• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

gerçekten mi :) ben de bayılarak aldım hala da çok seviyorum herkese ilk gösterdiğim şey :KK48: bu arada benim çalıştığım mağazada satılıyodu o zaman cemil ipekçisinden gelin home falan hepsinden vardı fiyatlar aynı amaaa havası başkaydı :KK66: inşallah alırsın canım ya onların gelin setleri oluyo bornozu nevresimi havlusu içinde onlardan baktın mı var mıydı yani hala :KK64:
Onu sormadim direk bunu sordum cidden cok guzel ama beni asiyor suan cok fazla taksitim var azcik azalsin bakalim hala indirimde olursa alabilirim :)

Onu sormadim direk bunu sordum cidden cok guzel ama beni asiyor suan cok fazla taksitim var azcik azalsin bakalim hala indirimde olursa alabilirim :)
sen yüzmüş kuyruğuna gelmişsin canım en son da alsan olur taksitlerin bitince ben o taksitlere alışverişe daha tam başlamadım nasıl çıkıcam içinden aaahhh :mad:

buydu dimi baktığın canım ?

1374491811.jpg

sen yüzmüş kuyruğuna gelmişsin canım en son da alsan olur taksitlerin bitince ben o taksitlere alışverişe daha tam başlamadım nasıl çıkıcam içinden aaahhh :mad:

buydu dimi baktığın canım ?

Eki Görüntüle 1257313
Evet canim buydu. Sen bakmistin benim ceyiz topigine di mi benim cok fazla buyuk parca eksigim kalmadi bakalim biraz ara verdim kendimi tutmaya calisiyorum sen ne alemdesin?

Evet canim buydu. Sen bakmistin benim ceyiz topigine di mi benim cok fazla buyuk parca eksigim kalmadi bakalim biraz ara verdim kendimi tutmaya calisiyorum sen ne alemdesin?
valla hala bi iğne daha almış değilim :( çalışmadığım için para elime geçtikçe alıyorum teflon tencere seti yemek takımını falan aldım bi ay önce zamanla alıcaz işte annemle taksit küçük ev aletlerine başlıcaz galiba onun dışında zaman geçirmece nişanlımın başının etini yemece :kk77:

valla hala bi iğne daha almış değilim :KK43: çalışmadığım için para elime geçtikçe alıyorum teflon tencere seti yemek takımını falan aldım bi ay önce zamanla alıcaz işte annemle taksit küçük ev aletlerine başlıcaz galiba onun dışında zaman geçirmece nişanlımın başının etini yemece :kk77:
Para olunca hepsi halledilir guzelim ya benim de utu almam lazim. Supurgeyi hediye ettirmeti planiyorum bakalim :) keske benim sevdicegim de burda olsa cok ozledim burnumun diregi sizliyo:cry:

baktım canım maşallah diye diye ;) çok güzeller hepsi arada bakıcam bişeyler alacağım zaman yine fikir olsun diye hatta sorabilirim sana da şimdiden unuturum kafam karışır ;) he bu arada bak o takımın bornozunu göstereyim sana ben onu da almayı düşünüyorum
FB,4847,26,adorabella-bornoz-bornoz-adorebella-bornoz.jpg
images.jpg

Para olunca hepsi halledilir guzelim ya benim de utu almam lazim. Supurgeyi hediye ettirmeti planiyorum bakalim :) keske benim sevdicegim de burda olsa cok ozledim burnumun diregi sizliyo:cry:
olduğu kadar canım Allah herkesin yardımcısı olsun ben çeyiz mağazasında çalışmıştım kızlar neler yaşıyo aklıma geliyo şuan daha iyi anlıyorum onları çok şükür istediğimi alabiliyorum yine :KK5: bu hediye ettirtme işi de çok iyi fikir ;)

biz de ayrı şehirlerdeyiz yine ha deyince görüşemiyoruz yaa :(

baktım canım maşallah diye diye :KK66: çok güzeller hepsi arada bakıcam bişeyler alacağım zaman yine fikir olsun diye hatta sorabilirim sana da şimdiden unuturum kafam karışır :KK66: he bu arada bak o takımın bornozunu göstereyim sana ben onu da almayı düşünüyorum Eki Görüntüle 1257327 Eki Görüntüle 1257328
Cok guzelmis goruntusu canim sen markasindan kadinlar kulubunde arattir kullanan olmustur mutlaka memnun kalmislarsa alirsin.

olduğu kadar canım Allah herkesin yardımcısı olsun ben çeyiz mağazasında çalışmıştım kızlar neler yaşıyo aklıma geliyo şuan daha iyi anlıyorum onları çok şükür istediğimi alabiliyorum yine :KK5: bu hediye ettirtme işi de çok iyi fikir :KK66:

biz de ayrı şehirlerdeyiz yine ha deyince görüşemiyoruz yaa :KK43:
Tabi canim ceyiz almak cok sikintiliymis ben icine girince anladim. Suana kadar 7 bin lira harcamisim daha alinacak bir suru sey var halimize bin sukur. Benim nisanlim askeriyede oldugundan gecesi gunduzu de belli degil izin de vermiyorlar senin icin de zordur eminim :(

Tabi canim ceyiz almak cok sikintiliymis ben icine girince anladim. Suana kadar 7 bin lira harcamisim daha alinacak bir suru sey var halimize bin sukur. Benim nisanlim askeriyede oldugundan gecesi gunduzu de belli degil izin de vermiyorlar senin icin de zordur eminim :KK43:
benim de hesaplarıma göre aşağı yukarı bu civarda tutacak kalanı .. askeriye zordur tabi yaa biz maksimum iki hafta arayla görüşüyoruz genelde yine de insanoğlu yetmiyo işte hergün görüşenlere imreniyosun bu sefer de :(

Hoş geldiniz :) Bana nedense bildirimler gelmiyo konuma yazıldığını tesadüf eseri gördüm. Siz de benim gibi uzaklara gidiyorsunuz. Ben de Muğla'ya gideceğim.

Aa muglali buldum :) benim nisanlimda muglali orda dugunumuz oladak hatta :) ama istanbulda yasayacagiz ins :) istanbul mayis gelinleri dugun mekanlarinizi secebildiniz mi?? Ben halen karar veremedim :(

Aa muglali buldum :) benim nisanlimda muglali orda dugunumuz oladak hatta :) ama istanbulda yasayacagiz ins :) istanbul mayis gelinleri dugun mekanlarinizi secebildiniz mi?? Ben halen karar veremedim :KK43:
Yok tatlım Muğlalı değilim ama nişanlımın görevi icabı orada yaşayacağız :) Biz tuttuk mekanı 23 Mayıs kısmetse :)Acele et bence yer kalmıyor benim istediğim tarihi tutmuşlardı bir hafta ötelemek durumunda kaldım:/

Back