• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Benim denediğim yerdeki bayan içine hiçbişe giymene gerek yok dedi straplez sütyen yine bi derecede gelinliğin altına büstiyer çok zor olmazmı yaa zaten o da büstiyer gibi sarıyo sıkıyo valla bilemedim :)
valla canim gelinlikciden istediler markayida verdiler ilk provaya onla gitcem cumartesi o yuzden bugun aldim ama cok guzel gorunuyor :)

Ben de çeyiz topiğime bir kaç cici ekledim :)

Bu arada ben de gelinlikçi büstiyer aldırıyor diye biliyorum.

Kizlar davetiyemi kayinpederim yaptirmiss İstanbul da yasadigindan yilbasina gelirken getirmek için erken davranmis biraz ama çok beğendim umarimm sizde begenirsiniz

Eklentiler

• IMG-20141127-WA0007.jpg
    IMG-20141127-WA0007.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 58
Kizlaaaaar balayi otelimize karar verdik Voyage Belek Golf&Spa. Yarin sozlesmeyi imzalayacagim. Nisanlim olmadigindan bu is de bana kaldi :KK43:

Kizlaaaaar balayi otelimize karar verdik Voyage Belek Golf&Spa. Yarin sozlesmeyi imzalayacagim. Nisanlim olmadigindan bu is de bana kaldi :KK43:
canimm hayirli olsun cok sevindim senin adina neden uzuluyorsun ki benim nisanlim burda ama yinede cogu is bana kaliyor :) herseye takilirsak kendimiz yipraniyoruz hersey cok guzel olacak emin ol :)

canimm hayirli olsun cok sevindim senin adina neden uzuluyorsun ki benim nisanlim burda ama yinede cogu is bana kaliyor :) herseye takilirsak kendimiz yipraniyoruz hersey cok guzel olacak emin ol :)
Sagol canim benim insallah guzel olur 5 gece sectik bakalim :) Bir is daha halloluyor :)

hadi bakalim :) hangi tarihler arasinda birde rakam ne canim.bilmiyorum burdan yazmak dogrumu ama cok merak ettim
Bir sey olmaz heralde :) 25Mayis-30Mayis arasi 5 gece oluyir 3360 tl. Suit odasi terasli jakuzili canim. Biraz pahali ama nisanlim burayi istedi. Bir de ben bu yaz kardesimle voyage bodrum'a gitmistim. Cok memnun kaldik yemekleri temizligi cok iyiydi. O yuzden donduk dolastik voyageyi sectik.

Bir sey olmaz heralde :) 25Mayis-30Mayis arasi 5 gece oluyir 3360 tl. Suit odasi terasli jakuzili canim. Biraz pahali ama nisanlim burayi istedi. Bir de ben bu yaz kardesimle voyage bodrum'a gitmistim. Cok memnun kaldik yemekleri temizligi cok iyiydi. O yuzden donduk dolastik voyageyi sectik.
evet biraz pahali ama deger bence de :) bende yavastan baslayim artik balayi arastirmasina.benim tek sikintim buroyu kime birakip gidecegim.bunu dusundukce daraliyorum :(insallah isim balayima engel olmaz :(

evet biraz pahali ama deger bence de :) bende yavastan baslayim artik balayi arastirmasina.benim tek sikintim buroyu kime birakip gidecegim.bunu dusundukce daraliyorum :KK43:insallah isim balayima engel olmaz :KK43:
Canim erken rezervasyonlar pazartesi bitiyor haberin olsun.

Back