Eklemedim :) Mankenin resimlerini ekleyeyim :) Bu modele benziyor sitesinde 2014 kreasyonunda bu var ama benimki
2015 kreasyonundan henüz siteye koymamışlar :) Aşağı yukarı aynı ama burada gözüken gri gibi taşlar yok beyaz taşlar var ara ara :)
canlar günaydın :) iyi dilekleriniz için teşekkürler. bu arada gelinlik işini hallettim. kapora vericez başlayacak dikime :) çok şatafatlı taşlı bişey istemiyorum zaten. üst kımı kalp yaka ve güpürlü alt kısmı tüllü olacak. uzun kuyruğu olacak bide. arkadaşımın tanıdığı olan dilşad gelinlikle anlaştım. sadece renginde kararsız kaldım. ekru mu kırık beyaz mı bilemedim. bide ona kafa yorarım artık :) napiiim stresli bir gelinim ben :) dün aldık bilgisayarımızı oturduk bi cafeye baktık balayı otellerine. veee yine karar veremedik Allah yardımcımız olsun hallolur diyoruz arık. demek ki daha zamanı var
Oooohh bir bir gelinlikler halloluyor. çok pralak beyaz istemiyorsan ekru da güzel durur. en çok hangisi yakıştıysa o olsun canım. Bende geçenlerde And çarşısında vitrinleri gezindim. bir kaç kişiden fiyat aldım. ama bide tunalı cad. ve vakko wedding'e gitmeyi düşünüyorum. Belki beni aşacak fiyatlar verecekler ama en azından aklımda kalmasın orayı da görmedim demeyim istiyorum. Balayı işi gerçekten zor canım yaa, sizin buradalardan tavsiye ettiğiniz yerlere göz gezdiriyorum bende. küçük çapta havuzu olan odalar oluyo. ama oralarda çoookk pahalı
bakalım inaşşalh gönlümüze göre buluruz
2k
Eki Görüntüle 1354884 Eki Görüntüle 1354885 Eki Görüntüle 1354886 Bu da duvağım ama çiçekler yok ben taç takacağım. Tepeden olacak duvağım da :)
Eki Görüntüle 1354890