• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Selam mayıs gülleri :KK15: Şafak 158 :D Biz fotografcimizi ayarladik ocagin ilk haftası sözleşmeyi de yapicaz bu haftaiçi gelinlik dikimime de basliorm insallah hareket bereket var bu ara mutluyum :KK68: (Evlenme teklifi etmedi diye kavga ettik e olsun o kadar da dimi )

Vakit daralıyor :KK17: haydi hayırlı uğurlu olsun canım. Gelinlik için dikime erkenden başlamakta fayda var derler. aksilik falan olursa (inşallah olmaz da) düzeltmek için zaman olsun diye. Evlenme teklifini sen beklediğin için yapmıyordur bence, süpriz yapacaksa seni çıldırtıp o sırada yapmayı planlıyordur belki de. benim ki öyle yaptı ordan biliyom
:KK28:

Aramiza hos geldin :) Bana da Belek'in uygun olacagini soylediler. Denizi kummus :) Gerci size gore benim balayim daha gec o zaman biraz daha isinmis olur havalar. Insallah herkes cok guzel bir balayi gecirir :)

Balayınızı ayarlamanıza çok sevindim. Biz halen yurt içi ya da yurt dışı karar veremedik. Voyage'ı genelde çok beğeniyorlar ama ben Antalya'nın denizini genel olarak sevmediğim için Antalya olmaz sanırım. Dibi kum ama dibi gözükmüyor. Bulanık böyle. Havuz sevmeyen bir çift olduğumuz için deniz önemli.. Bakalım kısmet..

Balayınızı ayarlamanıza çok sevindim. Biz halen yurt içi ya da yurt dışı karar veremedik. Voyage'ı genelde çok beğeniyorlar ama ben Antalya'nın denizini genel olarak sevmediğim için Antalya olmaz sanırım. Dibi kum ama dibi gözükmüyor. Bulanık böyle. Havuz sevmeyen bir çift olduğumuz için deniz önemli.. Bakalım kısmet..
Biz Voyage'ı seçtik. Benim için de deniz pek önemli değil çok tuzlu suyu sevmiyorum, havuzu daha çok seviyorum. Hayırlısı olsun canım sizin için de biran önce karar verirsiniz umarım :)

Hayırlısı olsun canım, inşallah sorunsuz bir şekilde tayinin gerçekleşir de evinde evliliğinizi yaşarsınız. Benim iş yerim cevizlibağ tarAflarında. önce oralardan bakalım dedik ama fiyatlar ateş pahası. O yüzden beylikdüzü tarafları Ankara'nın evleri gibi güzel ve geniş olduğu için ordan düşündük. ama orası da çok uzak şehir merkezi. En son bağcılar-bahçelievler tarafları gibi düşünüyoruz. Lafı çok uzattım senin anlayacağın daha kesin bir yer belirlemedik. İstanbul evleri çok küçük olduğu için beylikdüzü diyorum. Yaşam olarak orası daha güzel ama uzak:KK51:

Siz ne tarafta oturacaksınız, düğün yerin, gelinliğin hazır mı canım? :KK37:

Biz Kurtköyde ev tuttuk pek İstanbul da denemez aslında İstanbulu tabelası bile daha ileride :) Nişanlımın benim işim için orası daha uygun olur dedik. Büyük siteler var güzel bir olmaya çalışıyor... İstanbulu da tanımıyoruz birkaç sene sonra daha içeri gireriz diye düşündük.
Düğün yerini ayarladık evet Adana'da olacak bizim düğün. Gelinlik ise tam model karar veremedim ama kafamda yavaş yavaş birşeyler oturuyor. Benim annem ve teyzelerim terzi onlar dikecek inşallah :D

merhaba kızlarrr iyi akşamlar herkese :) hazırlıklar tam gaz devam edyor.bende bu hafta bi gelinlikçileri dolaşıcam.ayrıca nikah şekerimi kendim yapıyorum çok zevkli oluyo benm için ama baya zaman gerektiriyor şu sıralar ona yoğunlaşmış durumdayım :KK49: bunlarda bebeklerim :) kına içinde aşağıdaki kırmızı modeli yaptım yorumlarınızı bekliyorum canlar :KK15:

Eklentiler

• IMG_0716.JPG
    IMG_0716.JPG
    180,7 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_0738.JPG
    IMG_0738.JPG
    147,9 KB · Görüntüleme: 96
merhaba kızlarrr iyi akşamlar herkese :) hazırlıklar tam gaz devam edyor.bende bu hafta bi gelinlikçileri dolaşıcam.ayrıca nikah şekerimi kendim yapıyorum çok zevkli oluyo benm için ama baya zaman gerektiriyor şu sıralar ona yoğunlaşmış durumdayım :KK49: bunlarda bebeklerim :) kına içinde aşağıdaki kırmızı modeli yaptım yorumlarınızı bekliyorum canlar :KK15:
Cok guzeller ellerine saglik vakit bol galiba bunlarla kendin ugrastigina gore :) Calismiyor musun?

sen naptin canim karar verdiniz mi ev konusunda
Biz de durum ayni canim. Henuz gelmedi nisanlim. Gecenlerde babasi aramisti beni ben de soylemistim ya evimiz kurulu duzenimiz olsun diye. 2gun once nisanlima kararinizi verdiniz mi iyice kim tayin isteyecek demis. O da evet verdik okeonoss00 gelmeyecek sonra ben tayin isteyecegim demis. O da en iyisini yaparsiniz oglum kizin duzenini bozmayin, birde burdan ona ev tutariz dayar dosersiniz evi sende gelince kalirsin demis:KK57: Okeanoss00 un ailesinin oradan ev tutacagiz orada kiralar uygun demis ona da tamam demis:KK57: Ben anlamadim biranda noldu. Gelince benim yanimda da soylerlerse inanacagim. Kayinvalidem hala konusunu acmiyor. Ben de merakla bekliyorum bu kadar cabuk kabul ederlerse cok sasiracagim :)))

Biz de durum ayni canim. Henuz gelmedi nisanlim. Gecenlerde babasi aramisti beni ben de soylemistim ya evimiz kurulu duzenimiz olsun diye. 2gun once nisanlima kararinizi verdiniz mi iyice kim tayin isteyecek demis. O da evet verdik okeonoss00 gelmeyecek sonra ben tayin isteyecegim demis. O da en iyisini yaparsiniz oglum kizin duzenini bozmayin, birde burdan ona ev tutariz dayar dosersiniz evi sende gelince kalirsin demis:KK57: Okeanoss00 un ailesinin oradan ev tutacagiz orada kiralar uygun demis ona da tamam demis:KK57: Ben anlamadim biranda noldu. Gelince benim yanimda da soylerlerse inanacagim. Kayinvalidem hala konusunu acmiyor. Ben de merakla bekliyorum bu kadar cabuk kabul ederlerse cok sasiracagim :)))
cokkkkkk sevindim :) insallah bu dusunce de devam ederler ki aksini hic sanmiyorum.simdiden hadi gozunaydin diyelim :)

İş yerinize yakın olsun canım trafik adamın enerjisini sömürüyor valla :)

Haklısın canım, zaten yorgun argın işten dönüyorsun. Tam rahatlayacağım derken trafik belasından dolayı daha da bitap düşüyorsun.

Biz Kurtköyde ev tuttuk pek İstanbul da denemez aslında İstanbulu tabelası bile daha ileride :) Nişanlımın benim işim için orası daha uygun olur dedik. Büyük siteler var güzel bir olmaya çalışıyor... İstanbulu da tanımıyoruz birkaç sene sonra daha içeri gireriz diye düşündük.
Düğün yerini ayarladık evet Adana'da olacak bizim düğün. Gelinlik ise tam model karar veremedim ama kafamda yavaş yavaş birşeyler oturuyor. Benim annem ve teyzelerim terzi onlar dikecek inşallah :D

İş ne taraftaysa oralarda olmak en doğrusu bence. Adanalısınız herhalde canım. Bir koşturma hengame var desene. Sen Ankara'da ev İstanbul'da, düğün Adana'da Allah kolaylık versin tatlım. Ailende terzi olması çok güzel bir şey bence. kesinlikle bu imkandan sonuna kadar faydalanmalısın canım :) hem istemediğin şeyi itiraz edebilirsin nasıl olsa biri anne diğeri onun yarısı. Gelin hanımın nazını çekerler :))

Back