• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Merhaba kızlaaarr, ben de 2 mayısta evlenicem. Ankaradayım şuan. Tayinimi aldırabildirsem İstanbulda yaşayacağız. Balayı olarak bizde ilk başta Voyage düşündük sonra biraz pahalı geldi çünkü biz 7 gecelik rezervasyon yaptırdık. Side'de Crystal Sunrise Queen Oteli tercih ettik. Fiyatı çok uygun geldi. Birde mayıs ayında sidenin daha uygun olacağını söylediler. Deniz olarak da birçok otelin önü çakıl taşı ve çabuk derinleşendi. Side kum ve sığmış. O yüzden orayı tercih ettik inşallah memnun kalırız :) Bir de mayıs ayı riskli olabilir hava şartlarından dolayı diye kapalı havuzu olmasını tercih edin derim. O kadar para verip de yüzmeden gelmek olmaz di mi :)
hosgeldinnn canm bende kısmetse 3 mayıss :) 1 gun arayla..bende istanbulda doğup büyüdüm ama sonra hayat şartları anadoluya geldik simdi tekrardan evlenip doğduğum şehire doğduğum mahalleye dahası doğduğum eve gelin gidicem :KK76: biraz acayip bi durum ama kendi evimizi alana kadar idare edicez artık :oops:

Hosgeldin sekerim. :KK54: Sende benim gibi ankaradan istanbula gelin olup ucacaksin demek. Kaderdasimi buldum ayni konuda ne guzel. Ama sen benden once gelin gidiyon.
Hoşbuldum canım :) senden önce evleniyorum ama acaba hemen gidebilecek miyim orası meçhul belki bir süre eşimle git gel yapmak zorunda kalabiliriz iş dolayısıyla... nerede oturacaksın istanbulda?

hosgeldinnn canm bende kısmetse 3 mayıss :) 1 gun arayla..bende istanbulda doğup büyüdüm ama sonra hayat şartları anadoluya geldik simdi tekrardan evlenip doğduğum şehire doğduğum mahalleye dahası doğduğum eve gelin gidicem :KK76: biraz acayip bi durum ama kendi evimizi alana kadar idare edicez artık :oops:
sahi mi :) ama bence çok güzeel ve özel bir durum bu... bakarsın senin doğduğun evde senin de ilk çocuğun doğar :KK45:

Hoşbuldum canım :) senden önce evleniyorum ama acaba hemen gidebilecek miyim orası meçhul belki bir süre eşimle git gel yapmak zorunda kalabiliriz iş dolayısıyla... nerede oturacaksın istanbulda?

Hayırlısı olsun canım, inşallah sorunsuz bir şekilde tayinin gerçekleşir de evinde evliliğinizi yaşarsınız. Benim iş yerim cevizlibağ tarAflarında. önce oralardan bakalım dedik ama fiyatlar ateş pahası. O yüzden beylikdüzü tarafları Ankara'nın evleri gibi güzel ve geniş olduğu için ordan düşündük. ama orası da çok uzak şehir merkezi. En son bağcılar-bahçelievler tarafları gibi düşünüyoruz. Lafı çok uzattım senin anlayacağın daha kesin bir yer belirlemedik. İstanbul evleri çok küçük olduğu için beylikdüzü diyorum. Yaşam olarak orası daha güzel ama uzak:KK51:

Siz ne tarafta oturacaksınız, düğün yerin, gelinliğin hazır mı canım? :KK37:

Hayırlısı olsun canım, inşallah sorunsuz bir şekilde tayinin gerçekleşir de evinde evliliğinizi yaşarsınız. Benim iş yerim cevizlibağ tarAflarında. önce oralardan bakalım dedik ama fiyatlar ateş pahası. O yüzden beylikdüzü tarafları Ankara'nın evleri gibi güzel ve geniş olduğu için ordan düşündük. ama orası da çok uzak şehir merkezi. En son bağcılar-bahçelievler tarafları gibi düşünüyoruz. Lafı çok uzattım senin anlayacağın daha kesin bir yer belirlemedik. İstanbul evleri çok küçük olduğu için beylikdüzü diyorum. Yaşam olarak orası daha güzel ama uzak:KK51:

Siz ne tarafta oturacaksınız, düğün yerin, gelinliğin hazır mı canım? :KK37:
Beylikduzunun zemini cok kotu ve deprem bolgesi ve sehrin her tarafina uzak tek ulasim kaynagi metrobus ve karayolu. Beylikduzunu yasam alani olarak tercih ederken bir kez daha dusunun derim. Meslegi geregi bu islerden anlayan biri olarak nacizane fikrim :)

Beylikduzunun zemini cok kotu ve deprem bolgesi ve sehrin her tarafina uzak tek ulasim kaynagi metrobus ve karayolu. Beylikduzunu yasam alani olarak tercih ederken bir kez daha dusunun derim. Meslegi geregi bu islerden anlayan biri olarak nacizane fikrim :)

Oyle birsey duymustum ama dogrulugunu hic arastirmadim. Istanbul gibi deprem bolgesinde oturacaksak daha guvenli yerler tercih etmekte fayda var. Meslegin neydi canim jeoloji muhendiligi mi

Selam mayıs gülleri :KK15: Şafak 158 :D Biz fotografcimizi ayarladik ocagin ilk haftası sözleşmeyi de yapicaz bu haftaiçi gelinlik dikimime de basliorm insallah hareket bereket var bu ara mutluyum :KK68: (Evlenme teklifi etmedi diye kavga ettik e olsun o kadar da dimi )

günaydın herkese. kardeşime kız istedik. haftaya nişanı var :D ama önce ablası evlenecek tabii. yoğunum bu aralar. sizler nasılsınız kızlar? bu haftaiçi gelinlikçiye gidip fiyat araştırması yapıcam. ve balayı yerimizi ayarlıcaz. onun haricinde ben de bişey yok.

günaydın herkese. kardeşime kız istedik. haftaya nişanı var :D ama önce ablası evlenecek tabii. yoğunum bu aralar. sizler nasılsınız kızlar? bu haftaiçi gelinlikçiye gidip fiyat araştırması yapıcam. ve balayı yerimizi ayarlıcaz. onun haricinde ben de bişey yok.
Günaydın canım hayırlı olsun :) Haftaya inşallah benim de nişanlım gelecek. Biz de gelinlik bakacağız. Balayı yerimizi de ayarladık. Onun dışında tez çalışmalarına devam:KK62:

Back