- 28 Kasım 2014
- 578
- 641
- 158
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.361
günaydıın kızlarrayy ben de verebilsem azıcıkkkk
bu akşam göbek eriten yoğurt kürüne başladım ama sabırlı olun birkaç gün yiyip bırakmayın diyor
gelinlik modeli beğenmeye korkuyorum resmen
kızlar ben tüm eşya mobilya işini en sona bıraktım, sizden fikir edinicem o zamana kadar :)
aldığınız eşyaların modelini de yazarsanız çok memnun olurum
bu arada kpss atamaları belli oldu, nişanlım atanamadı, bakalım ne olacak
Biz Simens düşünüyoruz eğer toplu olarak alacaksak belki boschun bir kaç modeliyle de karıştırabiliriz sonuçta aynı fabrika üretimi olduğunu söylüyorlar ama tek bir yerden alacaksak Simens kesinliklebizde bu hafta sonu beyaz eşyalarımızı alıcaz inşallah. hangi markayı tercih edelim bi araştırma yapanınız oldu mu? biz siemens düşünüyoruz bi ihtimal arçelik de olabilir sizlerinde fikrini sormak istedim
Canım öyle bir şey alacaksan tezgahın üzerinde durması daha güzel kullanmadan önce sudan geçirirsin için rahatlar hatta yer açısından sıkıntıya duvara yapılan askılıklara takabilirsinkızlar bir soru sormak istiyorum hani şu askılı servis setleri var ya hani çatalı kepçesi vs vs merak ettiğim şey onu tezgah üstünde mi kullanıyorsunuz. açıkta kirlenmezler mi yada yer kaplamazlar mı. ben alırsam bile onu çekmece içinde saklıycaksam o sopasını nereye koycam acaba ayrı ayrı takım mı yapsam fikirleriniz var mı siz nasıl yaptınız
Biz Simens düşünüyoruz eğer toplu olarak alacaksak belki boschun bir kaç modeliyle de karıştırabiliriz sonuçta aynı fabrika üretimi olduğunu söylüyorlar ama tek bir yerden alacaksak Simens kesinlikle
Canım öyle bir şey alacaksan tezgahın üzerinde durması daha güzel kullanmadan önce sudan geçirirsin için rahatlar hatta yer açısından sıkıntıya duvara yapılan askılıklara takabilirsin
Bu hafta sonu yine koşuşturma var herkeste sanırım bizim sınav var hafta sonu beyaz eşya bir daha ki haftaya kalabilir herkes için hayırlısı olsun inşallahevet en iyisi Siemens gibi geliyor bosh un fiyatları biraz daha tuzlu aynı fabrika evet o yüzden Siemensden yana gönlüm bakalım hafta sonu neler olcak
merhaba günaydın :) bende bayıldım bir fiyatları sorayım dedim sormaz olaydım
Splendid suite oda (oda numaralarıyla): 3304: 810€
3305: 935€
3105: 1120€
3306: 1620€
merhaba günaydın :) bende bayıldım bir fiyatları sorayım dedim sormaz olaydım
Splendid suite oda (oda numaralarıyla): 3304: 810€
3305: 935€
3105: 1120€
3306: 1620€
bunlar 2 kişilik tek gecelik fiyatmış euro bazında
en ucuz odanın günlüğü ikibin küsür şaka gibi
canım Argos cappadocia gereksiz derecede pahalı bi oteldir.bende kapadokyadayım balayı için düşünen olursa çoo farklı bi deneyim olabilir gerçekten otel konusundada yardımcı olabilirim herzamanYok artık ..
Neyse bayılmamı geri çekiyorum
canım Argos cappadocia gereksiz derecede pahalı bi oteldir.bende kapadokyadayım balayı için düşünen olursa çoo farklı bi deneyim olabilir gerçekten otel konusundada yardımcı olabilirim herzaman
canım Argos cappadocia gereksiz derecede pahalı bi oteldir.bende kapadokyadayım balayı için düşünen olursa çoo farklı bi deneyim olabilir gerçekten otel konusundada yardımcı olabilirim herzaman[/QUO ben zaten fiyatı görünce şok oldum nedir yani bu millet oranın bir gecelik fiyatına sezonda 2 kişilik antalyada tatil yapar hemde herseydahil. minnettar olurum valala sana :) benm düğün 18 nisanda ve kuveetle muhtemel kapadokyada olacagız balayı için önerilerini can kulağı ile dinlerim . bir de karlık evini duydum o cok daha makul erken rezervasyonda da inrirm var. (ha bu arada diğer otelde erken rezervasyonda da değişen bi fiyat yok ) ama işte başka da bi fikrim yok . sanki karlık evide siteisnde görüldüğü kadar güzel değilmiş gibi içimdeki his sadece bu
İnşallah biz de sizin gibi güzel hatırlarız o günü :) Yazdığınız için çok teşekkür ederiz :)yazdiklarinizi okuyunca o kadar icim kipir kipir oluyor ki anlatamam.. 5 ay once evlendim ben de, ama bi daha o gunu yasamak isterdim! tadini cikarin her aninin, o kadar kisa bi gun ki o.. sabahtan kosusturma basliyor.. ama gunun en onemli kisisi sizsiniz buna emin olabilirsiniz, herkes etrafinizda dort donuyor.. sizi memnun edebilmek, sakinlestirmek, eglendirmek, guzellestirmek icin herkes her bir yandan ugrasiyor. su istiyorum diyosunuz, aninda getiriyolar, sunu uzatir misiniz diyosunuz hoop hemen elinizin altinda. bir ilgi bir alaka :) o gun hep dusunuyorsunuz, suan insanlar kuaforde, makyaj yaptiriyor veya hazirlaniyor.. ne icin? en guzel en ozel gununuzde sizin yaninizda olabilmek icin.. kisacasi hepsi sizin icin! umarim hersey gonlunuzce olur, guzel gelin adaylari.. evlilik cok guzel birsey.. biz dugun videomuzu heralde 4 kez izledik, o kadar hosumuza gidiyor ki :) buarada gelinligimin fotografini "bu da benim gelinligim" konu basligi altinda foruma acmistim, oradan bakabilir fikir edinebilirsiniz. hepinize mutluluklar diliyorum :)
çoook teşekkürlerr..biir ömür boyu mutluluğunuz sürsün insallaahhhyazdiklarinizi okuyunca o kadar icim kipir kipir oluyor ki anlatamam.. 5 ay once evlendim ben de, ama bi daha o gunu yasamak isterdim! tadini cikarin her aninin, o kadar kisa bi gun ki o.. sabahtan kosusturma basliyor.. ama gunun en onemli kisisi sizsiniz buna emin olabilirsiniz, herkes etrafinizda dort donuyor.. sizi memnun edebilmek, sakinlestirmek, eglendirmek, guzellestirmek icin herkes her bir yandan ugrasiyor. su istiyorum diyosunuz, aninda getiriyolar, sunu uzatir misiniz diyosunuz hoop hemen elinizin altinda. bir ilgi bir alaka :) o gun hep dusunuyorsunuz, suan insanlar kuaforde, makyaj yaptiriyor veya hazirlaniyor.. ne icin? en guzel en ozel gununuzde sizin yaninizda olabilmek icin.. kisacasi hepsi sizin icin! umarim hersey gonlunuzce olur, guzel gelin adaylari.. evlilik cok guzel birsey.. biz dugun videomuzu heralde 4 kez izledik, o kadar hosumuza gidiyor ki :) buarada gelinligimin fotografini "bu da benim gelinligim" konu basligi altinda foruma acmistim, oradan bakabilir fikir edinebilirsiniz. hepinize mutluluklar diliyorum :)
canım karlık evini bilmiyorum.ama ben göreme kaya otelde çalışıyorum.sana tavsiyem kkesinlikle buraya gelipte normal bi otelde kalma peribacalarının içinde yöreye özgü kayanın içinde butik sıcak bi otelde kal. ben sana capadocia cave suit,anatolian house ,kelebek hotel,bunlara bi bak derim çok farklı bi deneyim olur sizin için inan büyük otellerde bulabileceğinden coook daha fazlasını bulursun.özellikle kelebek special cave hotel çok güzeldirben zaten fiyatı görünce şok oldum nedir yani bu millet oranın bir gecelik fiyatına sezonda 2 kişilik antalyada tatil yapar hemde herseydahil. minnettar olurum valala sana :) benm düğün 18 nisanda ve kuveetle muhtemel kapadokyada olacagız balayı için önerilerini can kulağı ile dinlerim . bir de karlık evini duydum o cok daha makul erken rezervasyonda da inrirm var. (ha bu arada diğer otelde erken rezervasyonda da değişen bi fiyat yok ) ama işte başka da bi fikrim yok . sanki karlık evide siteisnde görüldüğü kadar güzel değilmiş gibi içimdeki his sadece bu
çookkkkk tesekkür ederim hepsini tek tek inceleyeceğim aklıma takılna olursa yine danısırım sana :)canım karlık evini bilmiyorum.ama ben göreme kaya otelde çalışıyorum.sana tavsiyem kkesinlikle buraya gelipte normal bi otelde kalma peribacalarının içinde yöreye özgü kayanın içinde butik sıcak bi otelde kal. ben sana capadocia cave suit,anatolian house ,kelebek hotel,bunlara bi bak derim çok farklı bi deneyim olur sizin için inan büyük otellerde bulabileceğinden coook daha fazlasını bulursun.özellikle kelebek special cave hotel çok güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?