• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

merhabalar aranıza yeni katıldım bu yüzde biraz acemiyim :110: bende kısmetse 3 mayıs 2015 gelini olucam. biz ayrı sehirlerde olduğumuz içinn 30 nisanda kına gecem olucak 3 mayıs nikah olucak kısmetse günümüzü aldık. burdan yaralancağm sizden yardım alacağım çok şey olucak :KK48: öncelikle 4 ay gibi bi zaman kaldı bu dönemde yaptığınız hazırlıklar nelerdir?

nikah tarihi alınması başladı mı ya?başladysa bzde ayarlayalım:)

nikah tarihi alınması başladı mı ya?başladysa bzde ayarlayalım:)
gelinlik bakmaya başladınız mı acaba? biz uzak olduğumuz için salon takımımızı falan aldık bu haftada kısmetse beyaz eşyalar alıncak ama gelinlik en düşüncelisi tabi ve en heyecanlısı :KK76:

arzu hoşgeldin canım. benim de 1 mayıs kına, 2 mayıs düğün bizim de ayrı şehirlerde olacak :) sen 30 niasana almışsın kınanı da ben hiç ara vermedim. çok mu zor olur acaba yaa çok mu yorulurum o_O:KK17::KK17::KK43::KK43::KK43::KK43:

kuzu aralıkta başlıyormuş galiba :KK53: ben de hemen gün almak istiyorum :cool:

Kızceler bu arada biz ev işini hallettik yeminle üzerimizde yük kalktı diyebilirim. şimdi darısı diğer pürüzlere inşallah.. aralıktan itibaren hepimizi yoğun dönemler bekliyor.. :KK6:

Tesekkur ederim canim. Evet gun acildi biz aldik belediyenin internet sitesinden bakabiliyosunuz. Canm en az 1gun olmasi lazim arada eger ayri sehirlerse biz 1mayis tatil die o gunude yolda geciricez die 2gun koyduk cunku cok yorucu olcak yani tavsiyem 1gun arayla yapin cok yorucu olur yoksa.

arzu hoşgeldin canım. benim de 1 mayıs kına, 2 mayıs düğün bizim de ayrı şehirlerde olacak :) sen 30 niasana almışsın kınanı da ben hiç ara vermedim. çok mu zor olur acaba yaa çok mu yorulurum o_O:KK17::KK17::KK43::KK43::KK43::KK43:

kuzu aralıkta başlıyormuş galiba :KK53: ben de hemen gün almak istiyorum :cool:
kkur e

iyi pazarlar kızlarrrr :KK54:

şafaklar hızlar eriyor ama çok durgun bu aralar çeyiz çombalak işleri benim açımdan :KK43:

bir de bugün beğendiğim gelinliği gördüm yine vitrinde,kaldırmışlardı yine koymuşlar..:KK53:
yarın öğle arası gidip modelini sorsam mı acaba, deli derler mi:oops:

ya aynı şeyi bende düşündüğüm için moda evlerine girmemek için kendimle savaşıyorum resmen :KK57:
iyi pazarlar kızlarrrr :KK54:

şafaklar hızlar eriyor ama çok durgun bu aralar çeyiz çombalak işleri benim açımdan :KK43:

bir de bugün beğendiğim gelinliği gördüm yine vitrinde,kaldırmışlardı yine koymuşlar..:KK53:
yarın öğle arası gidip modelini sorsam mı acaba, deli derler mi:oops:
ı

Selam kızlarr geldim ben bu saatlerde :) safak olmus 172 oh oh zaman da gecmis ;) biran once hareket gelse esyalarimizi alsak alisverisler yapsak evimizi dosesek aaah

Kızlaarrrrrrrrrr günaydınnnn. Biz dün ilk eşyamızı aldık sevdiceğimle :KK23: şimdi o ev tuttu ya kendine 5 aylığına :KK53: bizde çalışma odamızda kullanırız diye iki tane kanepe aldık. nişanlım kullanacak onu. yine 5 aylığına kullansın diye mutfak eşyası aldık biraz. bazılarını kendi evimizde kullanırız diye iyisinden aldım :KK49: gerisi diğer eşyalara inşallah. :KK76::KK51:

bizde bu hafta sonu beyaz eşyalarımızı alıcaz inşallah. hangi markayı tercih edelim bi araştırma yapanınız oldu mu? biz siemens düşünüyoruz bi ihtimal arçelik de olabilir sizlerinde fikrini sormak istedim :KK76:

kızlar bir soru sormak istiyorum hani şu askılı servis setleri var ya hani çatalı kepçesi vs vs merak ettiğim şey onu tezgah üstünde mi kullanıyorsunuz. açıkta kirlenmezler mi yada yer kaplamazlar mı. ben alırsam bile onu çekmece içinde saklıycaksam o sopasını nereye koycam acaba ayrı ayrı takım mı yapsam fikirleriniz var mı siz nasıl yaptınız :KK51:

bizde bu hafta sonu beyaz eşyalarımızı alıcaz inşallahi markayı tercih edelim bi araştırma yapanınız oldu mu? biz siemens düşünüyoruz bi ihtimal arçelik de olabilir sizlerinde fikrini sormak istedim :KK76:
Ben de siemens dusunuyorum canim. Uzun arastirmalarim sonucu karar verdim :)

kızlar bir soru sormak istiyorum hani şu askılı servis setleri var ya hani çatalı kepçesi vs vs merak ettiğim şey onu tezgah üstünde mi kullanıyorsunuz. açıkta kirlenmezler mi yada yer kaplamazlar mı. ben alırsam bile onu çekmece içinde saklıycaksam o sopasını nereye koycam acaba ayrı ayrı takım mı yapsam fikirleriniz var mı siz nasıl yaptınız :KK51:
Bir resim koyabilir misin? Neden bahsettigini anlamadim ben.

Canlarim ya telefondan bu alinti isi olmuyor galiba site habire değişiyor. Kuzenim evlendi geçtiğimiz hafta sonu prova gibi oldu benim icin cok duygulandim :) Kaldi 172 :)

bizde bu hafta sonu beyaz eşyalarımızı alıcaz inşallahi markayı tercih edelim bi araştırma yapanınız oldu mu? biz siemens düşünüyoruz bi ihtimal arçelik de olabilir sizlerinde fikrini sormak istedim :KK76:
Ben de siemens dusunuyorum canim. Uzun arastirmalarim sonucu karar verdim :)
evet canım bizde biraz aaştırdık ve siemns daha çok aklımıza yattı ama insan yinede düşünmeden edemiyor çünkü beyaz eşya sonuçta :S

Back