- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
ah ben daha onlara hiç girmedim canım ya çelik iyisi olsun dedin mi fiyatlar uçuyo malesefBenim de günlük çkb ye ihtiyacım var. Misafir için olanları hisardan 600'e almıştım. Günlük için o kadar para vermek istemiyorum ne önerirsiniz bana?
1408 benim çok gerildiğim bi filmdi bir de zindan adası varKızlar bana önereceğiniz güzel bir gerilim filmi varmı?
Evet maalesef iyi olsun diyince çok pahalı. Hem günlükleri her gün kullana kullana sıkılırız değiştirmek isteriz o yüzden çok pahalı almaya gerek yok bence. Ama ne almalı asıl mesele buah ben daha onlara hiç girmedim canım ya çelik iyisi olsun dedin mi fiyatlar uçuyo malesef
aryıldızın 18 prç 6 kişilik olanlarından almıştım ben anneme iki tane 12 kişilik oldu aslında düşünebilirim ikisini 170 falan almıştım ama hala parıl parıl gayette hoş bi araştır derim canımEvet maalesef iyi olsun diyince çok pahalı. Hem günlükleri her gün kullana kullana sıkılırız değiştirmek isteriz o yüzden çok pahalı almaya gerek yok bence. Ama ne almalı asıl mesele bu
Evet maalesef iyi olsun diyince çok pahalı. Hem günlükleri her gün kullana kullana sıkılırız değiştirmek isteriz o yüzden çok pahalı almaya gerek yok bence. Ama ne almalı asıl mesele bu
Hoşgeldiniz :) Az kaldı azz :)Bende mayıs gelini olacağım inşallah
ben de senin gibi düşünüyodum canım ama 12 den fazla kişi gelebiliyo malesef o zaman napcezVallahi kızlar ben hiç ayırmadım misafireydi değildi diye aldım bir tane iyi bir takım onu kullanıcam eskisin değişir benden önemli mi hem misafir bizden değerli mi canım :)
Canım mesela ben şu tantitonideki renkli saplı kaşık çatallar falan varya onları seviyorum onlardan zaten alıcam benim demek istediğim misafire şu bize şu diye hiç ayırmıyorum ayrı ayrı takımlar yapmıyorum :) Ve umarım 12 kişiden daha kalabalık misafir gelmezzz bana korkunç geliyo yaa :)ben de senin gibi düşünüyodum canım ama 12 den fazla kişi gelebiliyo malesef o zaman napcez
Ben tantitoniden pembelerinden kahvaltı için takım yaptım :)Canım mesela ben şu tantitonideki renkli saplı kaşık çatallar falan varya onları seviyorum onlardan zaten alıcam benim demek istediğim misafire şu bize şu diye hiç ayırmıyorum ayrı ayrı takımlar yapmıyorum :) Ve umarım 12 kişiden daha kalabalık misafir gelmezzz bana korkunç geliyo yaa :)
Aryıldız'a da bir bakim canım. Nehir'e bakmıştım 89 parçasına 300 tl diyorlar Eminönü'nde.aryıldızın 18 prç 6 kişilik olanlarından almıştım ben anneme iki tane 12 kişilik oldu aslında düşünebilirim ikisini 170 falan almıştım ama hala parıl parıl gayette hoş bi araştır derim canım
ben renkli saplı olanları daha çok sadece kahvaltı için yakıştırıyorum ya kuzenimin o şekilde var yemekte pek hoşuma gitmediCanım mesela ben şu tantitonideki renkli saplı kaşık çatallar falan varya onları seviyorum onlardan zaten alıcam benim demek istediğim misafire şu bize şu diye hiç ayırmıyorum ayrı ayrı takımlar yapmıyorum :) Ve umarım 12 kişiden daha kalabalık misafir gelmezzz bana korkunç geliyo yaa :)
nehiri de iyi diyolar parlak kalıyomuş onlar da hiç görmedim ama aryıldızı kullandığımız için tavsiye edebilirim :)Aryıldız'a da bir bakim canım. Nehir'e bakmıştım 89 parçasına 300 tl diyorlar Eminönü'nde.
Ben de tam senin dediğin gibi kahvaltı için aldım onları tatlımben renkli saplı olanları daha çok sadece kahvaltı için yakıştırıyorum ya kuzenimin o şekilde var yemekte pek hoşuma gitmedi
merhaba canım hayırlı olsun :)Herkese merhaba,
İstanbuldayım geçen hafta niaşnlandım mayıs sonu yada haziran başı gibi evlenmeyi düşünüyoruz, Ankarada yaşıcaz ve hayatımda hiç Ankaraya gitmedim :)))
Teşekkür ederim size de :) istanbulda evlenicek olanlar düğün için nereleri düşünüyorsunuz acaba? Ben öğretmenim ve sabancı öğretmen evini düşünüyoruzmerhaba canım hayırlı olsun :)
Hoş geldiniz :) Bana nedense bildirimler gelmiyo konuma yazıldığını tesadüf eseri gördüm. Siz de benim gibi uzaklara gidiyorsunuz. Ben de Muğla'ya gideceğim.Herkese merhaba,
İstanbuldayım geçen hafta niaşnlandım mayıs sonu yada haziran başı gibi evlenmeyi düşünüyoruz, Ankarada yaşıcaz ve hayatımda hiç Ankaraya gitmedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?