• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Eklemedim :) Mankenin resimlerini ekleyeyim :) Bu modele benziyor sitesinde 2014 kreasyonunda bu var ama benimki
2015 kreasyonundan henüz siteye koymamışlar :) Aşağı yukarı aynı ama burada gözüken gri gibi taşlar yok beyaz taşlar var ara ara :)

2kEki Görüntüle 1354884 Eki Görüntüle 1354885 Eki Görüntüle 1354886

Bu da duvağım ama çiçekler yok ben taç takacağım. Tepeden olacak duvağım da :)
Eki Görüntüle 1354890
Supper canım hayırlı olsun :KK19: Çok az kaldı çok zaman sanki artık hızlı geçiyo

Kizlar bi konuda danisicam size dugun salonum istersen deluxe olmak sartiyla icinde sadece kaju citir leblebi badem sossuz fistik olmak uzere disaridan getirip serviste yapabilirim demisti.300 kisiye kac kilo yeter biliyormusunuz tanidiklarinizn dugunu kinasindan falan cerez alan.hani dugun salonuda onlar koysun diyede tam kiloyuda soylemiyor.kendim alsam yoksa salonmu koysa daha karli cikarim diye hesaplamak istiyorumda

Karlı bir İstanbul sabahından herkese Günaydın
julgran.gif
:KK33:

otel öyle dediyse sabit fiyat veriyor olabilirler mesela benim beğendiğim otelin fiyatıda 1. erken rezervasyonda da aynıydı artmadı. otel olarak crystal tat beach resort golf & spa belek tercih ettik. hem uygun hemde güzeldi. bizim beklentilerimizi karşılayacağını düşünüyorum.

bence kötü düşünmeyin başka bankalara bakın. evlilik için mi çekmeye çalışıyorsunuz. bide acaba olumsuzluğun sebebi nedir ki. :KK43:

kuzum günaydın dün farketmemişim bildirimlerden yazdığını. gelir yetersizliği dedi :D ingbanka başvurucam bide. ayyy bide bizim beklentilerimizi karşılayacak bir otel bulsam ya ben :KK17:

kuzum günaydın dün farketmemişim bildirimlerden yazdığını. gelir yetersizliği dedi :D ingbanka başvurucam bide. ayyy bide bizim beklentilerimizi karşılayacak bir otel bulsam ya ben :KK17:
Bulursun inş ama ben bulmadım öyle bir kararsızlığa düşmüştümki ben nışanlım geldi yarım saate bu olsun dedi :KK4: kredide illaki çıkan verebilecek bir banka çıkar dert etmeyin. yada çekmek istediğiniz miktarı azaltamıyor musunuz belki öyle alabilirsiniz.:KK51:

Bulursun inş ama ben bulmadım öyle bir kararsızlığa düşmüştümki ben nışanlım geldi yarım saate bu olsun dedi :KK4: kredide illaki çıkan verebilecek bir banka çıkar dert etmeyin. yada çekmek istediğiniz miktarı azaltamıyor musunuz belki öyle alabilirsiniz.:KK51:

kuzum biz hesap kitap yapıp nerelere ne harcanacak liste yaptık kaba taslak. bize 20.000 tl kredi yetyor. kalanını takılarla halledicez. 15.000 tl çeksek 4 ay içinde 5.000 tl birikir mi bilmiyorum. ailelerimizden yardım almıyoruz. ikimiz yapıcaz herşeyi :KK51:

Kalındı tüylerim yaydı ama inceltti sadece canım pko yumurtalık kistlerinden oluşan tüylenme yapan adet düzensizliği yapan bir hastalık ilaç kullanarak hasta oluyorsun falan epilasyon sonuçları normal insanlara göre daha uzun sürüyor maalesef:KK51:

anladım canım, çok geçmiş olsun. bende de düzensizlik var, ama nedeni nedir araştırmadım. doktorlardan korkuyorum kötü bir şey çıkacak diye. ama hasta olmak için soğan kürü uyguluyorum çok faydasını gördüm. İnşallah epilasyon bende etkili olursa hemen sonuçlarını alırım

Eklemedim :) Mankenin resimlerini ekleyeyim :) Bu modele benziyor sitesinde 2014 kreasyonunda bu var ama benimki
2015 kreasyonundan henüz siteye koymamışlar :) Aşağı yukarı aynı ama burada gözüken gri gibi taşlar yok beyaz taşlar var ara ara :)

canlar günaydın :) iyi dilekleriniz için teşekkürler. bu arada gelinlik işini hallettim. kapora vericez başlayacak dikime :) çok şatafatlı taşlı bişey istemiyorum zaten. üst kımı kalp yaka ve güpürlü alt kısmı tüllü olacak. uzun kuyruğu olacak bide. arkadaşımın tanıdığı olan dilşad gelinlikle anlaştım. sadece renginde kararsız kaldım. ekru mu kırık beyaz mı bilemedim. bide ona kafa yorarım artık :) napiiim stresli bir gelinim ben :) dün aldık bilgisayarımızı oturduk bi cafeye baktık balayı otellerine. veee yine karar veremedik :KK53: Allah yardımcımız olsun hallolur diyoruz arık. demek ki daha zamanı varo_O

Oooohh bir bir gelinlikler halloluyor. çok pralak beyaz istemiyorsan ekru da güzel durur. en çok hangisi yakıştıysa o olsun canım. Bende geçenlerde And çarşısında vitrinleri gezindim. bir kaç kişiden fiyat aldım. ama bide tunalı cad. ve vakko wedding'e gitmeyi düşünüyorum. Belki beni aşacak fiyatlar verecekler ama en azından aklımda kalmasın orayı da görmedim demeyim istiyorum. Balayı işi gerçekten zor canım yaa, sizin buradalardan tavsiye ettiğiniz yerlere göz gezdiriyorum bende. küçük çapta havuzu olan odalar oluyo. ama oralarda çoookk pahalı :( bakalım inaşşalh gönlümüze göre buluruz

Eki Görüntüle 1354890

CAnıııımmm çok güzelmiş, kolları çok hoş gerçekten. Arkasını ipli yapmanda çok doğru. bu süreşte stresten zayıflayacağımız iiçin çok iyi olmuşş... Allah mutluluğunuz daim etsin :KK15:

anladım canım, çok geçmiş olsun. bende de düzensizlik var, ama nedeni nedir araştırmadım. doktorlardan korkuyorum kötü bir şey çıkacak diye. ama hasta olmak için soğan kürü uyguluyorum çok faydasını gördüm. İnşallah epilasyon bende etkili olursa hemen sonuçlarını alırım
Sağol canım bence git nedenini öğren kötü bir şey çıkmaz Allah korusun:KK68:

Sağol canım bence git nedenini öğren kötü bir şey çıkmaz Allah korusun:KK68:
orta okuldan beri var aslında başta kist çıktı, demir takviyesi yaptılar bir fark olmadı. sonra lise de doğum kontrol hapı verdiler. Ben doğum kontrol hapına çok karşıyım. hele ki o yaştaki bir genç kıza verilmesi bana göre hiç doğru değil. :KK12:ama yinede doktora gitmem lazım canım haklısın. ihmale gelmiyor :KK43:

orta okuldan beri var aslında başta kist çıktı, demir takviyesi yaptılar bir fark olmadı. sonra lise de doğum kontrol hapı verdiler. Ben doğum kontrol hapına çok karşıyım. hele ki o yaştaki bir genç kıza verilmesi bana göre hiç doğru değil. :KK12:ama yinede doktora gitmem lazım canım haklısın. ihmale gelmiyor :KK43:
Ben yıllardır kullanıyorum ara ara akciger hormon kontrol yapıldığı sürece bir sorunu yok canımHoppa

kuzum merhaba.bende yıllar yıllar doğum konrol hapı kullandım bu düzensizlk için ama faydası kullandığım sürece oldu ama bi süre sonra bıraktım hala aynı düzensiz :( kimileri evlenince düzelir diyo ama duydunuzmu hiç öyle bişey? bendede kist var zararsız ama düzensiz oluyorum işte.herkes regl olunca üzülür yine mi die ben sevinir haldeyim oley oldum die :)

Eki Görüntüle 1354890
canim benim gercekten cok guzel ve eminimki cok yakisacaktir sana.Rabbim mitlulugunu daim etsin cokkkkk hoss ya :))))

canim benim gercekten cok guzel ve eminimki cok yakisacaktir sana.Rabbim mitlulugunu daim etsin cokkkkk hoss ya :))))
Sagol tatlim benim. Bu resimde gorundugunden cok daha guzel gelinlik bana da cok guzel durdu. Seninkinin de dikimi bitince resmini bekliyoruz :)

Sagol tatlim benim. Bu resimde gorundugunden cok daha guzel gelinlik bana da cok guzel durdu. Seninkinin de dikimi bitince resmini bekliyoruz :)
insallah canim eklerim tabi :) oyle yogun bir surece girdim ki is anlaminda herseyi biraktim bir kenara :( ama gizel bir gelisme oldu nisanlimin ailesi ev almaya karar verdi suan ev bakiyoruz yani nisanlim bakiyor :) ben ona bile firsat bulamiyorum :(

CAnıııımmm çok güzelmiş, kolları çok hoş gerçekten. Arkasını ipli yapmanda çok doğru. bu süreşte stresten zayıflayacağımız iiçin çok iyi olmuşş... Allah mutluluğunuz daim etsin :KK15:
Çok teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsun inşallah bu resimde göründüğünden daha güzel gelinlik Allah giyebilmeyi de nasip etsin :)

Ben yıllardır kullanıyorum ara ara akciger hormon kontrol yapıldığı sürece bir sorunu yok canımHoppa

doğrudur canım, valla benim ailemde kullanan olunca ben çekindim kullanmaya.

Çok teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsun inşallah bu resimde göründüğünden daha güzel gelinlik Allah giyebilmeyi de nasip etsin :)

Amiinn canımm :KK36: Allah gönlümüze göre versin canım. Bende bi seçebilirsem bende koymayı çok isterim :) Siz maşallah pek hızlı ilerliyorsunuz, bütün işleri bitirdiniz maşallah

doğrudur canım, valla benim ailemde kullanan olunca ben çekindim kullanmaya.

Amiinn canımm :KK36: Allah gönlümüze göre versin canım. Bende bi seçebilirsem bende koymayı çok isterim :) Siz maşallah pek hızlı ilerliyorsunuz, bütün işleri bitirdiniz maşallah
Nişanlım bir daha gelemeyecek düğüne kadar diye canım. Jet hızıyla gelinliğimi aldık. Şans benden yanaydı aslında ilk girdiğim yerde ikinci giydiğim gelinliğe bayıldım. Farklısı nasıl olurdu diye düşünmüyorum bile çok içime sindi. Sen de halledersin ;)

Back