- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Ben kına mekanını ayarladım ama henüz tutmadım. Bir organizasyon firmasıyla görüştüm, onlarla anlaşacağım muhtemelen tuttuğum mekana gelecekler :)bugün kına için bi yerden bilgi aldım pek istediğim bi yer değil haftasonu çıkıp bu işi ayarlamayı düşünüyorum bide fotoğrafçı işi var onu da netleştirmem gerekli sanırım
Ben çok zorlandım diyebilirim. Uzun ilişki nedeniyle annesini de babasını da tanıyordum. Hep amca teyze demekten alışamadım bir türlü keza nişanlım da öyle. 1 buçuk ay sonra normale döndük şaşırıp amca teyze demiyoruz artıkarkadaşlar anne baba deme sorunsalını nasıl aştınız ya da nasıl aşabiliriz benim kafama bu takılıyo bu aralar
biz hiç teyze amcayı bile karıştırmadık öyle kaldı hala da bişey diyebilmiş değilim düğünden sonra yavaş yavaş hallolucak galiba :sBen çok zorlandım diyebilirim. Uzun ilişki nedeniyle annesini de babasını da tanıyordum. Hep amca teyze demekten alışamadım bir türlü keza nişanlım da öyle. 1 buçuk ay sonra normale döndük şaşırıp amca teyze demiyoruz artık
Napıyosunuz hiç hitap da mı etmiyorsunuz ?biz hiç teyze amcayı bile karıştırmadık öyle kaldı hala da bişey diyebilmiş değilim düğünden sonra yavaş yavaş hallolucak galiba :s
valla o kızım diyo da ben hiçbişey demiyorum nişanlım da aynı normal konuşuyoruz şimdilik hiç hitapsız siz biz :)Napıyosunuz hiç hitap da mı etmiyorsunuz ?
Annesine anne demek aşırı zor olmadı :) Tabii çok kolayda değildi ama maşallah o kadar güzel davrandıki senelerce ben bocalamadan hop çıktı ağzımdan :) Ama babasının yüzüne hala baba demedim.. Kayınvalidem konuşurken bazen 'baban....' falan dediğinde bir kaç saniye algılayamıyorum. Çok zor durumda kalırsam zar zor söylüyorumarkadaşlar anne baba deme sorunsalını nasıl aştınız ya da nasıl aşabiliriz benim kafama bu takılıyo bu aralar
mayısa çok var herkes kabuğunu çekildiGuzel kizlar napiyomus bakim? Pek bir sessiz oldu buralar :)
benim de doğum günüm19 Mayıs 2015 te benim günüm
Merhabaaaaaaa bnde kısmetse mayısta evleneceğim:) ama suanda bi hazırlığım yokMerhaba kızlar... Kısmetse 2015 Mayıs ayında evleneceğim, şuan nişanlıyım. İstedimki çeyizdir, gelinliktir, düğün telaşıdır burada heyecanlarımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım
Var mı benim gibi olanlar? Hadi bakalım şimdiden hoş geldiniz
merhaba canım :) uzun zaman var hazırlanırsın nişanlı mısın ?Merhabaaaaaaa bnde kısmetse mayısta evleneceğim:) ama suanda bi hazırlığım yok
19 Mayıs 2015 te benim günüm
Hos geldiniz kizlar :) Taniyalim sizleri :)Merhabaaaaaaa bnde kısmetse mayısta evleneceğim:) ama suanda bi hazırlığım yok
Ben burdayim ama kimseden ses yok :)mayıs gelinleri nerelerdesiniz yahuuu
vallahi yokkk mayısta gün bulamayız ortada kimseler yok :) şafak 235Ben burdayim ama kimseden ses yok :)
Oyle valla canim benim gunumu calan kiz nerdeee yakalarsaaaaamvallahi yokkk mayısta gün bulamayız ortada kimseler yok :) şafak 235
Senin aldigin pike takimina baktim cok da begendim fakat indirimli hali 590 liraymis alamadim simdilik canim :)bak şimdi benim de aklıma takıldı düğünden önce salona bi gidip bakmalı düğünlerine kimmiş bunlar
gerçekten mi :) ben de bayılarak aldım hala da çok seviyorum herkese ilk gösterdiğim şeySenin aldigin pike takimina baktim cok da begendim fakat indirimli hali 590 liraymis alamadim simdilik canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?