Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Bugun de ben oyle dedim anneme cok tez canliyim bir sey hemen oluversin isterim. Dedim gunler gecmiyo beklemek ruhumu sikiyo yanlis anlama evlenme merakliligindan degil dedim. O da annemle babamla biraz daha durcam diye sevin dedi :

Bugun de ben oyle dedim anneme cok tez canliyim bir sey hemen oluversin isterim. Dedim gunler gecmiyo beklemek ruhumu sikiyo yanlis anlama evlenme merakliligindan degil dedim. O da annemle babamla biraz daha durcam diye sevin dedi :

Ya seviniyoruz da işte bir an öncede kavuşmak istiyoruz bizide anlasınlar :) :) ayy mesajımda 'bu arada korkmazda indirim var' yazıcaktım reklam olur diye yazmaktan vazgeçmiştim silmeyi unutmuşum :) Madem yazmışım haberiniz olsun çeyiz yapmak aşırı maliyetli bi şey bari üç beş kar edelim :) :)

aynen ben de o şekildeyim aksi halde o kadar sene sabredilmiş ama işe başlayınca da uzasın istemiyosun biran önce olsun artık diyosun halbuki iki üç ayda hazırlanıp evlenenlere de şaşırıyorum benim olsa yetişmez şu halde bile :)

ben de korkmazın bi tencere modelini çok beğeniyorum onu almayı düşünüyorum çatal kaşık da kararsızım bakalım

ben de korkmazın bi tencere modelini çok beğeniyorum onu almayı düşünüyorum çatal kaşık da kararsızım bakalım
Valla ben tek tek indirim takip ediyorum bir kaç aydır :) çatal bıçak takımını esseden denk getirmiştim :) Korkmazında şu natura serisi hoşuma gidiyodu nihayet girmiş indirime :)

Valla ben tek tek indirim takip ediyorum bir kaç aydır :) çatal bıçak takımını esseden denk getirmiştim :) Korkmazında şu natura serisi hoşuma gidiyodu nihayet girmiş indirime :)
ben de vertex tencere takımını beğeniyorum onu alıcam muhtemelen çkb da belki aynı markadan alırım

çok güzeller çok kafa karıştırıyorlar çok pahalılar
Bizde hayal kurarken her şey çok kolay geliyordu şunu yaparız bundan alırız aman ennn iyisi olsun en güzeli olsunnn ama şimdi nasıl idare ederim nasıl uyguna getiririm diye düşüne düşüne yapıyorum hayal kurmak ne kolaydıı

aynen tatlım en iyisi en güzel modeli en şık duranında hep gözler aaah ah :) hepsi para tuzağı (kendini avuturkene )

ben de vertex tencere takımını beğeniyorum onu alıcam muhtemelen çkb da belki aynı markadan alırım
Benim de günlük çkb ye ihtiyacım var. Misafir için olanları hisardan 600'e almıştım. Günlük için o kadar para vermek istemiyorum ne önerirsiniz bana?

Günaydın hoş geldiniz :) Tarih belli mi? Ve sizi tanıyalım

Günaydın hoş bulduk

Evet tarih belli 30 mayıs ta nikahımız olacak, 6 haziranda da düğünü yapacağız. Düğün salonu tutuldu. Nikah bir hafta önce olacak çünkü ikimizinde aileleri ayrı şehirlerde kimsenin gönlü kalmadan iki tarafta da bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bakalım hayırlısı. :)

Hayırlısı olsun :) Daha çok var biz de burada kızlarla şafak sayıyoruz :)

hoşgeldin canım hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…