• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

selam canim benim nasilsin hazirliklar nasil gidiyor

hazırlıklar durdu. nişanlımın ev meselesi var. onunla uğraşıyoruz kaç zamandır. bugün bi haber gelecek bakalım nolacak. ev meselesinden kastım kuzucuğumun kalacak yeri yok ankarada :( geçici olarak arkadaşında kalıyor işte. kiralık ev bakıyoruz bizde düğüne kadar.

Tatlim cok begendim :) ben de telden giriyorum hep uygulamayi yapmadilar site degistiginden beri :KK43: herkesin buara isleri var gelemiyoruz pek nasilsin?
İyiyim canım mobil uygulama olsa daha iyiolucaktim :( sen nasılsın yoğun galiba herkes bu aralar

hazırlıklar durdu. nişanlımın ev meselesi var. onunla uğraşıyoruz kaç zamandır. bugün bi haber gelecek bakalım nolacak. ev meselesinden kastım kuzucuğumun kalacak yeri yok ankarada :KK43: geçici olarak arkadaşında kalıyor işte. kiralık ev bakıyoruz bizde düğüne kadar.
inşallah bi an önce hallolur cnm ya :(

Selamm kızlaar! Çok ama çok mutluyum! Aslında ben çatal bıçak takımlarımı almıştım ama bir tanede altın kaplama istiyordum çünkü yemek takımlarım altın yaldızlıydı ama fiyatlarıda çok yüksekti gidip gelip bakıyordum almaya elim gitmiyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle küçük esnaftan bir yere gittim ve inanmayacaksınız üçte bir fiyatına aldım! :KK73:Şimdi ankarada olupta çatal bıçak yada yemek takımı almamış ve uygun fiyatlı bi yer arayan arkadaşım varsa yerini tarif edeceğim :) Stok sınırı var elindeki bittiği anda bitiyor malesef :( Bu arada markası Pierre Cardin ve o bin liralık takımlar 500 lira :KK45:

Selamm kızlaar! Çok ama çok mutluyum! Aslında ben çatal bıçak takımlarımı almıştım ama bir tanede altın kaplama istiyordum çünkü yemek takımlarım altın yaldızlıydı ama fiyatlarıda çok yüksekti gidip gelip bakıyordum almaya elim gitmiyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle küçük esnaftan bir yere gittim ve inanmayacaksınız üçte bir fiyatına aldım! :KK73:Şimdi ankarada olupta çatal bıçak yada yemek takımı almamış ve uygun fiyatlı bi yer arayan arkadaşım varsa yerini tarif edeceğim :) Stok sınırı var elindeki bittiği anda bitiyor malesef :KK43: Bu arada markası Pierre Cardin ve o bin liralık takımlar 500 lira :KK45:
ankarada nerede canım burası bakmakta fayda var :)

merhabalar aranıza yeni katıldım bu yüzde biraz acemiyim :110: bende kısmetse 3 mayıs 2015 gelini olucam. biz ayrı sehirlerde olduğumuz içinn 30 nisanda kına gecem olucak 3 mayıs nikah olucak kısmetse günümüzü aldık. burdan yaralancağm sizden yardım alacağım çok şey olucak :KK48: öncelikle 4 ay gibi bi zaman kaldı bu dönemde yaptığınız hazırlıklar nelerdir?

merhabalar aranıza yeni katıldım bu yüzde biraz acemiyim :110: bende kısmetse 3 mayıs 2015 gelini olucam. biz ayrı sehirlerde olduğumuz içinn 30 nisanda kına gecem olucak 3 mayıs nikah olucak kısmetse günümüzü aldık. burdan yaralancağm sizden yardım alacağım çok şey olucak :KK48: öncelikle 4 ay gibi bi zaman kaldı bu dönemde yaptığınız hazırlıklar nelerdir?
Hoş geldiniz... Yalnız şurada bir anlaşalım daha 12. aya girmedik mayıs zaten 5. ay 4 ay kalması mümkün değil :KK48: Herkes zaman çabuk geçsin istiyor :KK48:

evet doğru ben ve nişanlım 12. ayı busene saymıyoruz :KK48: bide biz uzağız o istanbulda ben nevşehirde o yüzden dahada çabuk geçsin istiyoruz :cry:

ben de İstanbuldan yazıyorum.Her kes bir hasret içinde mesafeli ilişkiler yaşayanlar var anladığım kadarıyla.Zor oldugundan emınım zamanında yasadım ben de hasret zor ama kavusması da o kadar guzel :)

gelinlik bakmaya başladınız mı acaba? biz uzak olduğumuz için salon takımımızı falan aldık bu haftada kısmetse beyaz eşyalar alıncak ama gelinlik en düşüncelisi tabi ve en heyecanlısı :KK76:

gelinlik bakmaya başladınız mı acaba? biz uzak olduğumuz için salon takımımızı falan aldık bu haftada kısmetse beyaz eşyalar alıncak ama gelinlik en düşüncelisi tabi ve en heyecanlısı :KK76:
Ben Ocak ayında bakmaya başlayacağım.

Back