Dışarıdaki “kurtlar”dan bakireliğe önem vererek, sevişmeyi kadının kullanılması gibi görerek kurtaramazsınız. Aksine başka kurtların kucağına atarsınız. Dul kalmaktan korkup dayak yese bile gidemez belki mesela. Çünkü bakirelik beklentisinşn toplumda bir yansıması da dulların kötü görülmesi. Aynı şeyden besleniyor
Mesleği olursa, dik durursa, evlenme odaklı olmazsa, kendini kimseye bağlı olmadan da mutlu etmeyi bilirse korursunuz.
Ben her zaman annem babam evlensem de evlenmesem de, sevişsem de sevişmesem de arkamda duracaklarını bilerek büyüttüler. Sevgilim eve girdi çıktı, tatile de gittik. Evlenmeden önceki başka ilişkilerimi de bilirlerdi. Çekinmeden, korkutmadan büyüttüler. Ayrılıklar hiç bir zaman korkutucu gelmedi bu nedenle de asla bir erkek için kahrolmadım. Kimsenin kabulünü beklemedim.
Oğlum var ama kızım olsaydı tam bu şekilde bir anne olurdum. Bakirelik önemli sakın ha kullandırma kendini diye korkutarak, benden çekinmesini sağlayarak büyütmezdim. Ne olursa olsun yanında olacağımı bilirdi, tıpkı benim gibi