- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.061
Canim sirf senin değil herkesin ole tüm erkekler ben artik danismiyorum bile nssil olsa yetişir ddiyip duruyor.yok neymiş kuaforumdu gelin sacibmakyaj kuaför arayisimdan gina gelmis.bilmiyorumbizde belki hevesimizden cçok panik yapiyoruz
Yetişir canım korkma şahsen para olduktan sonra 1 ayda herşeyi halledersin rahat önemli olan maddi olarak hazır olmak evi de dediğin gibi tutarsanız eşyaların gelmesi temizlik çeyiz falan derken tamamlanır benceNe bileimm bole ywtismicek diye korkuyirum sanki nisana ev mart basi subat sonu tutsam
kuzum selam benim nişanlımda alışverişe çıkacağımız sırralarda aynı bırebir aynı konuşmayı yapmıştı.aslında bu sorumluluktan kaçma değil.sanırım biraz korkuyolar evlilik gerçeğinden daha yüklü daha büyük gözüküyor gözlerine.inan bundan kaynaklanıyor.aynı knusmayı bizde yapmıştk canımcım ma ben dedimki beyaz eşyada asla ucuza kaçmam benim istediğim modelin dışına çıkmıycaz(biraz emrivaki yapmıştım açıkçası)ama koltuk takımı için daha ılımlı gezeriz iyice bütçemize göre beğenir alırız seninde gönlün olur demiştim.ama sonucu hiçte onun düşündüğü gibi oolmadıçünkü alışverişe çıktığımız zaman kendiside ucuz etin yahnisinin yenmeyeceğini gördü ve çıtını çıkarmadan benim istediğimi aldık tabi çokda aşırıya kaçmadım :)
Ne oldu ki canımnişanlımla kavga ettik. artık eskisi gibi olmayacak hiçbişey dedi....
Hayirdir tatlim ne oldu?nişanlımla kavga ettik. artık eskisi gibi olmayacak hiçbişey dedi....
günaydın kızlarr:) 4 gündür nişanlım burdaydı.az önce onu yolculadımbidaha ne zaman görüşcez bilmiyorum..bu arada gelinliğimide aldım :) aklımdaki hayalimdeki model değil ama içme çok sinerek aldım ve gerekli düzenlemelerle istediğim gibi olucak inşallah
saol canımcımm. evet gelmişken aradan çıkaralım dedik çokda iyi oldu :) hemen atıyorum resimleriAllah kavuştursun canııımmGelinlik mi dedinn, aanaamm ne hızlısınız kıızz, ayy çok merak ettim modelini falan görmeyi çok isteriz
saol canımcımm. evet gelmişken aradan çıkaralım dedik çokda iyi oldu :) hemen atıyorum resimleri
Gule gule giy canim :) hayalindrki gibi olur insallah :)Eki Görüntüle 1361191
Eki Görüntüle 1361190
Ama üst kıısmı böyle olmiycak.yarım kol ve güpürlü olucak.bitek üst kısmı hoşuma gitmemişti.oda kayık yaka ve yarım kollu güpür olucak kısacası bitmiş hali tam hayalimdeki gibi olucak kısmetse innşaallah
teşekkür ederimm canımm hepimizinki inşallahhGule gule giy canim :) hayalindrki gibi olur insallah :)
Ben de gelinligimi almistim. Cuma gunu de gelin cicegi ve ayakkabisini hallettim :) Sen hazir gelinlik almadin sanirim diktiriyor musun?teşekkür ederimm canımm hepimizinki inşallahh
Eki Görüntüle 1361191
Eki Görüntüle 1361190
Ama üst kıısmı böyle olmiycak.yarım kol ve güpürlü olucak.bitek üst kısmı hoşuma gitmemişti.oda kayık yaka ve yarım kollu güpür olucak kısacası bitmiş hali tam hayalimdeki gibi olucak kısmetse innşaallah
Ben de gelinligimi almistim. Cuma gunu de gelin cicegi ve ayakkabisini hallettim :) Sen hazir gelinlik almadin sanirim diktiriyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?