• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bugün kına için bi yerden bilgi aldım pek istediğim bi yer değil haftasonu çıkıp bu işi ayarlamayı düşünüyorum bide fotoğrafçı işi var onu da netleştirmem gerekli sanırım :KK64:
Ben kına mekanını ayarladım ama henüz tutmadım. Bir organizasyon firmasıyla görüştüm, onlarla anlaşacağım muhtemelen tuttuğum mekana gelecekler :)

arkadaşlar anne baba deme sorunsalını nasıl aştınız ya da nasıl aşabiliriz benim kafama bu takılıyo bu aralar :KK64:
Ben çok zorlandım diyebilirim. Uzun ilişki nedeniyle annesini de babasını da tanıyordum. Hep amca teyze demekten alışamadım bir türlü keza nişanlım da öyle. 1 buçuk ay sonra normale döndük şaşırıp amca teyze demiyoruz artık:KK70:

Ben çok zorlandım diyebilirim. Uzun ilişki nedeniyle annesini de babasını da tanıyordum. Hep amca teyze demekten alışamadım bir türlü keza nişanlım da öyle. 1 buçuk ay sonra normale döndük şaşırıp amca teyze demiyoruz artık:KK70:
biz hiç teyze amcayı bile karıştırmadık öyle kaldı hala da bişey diyebilmiş değilim düğünden sonra yavaş yavaş hallolucak galiba :s

arkadaşlar anne baba deme sorunsalını nasıl aştınız ya da nasıl aşabiliriz benim kafama bu takılıyo bu aralar :KK64:
Annesine anne demek aşırı zor olmadı :) Tabii çok kolayda değildi ama maşallah o kadar güzel davrandıki senelerce ben bocalamadan hop çıktı ağzımdan :) Ama babasının yüzüne hala baba demedim.. Kayınvalidem konuşurken bazen 'baban....' falan dediğinde bir kaç saniye algılayamıyorum. Çok zor durumda kalırsam zar zor söylüyorum

Merhaba kızlar... Kısmetse 2015 Mayıs ayında evleneceğim, şuan nişanlıyım. İstedimki çeyizdir, gelinliktir, düğün telaşıdır burada heyecanlarımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım :KK68:

Var mı benim gibi olanlar? Hadi bakalım şimdiden hoş geldiniz:KK51:
Merhabaaaaaaa bnde kısmetse mayısta evleneceğim:) ama suanda bi hazırlığım yok:(

bak şimdi benim de aklıma takıldı düğünden önce salona bi gidip bakmalı düğünlerine kimmiş bunlar

Senin aldigin pike takimina baktim cok da begendim fakat indirimli hali 590 liraymis alamadim simdilik canim :)
gerçekten mi :) ben de bayılarak aldım hala da çok seviyorum herkese ilk gösterdiğim şey :KK48: bu arada benim çalıştığım mağazada satılıyodu o zaman cemil ipekçisinden gelin home falan hepsinden vardı fiyatlar aynı amaaa havası başkaydı ;) inşallah alırsın canım ya onların gelin setleri oluyo bornozu nevresimi havlusu içinde onlardan baktın mı var mıydı yani hala :KK64:

Back