- 5 Kasım 2014
- 47
- 28
- 18
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.321
merhabalar aranıza yeni katıldım bu yüzde biraz acemiyimbende kısmetse 3 mayıs 2015 gelini olucam. biz ayrı sehirlerde olduğumuz içinn 30 nisanda kına gecem olucak 3 mayıs nikah olucak kısmetse günümüzü aldık. burdan yaralancağm sizden yardım alacağım çok şey olucak öncelikle 4 ay gibi bi zaman kaldı bu dönemde yaptığınız hazırlıklar nelerdir?
nikah tarihi alınması başladı mı ya?başladysa bzde ayarlayalım:)
gelinlik bakmaya başladınız mı acaba? biz uzak olduğumuz için salon takımımızı falan aldık bu haftada kısmetse beyaz eşyalar alıncak ama gelinlik en düşüncelisi tabi ve en heyecanlısı
kkur earzu hoşgeldin canım. benim de 1 mayıs kına, 2 mayıs düğün bizim de ayrı şehirlerde olacak :) sen 30 niasana almışsın kınanı da ben hiç ara vermedim. çok mu zor olur acaba yaa çok mu yorulurum
kuzu aralıkta başlıyormuş galibaben de hemen gün almak istiyorum
ıiyi pazarlar kızlarrrr
şafaklar hızlar eriyor ama çok durgun bu aralar çeyiz çombalak işleri benim açımdan
bir de bugün beğendiğim gelinliği gördüm yine vitrinde,kaldırmışlardı yine koymuşlar..
yarın öğle arası gidip modelini sorsam mı acaba, deli derler mi
kızlar aramızda kapalı bayanlar varsa ya da baş başa olsun herşey bize özel diyen tavsiyem argos in cappadocia otel kış için de güzel bi otel olabilir balayına
Eki Görüntüle 1307119 Eki Görüntüle 1307120 Eki Görüntüle 1307121 Eki Görüntüle 1307122 Eki Görüntüle 1307123
evet canım bizde biraz aaştırdık ve siemns daha çok aklımıza yattı ama insan yinede düşünmeden edemiyor çünkü beyaz eşya sonuçta :Sbizde bu hafta sonu beyaz eşyalarımızı alıcaz inşallahi markayı tercih edelim bi araştırma yapanınız oldu mu? biz siemens düşünüyoruz bi ihtimal arçelik de olabilir sizlerinde fikrini sormak istedim
Ben de siemens dusunuyorum canim. Uzun arastirmalarim sonucu karar verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?