- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.021
Nişanlım bir daha gelemeyecek düğüne kadar diye canım. Jet hızıyla gelinliğimi aldık. Şans benden yanaydı aslında ilk girdiğim yerde ikinci giydiğim gelinliğe bayıldım. Farklısı nasıl olurdu diye düşünmüyorum bile çok içime sindi. Sen de halledersin
Ben de Bellona'yı filan pek beğenmem ama bu aldığım takımları sevdim ve öylesine girdiğimiz yerden alıp çıktık. Bilmem beğenir misin bak bakalım :) Yalnız başlığı en alta koyduğum istiridye şeklinde olanı aldım.Hııımm o zaman hızlıca bitirmek lazım. Askerdi sanırım ondan mı gelemiyor, Allah tüm sevenlerin yardımcısı olsun. geçen pazar pazartesi günü kaynımın nişanı için ordaydım. gitmişken birlikte eşya bakalım dedik. benim zevkime uymayan bellona'nın bile fiyatları uçmuş gitmiş. herşey ateş pahası. benim beğendiklerim nişanlıma pahalı geliyo. onun beğendikleri çok zevksizce ne yapıcaz bilmiyorum. yatak odası ve salon grubumuzu avangard veya country istiyoruz, varmı önerebileceğin yerler canım. sanırım siz aldınız??
Gelinligim icin yazdiginiz yorumlardan dolayi tesekkur ederim kizlar :) kose takimimizi da aldik bir dertten daha kurtulduk :) Bugun nikah islemlerini hallettik hayirlisiyla 9 Ocak'ta yani haftaya cuma nikahim olacak :)
Teşekkür ederim tatlım sizlere de ben derim böyle inşallah :)ayyyy çok mutlu oldum hayırlı olsun :)
Çok cici bir takım güle güle kullanın tatlım :)Kızlar merhaba çok yoğun çalışıyorum yetişemiyorum hızınıza ne güzel hazırlıklar hızlanmış bnde koltuk takımımı aldım yaptıracaktık ama son an bu takıma bayıldım halılarım hazır perdelerım dikiliyo sadece ufak tefek şeylerım ve yatak odam kaldı biraz daha rahatladım
Çok saol canım sennde yatak odana bayıldımÇok cici bir takım güle güle kullanın tatlım :)
Çok sağol canım benim. Ben yatak odası , köşe takımı, yemek masası ve sandalyeleri bir de konsolu aldım. Halı perde işini düğüne yakın yaparım diyorum. Sen neleri hallettin?Çok saol canım sennde yatak odana bayıldım
Ben de Bellona'yı filan pek beğenmem ama bu aldığım takımları sevdim ve öylesine girdiğimiz yerden alıp çıktık. Bilmem beğenir misin bak bakalım :) Yalnız başlığı en alta koyduğum istiridye şeklinde olanı aldım.
Eki Görüntüle 1357433
Eki Görüntüle 1357434
Eki Görüntüle 1357432
Eki Görüntüle 1357430
Sagol canim. Ben valentinanin yemek masasi sandalyeleri ve konsolunu aldim :)Kııızz çok zevkliymişssin maşallah. ben bu ürünü görmedim. ben senin yatak odasının yemek takımını çok beğenmiştim. çok şık duruyo. bide valentina koltuk takımını fena değil. bakalım bunlar mı olur yoksa başka bulabilir miyim hayırlısı artık.
Eki Görüntüle 1357601 Eki Görüntüle 1357602
Sagol canim. Ben valentinanin yemek masasi sandalyeleri ve konsolunu aldim :)
Iyi seneler canim :) Ider mobilyayi da gezdim ama gonlumun koşe takimini enza home dan buldum :) Sen de gonlune gore bulursun insallah :)GELİİİİİNNLLEERRRR herkese MUTLU -HUZURLU-SAĞLIKLI YILLAAAAAR... Yeni yılda evli mutlu çocuklu (isteyenlere) oluruz inşallah
benim gibi çalışan gelincikleri ayrıca öpüyorum
Canım iyi yıllar, Valla ben bellonada bu kadar performans beklemezdim, iyi kaliteli ürün çıkarmışlar. Bide ider mobilya da fena değil gibi. oturma grubunu da sanırım ordan alıcam :))
Iyi seneler canim :) Ider mobilyayi da gezdim ama gonlumun koşe takimini enza home dan buldum :) Sen de gonlune gore bulursun insallah :)
Ben de kirada oturacagim. Cok kalitesiz mobilya alirsak tasinirsak mahvolur yeniden almak zorunda kaliriz de sen ona canim. Surekli mobilya alamazsiniz ki. Benimkinin hic sesi cikmadi. Bellonayi kalitesiz ve pahali mi buluyor acaba?İnşallah canım, hayırlısı olsun hakkımızda. Gerçi ben bellonayı beğendim ama az önce nişanlımla tartıştık. "Bellona'ya o kdaar para vermem" dedibellonaya bu parayı vermiyorsa kalitesiz bir şey alacaksın belli ki dedim bende. neymiş kirada oturacakmışız, Arkadaş kirada oturacaksak ama bende yeni gelinim, uyduruk eşyalar almam oturmam üzerine. Ne yapıcam ben bu adamla cimrinin teki cıktı. Zaten kayınvalidemin evini gözümün önüne getirdikçe bi fena oluyorum.
Ben de kirada oturacagim. Cok kalitesiz mobilya alirsak tasinirsak mahvolur yeniden almak zorunda kaliriz de sen ona canim. Surekli mobilya alamazsiniz ki. Benimkinin hic sesi cikmadi. Bellonayi kalitesiz ve pahali mi buluyor acaba?
Insallah gonlune gore olur canim ne diyeyim. Bu donemler en stresli ve kavgaya musait donemlerKalitesi de onemli ama önce parasına bakıyor. Aynı babam gibi, bellonayı pahalı buluyor. o fiyata bellonaya vereceğime giderim aynı modeli daha uyguna yaptırırım diyor. Keşke benimkinin de sesi çıkmasa,yemek takımına 5-6 bin veremem daha bir sürü şey alacağız diyor. Tamam pahalıya almayalım ama lazzoni mobilyaya da götürmüyorum ki bellona bu sonuçta herkesin kesesine uyabilecek bir marka. Ailesinde böyle düzen tertip görmezse, evleri çöplüğe dönerse bunlarda adama lüks gelir işte.
Bende ilk koyduğunuzu çok beğeniyorum. internette açıp açıp bakıyorum. 2. koyduğunuz serininde koltuk takımı çok hoşuma gitti. bizimde o zamanlarımız gelsede alsakBen de Bellona'yı filan pek beğenmem ama bu aldığım takımları sevdim ve öylesine girdiğimiz yerden alıp çıktık. Bilmem beğenir misin bak bakalım :) Yalnız başlığı en alta koyduğum istiridye şeklinde olanı aldım.
Eki Görüntüle 1357433
Eki Görüntüle 1357434
Eki Görüntüle 1357432
Eki Görüntüle 1357430
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?