Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Bende ilk koyduğunuzu çok beğeniyorum. internette açıp açıp bakıyorum. 2. koyduğunuz serininde koltuk takımı çok hoşuma gitti. bizimde o zamanlarımız gelsede alsak
Ilk koydugumu aldim ikincinin sadece istridye seklindeki yatak basligini aldim :) Daha guzelleri sizin olsun insallah. Ikinci takimin da masa ve sandalyeleri ile konsolunu aldim. Koltuklarda spor sevdigimden enza home dan spor bir kose takimi aldim. Onunda resmini koyarim birara. Degisik bir konsept olacak country tarzi masa ve sandalyeler ile spor bir takim. Farkli tarzlarin uyumunu seviyorum :)

ne güzel bende cumartesi günü baktım o takıma çok beğendim salonu ve yemek odasıda çok güzel ama ben sonra başka bir takım beğendim çok kararsız kaldım yani. inş içimize sinerek güzel güzel alırız

bir de benim baktığım 5 kapılıydı siz 5 kapılı mı yoksa 6 kapılımı aldınız. bide sürgü kapı varmıydı nasıldı. herkes düşüyor falan diyor emin olamadım hiç

Insallah :)

bir de benim baktığım 5 kapılıydı siz 5 kapılı mı yoksa 6 kapılımı aldınız. bide sürgü kapı varmıydı nasıldı. herkes düşüyor falan diyor emin olamadım hiç
Ben kiraci olacagim icin gidecegim yere sigmayabilir dusuncesiyle 5 kapakli olani aldim. Surgulu olani almadim cunku zaten bu takimim kapakli olanini begenmistim.

Insallah gonlune gore olur canim ne diyeyim. Bu donemler en stresli ve kavgaya musait donemler Tatli dille ikna etmeye calis baska da secenek kalmiyor malesef

Amiiiin, sorumluluktan kaçma çabaları var. bu konuları konuşmaktan sıkılıyo. Artık 7 yılın ardından tatlı dil kalmıyo alttan alamıyorsun canım. ilk zamanlarımız olsa oda bende ikimizi güzel güzel ikna etmeye çalışırız ama öyle olmuyor

kuzum selam benim nişanlımda alışverişe çıkacağımız sırralarda aynı bırebir aynı konuşmayı yapmıştı.aslında bu sorumluluktan kaçma değil.sanırım biraz korkuyolar evlilik gerçeğinden daha yüklü daha büyük gözüküyor gözlerine.inan bundan kaynaklanıyor.aynı knusmayı bizde yapmıştk canımcım ma ben dedimki beyaz eşyada asla ucuza kaçmam benim istediğim modelin dışına çıkmıycaz(biraz emrivaki yapmıştım açıkçası)ama koltuk takımı için daha ılımlı gezeriz iyice bütçemize göre beğenir alırız seninde gönlün olur demiştim.ama sonucu hiçte onun düşündüğü gibi oolmadı çünkü alışverişe çıktığımız zaman kendiside ucuz etin yahnisinin yenmeyeceğini gördü ve çıtını çıkarmadan benim istediğimi aldık tabi çokda aşırıya kaçmadım :)

Anliyorum canim. Ben de 7 yildir beraberim nisanlimla. Insan alttan alamiyor cemkiriyor bir yerden sonra :)))

Kizlarr evi tutmayanlar hali alicaklar ne zaman ev tutuncami alicaksiniz halilari halilarimi kayinwalidem alicakta begendigim modelde hazir boy olarak simdi alirsak bide uymazsa diyor o standart buyuk boylat tutcagin eve buyukte gelebilir diyor siz ne yapicaksiniz halilari ev tutuluncami hallediceksinzi

Hayırlısı olsun canım kış yoğun geçiyorsa gelmeleri zor olabilir tabi önemli olan Mayıs onu düşün
Çok tatlı koltukların canım güle güle kullanın inşallah
Ev halledilince perde halı halledilecek canım çünkü her ev aynı olmaz mobilyaları koyduğumuzda ne kadar yer kalıyor ona bakmak gerek ara hol varsa orası içinde alınacak sonuçta bence evden sonra daha mantıklı tabi ki siz bilirsiniz

kızlar bizim düğünde 3 mayısta ama nikah 14 şubatta olacak az kaldı yanı nikaha,, daha evimiz belli değil ev almayı düşünüyor ama bir yerden alacağı bir miktar para var onu beklıyor. Çok tartışıyoruz biz acaba nikah bu kadar erken olmasamıydı

Ne bileimm bole ywtismicek diye korkuyirum sanki nisana ev mart basi subat sonu tutsamQUOTE="nehirnil111, post: 38637113, member: 419997"] B berhan35 aynen canım pişman olmazsın diğer şeyler ev belli olmasa da hallediliyor oluyor ama perde halı avize falan eve göre daha iyi [/QUOTE]

Yok canim ole dusunme az varki nikahla dugun araniz.zaten simdiki durumlarda herkes tartisiyor bu donemler herkesin cunkubsinirleri hassas oluyor.ben nikahimi temmuzda yaptim dugunumde nisanda senin arasi vok az bile dusunmr ole

bizim daha hiçbirşeyimiz hazır değil daha bakamadık bile yorumlara bakılırsa çok geri kalmışım ben . Nişanlım çok rahat her zamankı gibi nasıl yetişecek diye düşünmüyor bile benımde sınavlar filan var aöf okuyorum aynı zamanda çalışıyorum. iş yerinden nisanda ayrılacağım kendıme 1 ay süre veriyorum.. evde yapılacak iş çok hepsi bana bakıyor annem çalışıyor.. bu yoğunlukta kesın zayıflarım heralde.

[QUOTEsörf seninrhan35, post: 38637635, member: 642928"][/QUOTE]
Canim sirf senin değil herkesin ole tüm erkekler ben artik danismiyorum bile nssil olsa yetişir ddiyip duruyor.yok neymiş kuaforumdu gelin sacibmakyaj kuaför arayisimdan gina gelmis.bilmiyorumbizde belki hevesimizden cçok panik yapiyoruz

[QUOTEsörf seninrhan35, post: 38637635, member: 642928"]
Canim sirf senin değil herkesin ole tüm erkekler ben artik danismiyorum bile nssil olsa yetişir ddiyip duruyor.yok neymiş kuaforumdu gelin sacibmakyaj kuaför arayisimdan gina gelmis.bilmiyorumbizde belki hevesimizden cçok panik yapiyoruz[/QUOTE]

evet haklısn belkıde biz çok telaşlıyız. balayı konusunu açamıyorum bile her açtığımda olay çıkıyor.. artık açmamaya karar verdım kendısı isterse ayarlar zaten.Çoğu evlı olanlar bu durumlar evlenınce geçer diyorlar, ama ben ilerisinden korkuyorum yinede acaba nasıl bir evlilğimiz olur diye merak içerisindeyim. İnsan endişeleniyor ,kavga ettikçe ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…