Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bence böyle bişe almayı düşünüyosan tezgahının üstünde dursun daha şık durur.hemde işlevini yitirmemiş olur.tabi yine karar senin

aslında ben ne kadar işlevi olacağını bilmek istiyorum. sanki gereksiz mi ne. Acaba sopası olamadan ayrı ayrı mı almak lazım

ekteki gibi bir şeyden bahsediyorum
Ben boyle bir sey almadim henuz ama alsam tezgahin uzerine koyardim. Kullanmadan once de tozlandi diyorsan bir sudan gecirirsin oldu bitti :)

evet canım bizde biraz aaştırdık ve siemns daha çok aklımıza yattı ama insan yinede düşünmeden edemiyor çünkü beyaz eşya sonuçta :S
Beyaz esya sans isi canim cok üzerinde durma bence. Siemens en iyisi diyorlar ama onda sikayet yok mu tabiki var.​

evet ya kesinlikle öyle canım.

evet ya kesinlikle öyle canım.​
bbende neden alıntı baloncugu cikmiyor yahu taktim kafaya simdi. Hic boyle olmazdi.

aslında ben ne kadar işlevi olacağını bilmek istiyorum. sanki gereksiz mi ne. Acaba sopası olamadan ayrı ayrı mı almak lazım
ya bence böyle almak da mantıklı illlaki tek alıcağnda olucak ama böyle biraz daha toplu duruyo hemde tezgah üstünde elinin atında oolur herdaim.bide çekmeceyi düşünsene bunlarıda ekleyince curcuna gibi duruyo

Ay ben hala alisamadim bu mobil uygulamasiz hale
Bu arada 57 kilo olmusum kilo veriyorum hic dikkatsiz neden acaba stresle mi ki sonradan almicaksam memnunum bu durumdan zaten ya cok kilo alinir ya da verilirmis dugun zamani
Beyaz esyada ben siemens ya da bosch dusunuyorum belki baska da olabilir bi alsak bizde yaaa imrendim simdi size

Ay ben hala alisamadim bu mobil uygulamasiz hale
Bu arada 57 kilo olmusum kilo veriyorum hic dikkatsiz neden acaba stresle mi ki sonradan almicaksam memnunum bu durumdan zaten ya cok kilo alinir ya da verilirmis dugun zamani
Beyaz esyada ben siemens ya da bosch dusunuyorum belki baska da olabilir bi alsak bizde yaaa imrendim simdi size

Bu arada 57 kilo olmusum kilo veriyorum hic dikkatsiz

ayy ben de verebilsem azıcıkkkk

bu akşam göbek eriten yoğurt kürüne başladım ama sabırlı olun birkaç gün yiyip bırakmayın diyor

gelinlik modeli beğenmeye korkuyorum resmen

kızlar ben tüm eşya mobilya işini en sona bıraktım, sizden fikir edinicem o zamana kadar :)

aldığınız eşyaların modelini de yazarsanız çok memnun olurum

bu arada kpss atamaları belli oldu, nişanlım atanamadı, bakalım ne olacak

evet birilerinin başlayıp bizleri gaza getirmesi gerekiyor

inşallah gönlüne göre bir model bulursun canım
canim arkadasim bu isi yapiyor 2015 katalogu bu hafta cikiyormus.haftaya gidip bakicam kina icinde model begenip dikim islemine baslansin istiyorum.arkadasim yonlendirdi sezon baslamadan gelki ozenerek dikilsin dedi subat sonrasi yogun oluyormus

canim arkadasim bu isi yapiyor 2015 katalogu bu hafta cikiyormus.haftaya gidip bakicam kina icinde model begenip dikim islemine baslansin istiyorum.arkadasim yonlendirdi sezon baslamadan gelki ozenerek dikilsin dedi subat sonrasi yogun oluyormus

benim hiç yok öyle danışabileceğim bir arkadaşım
mecbur vitrinlere bakıyorum, bir iki bilinen firmaya bakarım heralde, umduğumu bulamazsam butik gelinlikçilere kalıcam..

kına için tek karar verdiğim şey şalvarlı kaftan giymek istediğim
tarlatanlı bindallı rahat değilmiş gibi geliyor

ben de ocak ayında halletmeyi planlıyorum, şubata/mart ev bakma dizme telaşı olucak bir de gelinliği sıkıştırmak istemiyorum o araya

aynen canim.baslamak gerekiyor.kina kiyafeti az cok netlesti bende insallah istedigim uzerimde guzel durur.karar vermek cok zor yaa

Günaydın kızlar :) Ocak ayı benim için start ayı :) Gelinliğime bakmaya başlayacağım hayırlısıyla şu 9 gün bir geçsin rahatlarım ben de inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…