- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #2.621
HAngi tarih aralıkları ve neresi? Ayıp olmazsa fiyatı da sorayım :)seçtim ama hala içimde tereddütler sanırım imzayı atana kadar çıkmayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAngi tarih aralıkları ve neresi? Ayıp olmazsa fiyatı da sorayım :)seçtim ama hala içimde tereddütler sanırım imzayı atana kadar çıkmayacak
16-21 Haziran Delta Beach Resort Bodrum yaklaşık 2000HAngi tarih aralıkları ve neresi? Ayıp olmazsa fiyatı da sorayım :)
Hadi hayırlı olsun :) Bu yaz 22 haziran-27 haziran arasında Bodrum'da tatil yapmış biri olarak denizin soğuk olduğunu belirtmek isterim :)16-21 Haziran Delta Beach Resort Bodrum yaklaşık 2000
veee bir negatif durum daha gerçi herkes denizini beğenmiş ama balıklarla yüzmekten bahsetmişlerHadi hayırlı olsun :) Bu yaz 22 haziran-27 haziran arasında Bodrum'da tatil yapmış biri olarak denizin soğuk olduğunu belirtmek isterim :)
Deniz çok güzel yani temiz, balıklar filan var da soğuk ben çok giremedim üşüdüğümden :)veee bir negatif durum daha gerçi herkes denizini beğenmiş ama balıklarla yüzmekten bahsetmişler
112 de çalışıyoruz canım ambulansta. Ben paramediğim, nişanlım doktorCanim ne is yapiyorsunuz merak ettim.
Deniz çok güzel yani temiz, balıklar filan var da soğuk ben çok giremedim üşüdüğümden :)
gezegenime hoş geldin valla baya sıkıntılı konu benim bütçemde kısıtlı birazbende antalya taraflarında balayı yapmak istiyorum hatta çok istediğim bir yer ver susesi luxury resort. Odanın içinde deniz manzaralı havuzu falan var. Tabi bu odanın fiyatı 5 gecelik 20 bin. Karışık havuzları tercih eden biri değilim. eşimle tek başıma havuzda yüzmeyi çok romantik buluyorum. Uygun fiyatlı böyle bir yer önerisi olan var mı Akdeniz taraflarında acaba?
gezegenime hoş geldin valla baya sıkıntılı konu benim bütçemde kısıtlı biraz
Canim ben balayimizi aldim az once. Voyage Belek Golf&Spa 5 gece deluxe oda. Banyosunda jakuzili kuveti var. Terasi var ve terasinda jakuzi ve guneslenmek icin 2 adet sezlongu. Eriskin havuzu filan da varmis tesiste. Belki kriterlerine uyar canim. Ilgilenirsen fiyat da yazarim :)bende antalya taraflarında balayı yapmak istiyorum hatta çok istediğim bir yer ver susesi luxury resort. Odanın içinde deniz manzaralı havuzu falan var. Tabi bu odanın fiyatı 5 gecelik 20 bin. Karışık havuzları tercih eden biri değilim. eşimle tek başıma havuzda yüzmeyi çok romantik buluyorum. Uygun fiyatlı böyle bir yer önerisi olan var mı Akdeniz taraflarında acaba?
Canim ben balayimizi aldim az once. Voyage Belek Golf&Spa 5 gece deluxe oda. Banyosunda jakuzili kuveti var. Terasi var ve terasinda jakuzi ve guneslenmek icin 2 adet sezlongu. Eriskin havuzu filan da varmis tesiste. Belki kriterlerine uyar canim. Ilgilenirsen fiyat da yazarim :)
Canim tavsiye orani cok yuksek. Burada da tavisye etmisler otel puanda da bir arastir istersen. Tabiki balayinda yemek yapilmaz omrun boyunca yemek yapacaksin zaten :))) Kendi sitesinden deluxe suit oda diye bakabilirsin.Hayırlı uğurlu olsun canıımm, inşallah hayalinin de ötesinde güzel bir balayı yaparsınız terasında jakuzi olması çok güzelmiş ha havuz ha jakuzi :) valla merak ettim nasıl bir yer, forumda tavsiyede bulunan var mı acaba?
Nişanlımda az önce bir yer bulmuş, Antalya Kalkan'da Villa Güzel diye bir yer. denizi uzaktan görüyorsun, villaya ait havuzu var ve yemeği kendin yapıyorsun. Balayında yemek yapılır diye bi güzel azarladım çocuğu, mekanı görünce beğendim gibi ona çaktırmadım tabi Ama haklıyım demi kızlar balayında bide yemek mi yapcaz yaa
Canim tavsiye orani cok yuksek. Burada da tavisye etmisler otel puanda da bir arastir istersen. Tabiki balayinda yemek yapilmaz omrun boyunca yemek yapacaksin zaten :))) Kendi sitesinden deluxe suit oda diye bakabilirsin.
Oyle olursa benden 1 gun sonra evleneceksin :) erken rezervasyonlar pazartesi bitiyor canim elinizi cabuk tutun. Ben gelinligimi hazir almak istiyorum canim nisanlin gelince gidip bakacagiz 10 gun sonra kismetse. Sen ne yaptin?Hemen ışınlanıyorum otele, dediğin gibi çok tavsiye edilmiş. Yemekle falan uğraşamam valla. Bu arada bende düğünümü bir hafta sonraya aldırmak istiyorum. Umarım ikna ederim de nişanlımı 24 Mayıs'ta yaparız.
Bu arada gelinlik işini mi okeanoss'cum
asla balayınızda yemek yapmayın bencede. eğlenmenize bakın derimHayırlı uğurlu olsun canıımm, inşallah hayalinin de ötesinde güzel bir balayı yaparsınız terasında jakuzi olması çok güzelmiş ha havuz ha jakuzi :) valla merak ettim nasıl bir yer, forumda tavsiyede bulunan var mı acaba?
Nişanlımda az önce bir yer bulmuş, Antalya Kalkan'da Villa Güzel diye bir yer. denizi uzaktan görüyorsun, villaya ait havuzu var ve yemeği kendin yapıyorsun. Balayında yemek yapılır diye bi güzel azarladım çocuğu, mekanı görünce beğendim gibi ona çaktırmadım tabi Ama haklıyım demi kızlar balayında bide yemek mi yapcaz yaa
Oyle olursa benden 1 gun sonra evleneceksin :) erken rezervasyonlar pazartesi bitiyor canim elinizi cabuk tutun. Ben gelinligimi hazir almak istiyorum canim nisanlin gelince gidip bakacagiz 10 gun sonra kismetse. Sen ne yaptin?
asla balayınızda yemek yapmayın bencede. eğlenmenize bakın derim
Aramiza hos geldin :) Bana da Belek'in uygun olacagini soylediler. Denizi kummus :) Gerci size gore benim balayim daha gec o zaman biraz daha isinmis olur havalar. Insallah herkes cok guzel bir balayi gecirir :)Merhaba kızlaaarr, ben de 2 mayısta evlenicem. Ankaradayım şuan. Tayinimi aldırabildirsem İstanbulda yaşayacağız. Balayı olarak bizde ilk başta Voyage düşündük sonra biraz pahalı geldi çünkü biz 7 gecelik rezervasyon yaptırdık. Side'de Crystal Sunrise Queen Oteli tercih ettik. Fiyatı çok uygun geldi. Birde mayıs ayında sidenin daha uygun olacağını söylediler. Deniz olarak da birçok otelin önü çakıl taşı ve çabuk derinleşendi. Side kum ve sığmış. O yüzden orayı tercih ettik inşallah memnun kalırız :) Bir de mayıs ayı riskli olabilir hava şartlarından dolayı diye kapalı havuzu olmasını tercih edin derim. O kadar para verip de yüzmeden gelmek olmaz di mi :)
Merhaba kızlaaarr, ben de 2 mayısta evlenicem. Ankaradayım şuan. Tayinimi aldırabildirsem İstanbulda yaşayacağız. Balayı olarak bizde ilk başta Voyage düşündük sonra biraz pahalı geldi çünkü biz 7 gecelik rezervasyon yaptırdık. Side'de Crystal Sunrise Queen Oteli tercih ettik. Fiyatı çok uygun geldi. Birde mayıs ayında sidenin daha uygun olacağını söylediler. Deniz olarak da birçok otelin önü çakıl taşı ve çabuk derinleşendi. Side kum ve sığmış. O yüzden orayı tercih ettik inşallah memnun kalırız :) Bir de mayıs ayı riskli olabilir hava şartlarından dolayı diye kapalı havuzu olmasını tercih edin derim. O kadar para verip de yüzmeden gelmek olmaz di mi :)