- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
- #2.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya kesinlikle öyle canım.evet canım bizde biraz aaştırdık ve siemns daha çok aklımıza yattı ama insan yinede düşünmeden edemiyor çünkü beyaz eşya sonuçta :S
Beyaz esya sans isi canim cok üzerinde durma bence. Siemens en iyisi diyorlar ama onda sikayet yok mu tabiki var.
ya bence böyle almak da mantıklı illlaki tek alıcağnda olucak ama böyle biraz daha toplu duruyo hemde tezgah üstünde elinin atında oolur herdaim.bide çekmeceyi düşünsene bunlarıda ekleyince curcuna gibi duruyoaslında ben ne kadar işlevi olacağını bilmek istiyorum. sanki gereksiz mi ne. Acaba sopası olamadan ayrı ayrı mı almak lazım
Bu arada 57 kilo olmusum kilo veriyorum hic dikkatsiz
arkadaslarrrr haftaya nasip olursa gelinligin startini veriyorum :) e artik baslayalim degil mi:)))
canim arkadasim bu isi yapiyor 2015 katalogu bu hafta cikiyormus.haftaya gidip bakicam kina icinde model begenip dikim islemine baslansin istiyorum.arkadasim yonlendirdi sezon baslamadan gelki ozenerek dikilsin dedi subat sonrasi yogun oluyormusevet birilerinin başlayıp bizleri gaza getirmesi gerekiyor
inşallah gönlüne göre bir model bulursun canım
canim arkadasim bu isi yapiyor 2015 katalogu bu hafta cikiyormus.haftaya gidip bakicam kina icinde model begenip dikim islemine baslansin istiyorum.arkadasim yonlendirdi sezon baslamadan gelki ozenerek dikilsin dedi subat sonrasi yogun oluyormus
aynen canim.baslamak gerekiyor.kina kiyafeti az cok netlesti bende insallah istedigim uzerimde guzel durur.karar vermek cok zor yaabenim hiç yok öyle danışabileceğim bir arkadaşım
mecbur vitrinlere bakıyorum, bir iki bilinen firmaya bakarım heralde, umduğumu bulamazsam butik gelinlikçilere kalıcam..
kına için tek karar verdiğim şey şalvarlı kaftan giymek istediğim
tarlatanlı bindallı rahat değilmiş gibi geliyor
ben de ocak ayında halletmeyi planlıyorum, şubata/mart ev bakma dizme telaşı olucak bir de gelinliği sıkıştırmak istemiyorum o araya
Tek kelime ile bayıldım.