- Konu Sahibi okeanoss00
- #2.301
selam canim benim nasilsin hazirliklar nasil gidiyorselam kızlar. ilyada aranızın düzelmesine sevindim. elmol selam canım mekan çok güzel görünüyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canim benim nasilsin hazirliklar nasil gidiyorselam kızlar. ilyada aranızın düzelmesine sevindim. elmol selam canım mekan çok güzel görünüyor :)
selam canim benim nasilsin hazirliklar nasil gidiyor
İyiyim canım mobil uygulama olsa daha iyiolucaktim sen nasılsın yoğun galiba herkes bu aralarTatlim cok begendim :) ben de telden giriyorum hep uygulamayi yapmadilar site degistiginden beri herkesin buara isleri var gelemiyoruz pek nasilsin?
inşallah bi an önce hallolur cnm yahazırlıklar durdu. nişanlımın ev meselesi var. onunla uğraşıyoruz kaç zamandır. bugün bi haber gelecek bakalım nolacak. ev meselesinden kastım kuzucuğumun kalacak yeri yok ankarada geçici olarak arkadaşında kalıyor işte. kiralık ev bakıyoruz bizde düğüne kadar.
ne taraflardan arıyorsunuz evi?inşallah bi an önce hallolur cnm ya
ankarada nerede canım burası bakmakta fayda var :)Selamm kızlaar! Çok ama çok mutluyum! Aslında ben çatal bıçak takımlarımı almıştım ama bir tanede altın kaplama istiyordum çünkü yemek takımlarım altın yaldızlıydı ama fiyatlarıda çok yüksekti gidip gelip bakıyordum almaya elim gitmiyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle küçük esnaftan bir yere gittim ve inanmayacaksınız üçte bir fiyatına aldım! Şimdi ankarada olupta çatal bıçak yada yemek takımı almamış ve uygun fiyatlı bi yer arayan arkadaşım varsa yerini tarif edeceğim :) Stok sınırı var elindeki bittiği anda bitiyor malesef Bu arada markası Pierre Cardin ve o bin liralık takımlar 500 lira
Onur çarşısının içinde alt katta bir nevresimci canım merdivenden inince hemen sağ taraf ama bakacaksan acele et bi çok şey satılmış :)ankarada nerede canım burası bakmakta fayda var :)
yarın bi gidelim bakalım ne var ne yok :)Onur çarşısının içinde alt katta bir nevresimci canım merdivenden inince hemen sağ taraf ama bakacaksan acele et bi çok şey satılmış :)
ne taraflardan arıyorsunuz evi?
Hoş geldiniz... Yalnız şurada bir anlaşalım daha 12. aya girmedik mayıs zaten 5. ay 4 ay kalması mümkün değil Herkes zaman çabuk geçsin istiyormerhabalar aranıza yeni katıldım bu yüzde biraz acemiyim bende kısmetse 3 mayıs 2015 gelini olucam. biz ayrı sehirlerde olduğumuz içinn 30 nisanda kına gecem olucak 3 mayıs nikah olucak kısmetse günümüzü aldık. burdan yaralancağm sizden yardım alacağım çok şey olucak öncelikle 4 ay gibi bi zaman kaldı bu dönemde yaptığınız hazırlıklar nelerdir?
Ben de uzaktayım o yüzden anlayabiliyorum seni çabucak geçsin inşallah :)evet doğru ben ve nişanlım 12. ayı busene saymıyoruz bide biz uzağız o istanbulda ben nevşehirde o yüzden dahada çabuk geçsin istiyoruz
İstanbul'dan yazanlar da var ama ağırlıklı olarak Ankara. Ben İstanbul'dan yazıyorum.inşallahher kes için en hayırlısı olur :) Burda her kes ankaradan yazıyor sanırım :)
Ben Ocak ayında bakmaya başlayacağım.gelinlik bakmaya başladınız mı acaba? biz uzak olduğumuz için salon takımımızı falan aldık bu haftada kısmetse beyaz eşyalar alıncak ama gelinlik en düşüncelisi tabi ve en heyecanlısı