Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Benim de günlük çkb ye ihtiyacım var. Misafir için olanları hisardan 600'e almıştım. Günlük için o kadar para vermek istemiyorum ne önerirsiniz bana?
ah ben daha onlara hiç girmedim canım ya çelik iyisi olsun dedin mi fiyatlar uçuyo malesef

ah ben daha onlara hiç girmedim canım ya çelik iyisi olsun dedin mi fiyatlar uçuyo malesef
Evet maalesef iyi olsun diyince çok pahalı. Hem günlükleri her gün kullana kullana sıkılırız değiştirmek isteriz o yüzden çok pahalı almaya gerek yok bence. Ama ne almalı asıl mesele bu

Evet maalesef iyi olsun diyince çok pahalı. Hem günlükleri her gün kullana kullana sıkılırız değiştirmek isteriz o yüzden çok pahalı almaya gerek yok bence. Ama ne almalı asıl mesele bu
aryıldızın 18 prç 6 kişilik olanlarından almıştım ben anneme iki tane 12 kişilik oldu aslında düşünebilirim ikisini 170 falan almıştım ama hala parıl parıl gayette hoş bi araştır derim canım

Vallahi kızlar ben hiç ayırmadım misafireydi değildi diye aldım bir tane iyi bir takım onu kullanıcam eskisin değişir benden önemli mi hem misafir bizden değerli mi canım :)

Vallahi kızlar ben hiç ayırmadım misafireydi değildi diye aldım bir tane iyi bir takım onu kullanıcam eskisin değişir benden önemli mi hem misafir bizden değerli mi canım :)
ben de senin gibi düşünüyodum canım ama 12 den fazla kişi gelebiliyo malesef o zaman napcez

ben de senin gibi düşünüyodum canım ama 12 den fazla kişi gelebiliyo malesef o zaman napcez
Canım mesela ben şu tantitonideki renkli saplı kaşık çatallar falan varya onları seviyorum onlardan zaten alıcam benim demek istediğim misafire şu bize şu diye hiç ayırmıyorum ayrı ayrı takımlar yapmıyorum :) Ve umarım 12 kişiden daha kalabalık misafir gelmezzz bana korkunç geliyo yaa :)

Ben tantitoniden pembelerinden kahvaltı için takım yaptım :)

Aryıldız'a da bir bakim canım. Nehir'e bakmıştım 89 parçasına 300 tl diyorlar Eminönü'nde.

ben renkli saplı olanları daha çok sadece kahvaltı için yakıştırıyorum ya kuzenimin o şekilde var yemekte pek hoşuma gitmedi

8 ayı aşağı devirmiş bulunmaktayız 7.9 ay daha cazip geliyo kulağa

Herkese merhaba,

İstanbuldayım geçen hafta niaşnlandım mayıs sonu yada haziran başı gibi evlenmeyi düşünüyoruz, Ankarada yaşıcaz ve hayatımda hiç Ankaraya gitmedim :)))
merhaba canım hayırlı olsun :)

bugün kına için bi yerden bilgi aldım pek istediğim bi yer değil haftasonu çıkıp bu işi ayarlamayı düşünüyorum bide fotoğrafçı işi var onu da netleştirmem gerekli sanırım

arkadaşlar anne baba deme sorunsalını nasıl aştınız ya da nasıl aşabiliriz benim kafama bu takılıyo bu aralar

Herkese merhaba,

İstanbuldayım geçen hafta niaşnlandım mayıs sonu yada haziran başı gibi evlenmeyi düşünüyoruz, Ankarada yaşıcaz ve hayatımda hiç Ankaraya gitmedim :)))
Hoş geldiniz :) Bana nedense bildirimler gelmiyo konuma yazıldığını tesadüf eseri gördüm. Siz de benim gibi uzaklara gidiyorsunuz. Ben de Muğla'ya gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…