• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ya kızlar bu arada bişey sorucam alyansım parmağımı alerji yaptı kızardı kabardı aynısı nişanlımda da oldu iş gereği sürekli eldiven giyip el yıkıyoruz bide ben hiç çıkarmam yüzüğü acaba deterjandan falanmı oldu diyorum ama anlamadım bi arkadaşımda da aynısı olmuştu :KK43: sizde oldumu böyle bişey? Bu arada dün nişanlımın yüzüğü kayboldu offf :KK43: :KK43:

Ya kızlar bu arada bişey sorucam alyansım parmağımı alerji yaptı kızardı kabardı aynısı nişanlımda da oldu iş gereği sürekli eldiven giyip el yıkıyoruz bide ben hiç çıkarmam yüzüğü acaba deterjandan falanmı oldu diyorum ama anlamadım bi arkadaşımda da aynısı olmuştu :KK43: sizde oldumu böyle bişey? Bı arada dün nişanlımın yüzüğü kayboldu offf :KK43: :KK43:
Hava almadigi icin olmustur muhtemelen. Annemin de donem donem oyle oluyor. Ben de olmadi. Sana tavsiyem eve geldiginde cikarman en azindan uyurken cikarabilirsin ben oyle yapiyorum :) Buldunuz mu peki kaybolan yuzugu ?

Hava almadigi icin olmustur muhtemelen. Annemin de donem donem oyle oluyor. Ben de olmadi. Sana tavsiyem eve geldiginde cikarman en azindan uyurken cikarabilirsin ben oyle yapiyorum :) Buldunuz mu peki kaybolan yuzugu ?
Bende hiç çıkarmıyorum işte artık öyle yapıcam bari yatarken çıkariym de rahatlasın. Yok bulamadık canım uçtu gitti :(

Hay Allah ya kotu olmus napacaksiniz yenisini alacaksiniz mecbur. Kizmissindir nisanlina muhtemelen :)
Aynısından ona bidaha alıcaz mecbur napalım :( yok yaa kızamadım nöbette oldu gereksiz bi hasta yüzünden çocuk zaten çok yorgun bide milletle uğraşırken nasıl olduğunu anlamamış neyse canı sağolsun feda olsun ona yüzükler :)

Aynısından ona bidaha alıcaz mecbur napalım :KK43: yok yaa kızamadım nöbette oldu gereksiz bi hasta yüzünden çocuk zaten çok yorgun bide milletle uğraşırken nasıl olduğunu anlamamış neyse canı sağolsun feda olsun ona yüzükler :)
Canim ne is yapiyorsunuz merak ettim.

Back