucu hiçte onun düşündüğü gibi oolmadı :KK73:çünkü alışverişe çıktığımız zaman kendiside ucuz etin yahnisinin yenmeyeceğini gördü ve çıtını çıkarmadan benim istediğimi aldık tabi çokda aşırıya kaçmadım :)

Bizim adam 33 yasinda artik evliliktende korkmasin gari :) biraz fevriyim agresifim dedigimi yapacaksin dedigimde, inadina yapmiyo. Tatli dille halledicez artik. Su evi hayirlisiyla bi tutalimda alttan girip ustten cikip istedigimi aldiracam artik :)

nişanlımla kavga ettik. artık eskisi gibi olmayacak hiçbişey dedi.... :KK61:
Ne oldu ki canım :( biz de çok kavga ettik yakın zamana kadar sonra biraz alttan alıp tatlı dil olunca herşey sorun olmaktan çıktı formül tamamen buymus

günaydın kızlarr:) 4 gündür nişanlım burdaydı.az önce onu yolculadım :cry: bidaha ne zaman görüşcez bilmiyorum..bu arada gelinliğimide aldım :) aklımdaki hayalimdeki model değil ama içme çok sinerek aldım ve gerekli düzenlemelerle istediğim gibi olucak inşallah :KK76:

günaydın kızlarr:) 4 gündür nişanlım burdaydı.az önce onu yolculadım :cry: bidaha ne zaman görüşcez bilmiyorum..bu arada gelinliğimide aldım :) aklımdaki hayalimdeki model değil ama içme çok sinerek aldım ve gerekli düzenlemelerle istediğim gibi olucak inşallah :KK76:

Allah kavuştursun canııımm :KK39: Gelinlik mi dedinn, aanaamm ne hızlısınız kıızz, ayy çok merak ettim modelini falan görmeyi çok isteriz:KK45:

aa.png

FE.png

Ama üst kıısmı böyle olmiycak.yarım kol ve güpürlü olucak.bitek üst kısmı hoşuma gitmemişti.oda kayık yaka ve yarım kollu güpür olucak kısacası bitmiş hali tam hayalimdeki gibi olucak kısmetse innşaallah :KK36::KK36:

Eki Görüntüle 1361191

Eki Görüntüle 1361190

Ama üst kıısmı böyle olmiycak.yarım kol ve güpürlü olucak.bitek üst kısmı hoşuma gitmemişti.oda kayık yaka ve yarım kollu güpür olucak kısacası bitmiş hali tam hayalimdeki gibi olucak kısmetse innşaallah :KK36::KK36:

canım çok güzelmiş, :KK68: bayıldım. yarım kol uzun koldan iyidir, bilezikler takıldığında dantelin ipini falan çeker şimdi sinir olurum ben :-) Bende kayık yaka ve yarım kol duşunuyorum ama nasıl olur, yakışırmı bilemiyorum. Benim omuzlarım dar ve boyum kısa o yüzden omuzları açıkta bırakarak daha geniş göstermek daha doğru olur diye düşünmüştüm. tabi müstakbel eşim izin verirse. :KK14: Nerede yaptırıyorsun bitanem? Bende bu ay karar verip hazır mı dikim mi karar vericem.

Back