- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
ay çok büyük falan korkuyorum zart zurt yapmış.Ajdjfjffkfjdjdjdjjr çok iyi. Aşkım o ne? Niye sallanıyor?
aslında yaptığı ne kadar yanlış ama anlatınca çok gülmüştüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok büyük falan korkuyorum zart zurt yapmış.Ajdjfjffkfjdjdjdjjr çok iyi. Aşkım o ne? Niye sallanıyor?
Büyük müyük diyip adamı şahlandırmış o adam o özgüvenle 2 litre kan aksa görmezmiş zatenay çok büyük falan korkuyorum zart zurt yapmış.
En masum sesinle “ay ben korkarııım” da demiştiray çok büyük falan korkuyorum zart zurt yapmış.
google a vajinismus taklidi yapmak yazmak gibiEn masum sesinle “ay ben korkarııım” da demiştir
Ya tövbeler olsun buna inansa sevgilim eşim fln soğurum ya
hahahah başlarda eşim de çok tecrübesiz olduğunda ben de öyle yapıyordum yalan yok. özgüveni gidip sönmesin diye.Büyük müyük diyip adamı şahlandırmış o adam o özgüvenle 2 litre kan aksa görmezmiş zaten
çok güzel ifade etmişsiniz.İki taraftan da çok yazı okudum, çok video izledim. Aslında yok diyenleri yanlış anlıyoruz. Onlar zar yapısı yok diyor. Orada bir et parçası var, evet, ancak sanıldığı gibi duvar benzeri bir yapı yok diyorlar. Kavram karmaşası yaşanıyor, kimse kadınlarda hymen yok demiyor. Kızlık zarı yok dediği iddia edilen Banu Çiftçi'nin anlatmaya çalıştığı da bu. "Ortada zar falan yoktu. Cinsel uyarılmayla genişleyen kenarda bir doku kalıntısıydı sadece..." Bu kişiler kızlık zarı dediğimiz yapının, küçükken vajina içine mikrop kaçmasını engellemek amaçlı bir yapı olduğunu, bez kullanımının kalkmasıyla da işlevini kaybettiğini, ilk ilişkide her zaman kanamadığını; dolayısıyla seks yapılıp yapılmadığının bir kanıtı olamayacağını söylüyorlar. "Hymen yok" diyen yok zaten.
Ben seks yapmadan gitti mesela benim. Sonrasında bakire değilim demedim. Zara indirgemedim hiçbir zaman. "Bir şeyler yaşadık ama tam ilişkiye hiç girmedim" dedim soranlara (genelde kız arkadaşlarımla konuşurduk bu konuyu, şu anki erkek arkadaşım da o zamanlar arkadaşımdı, ona da anlatmıştım). Eski erkek arkadaşım ayakta duruyordu, ben kucağına atladım, tam tutamadı, düşürmemek için aşağıdan tuttu ve orayı ikiye ayırdı resmen. Cinsellikle alakası olmadığı, dolayısıyla hazırlık olmadığı için anlık çok keskin ama hemen geçen bir acı oldu ve pembe, birkaç damla kanama oldu. Sonrasında ilk tam ilişkimde yine çok az bir kanama oldu. İlkinde zedelenmişti, bu sefer komple gitti herhalde dedik. Ki fazlasıyla rahat ve hazırdım. Üç kere ara verip sıfırdan başladık, tüm akşam seviştik ilk ilişkimde. Hazır olmadığım için kanadı desek öyle bir şey söz konusu değil.
Konuya geri dönecek olursam, biz erkek arkadaşımla birlikte olmadan önce arkadaş olarak tüm geçmişimizi konuştuk açıkçası. Ben onun birliktelik yaşadığı 4. kişiyim, o benim ilk. İlk gün seviştik, 2 hafta sonra ilişkiye girebildik, benim tam hazır olmamı bekledik. Biz seviştikten sonra sevgili olanlardanız, 5 yılı doldurduk, evlenmek için benim iş durumumu bekliyoruz. Sosyo-kültürel çevrenize bağlı bu sorunun cevabı. Benim babam sıkıdır, bekarete önem verir ama ben ne yaşarsam yaşayayım her zaman arkamdadır. Babamın bilgisi dahilinde, "Mervelere gidiyorum" demeden iki kez erkek arkadaşımda kalmaya, ülkenin öbür ucuna gittim. Çevremde çoğu insan önce birlikte yaşayıp öyle evleniyor. Bekarete önem veren insan babaannem döneminde kaldı, dayım senelerce kız arkadaşıyla yaşayıp öyle evlendi. Arkadaşlarım arasında da bekaret, tecrübesiz olmak utanılacak bir şey olarak karşılanıyor açıkçası. Dini inancı olan bir insan da tanımıyorum. Dolayısıyla bu insanların kendi tercihi değil bakire olmak, dini hassasiyetleri yok, evliliğe saklayayım düşüncesi yok, sadece fırsatları olmadı. Bu kasıtlı bir durum olmadığı için de üzülüyorlar. 24 yaşında hiç sevgilisi olmamış arkadaşım üzülüyordu, "kafa dengi bir insan bulsam, bu yaşa kadar bakire olduğumu nasıl açıklarım, bekaret 16-18 yaş aralığında, liseli utangaçlığıyla güzel," diyordu. Herkesin çevresinde farklı bunlar, önemli olan sizin çevrenizde nasıl insanlar var? Çevreniz de her zaman değiştirebileceğiniz bir şey.
Biz de aynı biliyor musunuz, ben ilk öpücüğümü üniversitede yaşadım. 3. öpüştüğüm kişi sevgilim. Biz bir sene arkadaştık, 2 sene arkadaşlığın bir üstü sevgililiğin bir altı takıldık . O dönem benim için zordu, ikimiz de sevgili olsak yürütemezdik, öyle bir dönemdeydik. Kıskançlıklar yapardım, gereksiz tripler yapar yıpratırdım. Erkek arkadaşım da beni üzmekten ve en çok da kendisi üzülmekten korktu. Birlikte olgunlaştık yeterince. Öncesinde araya kimse girmediği için ben o süreyi de dahil ediyorum. 3 yıl sevgililik, 2 yıl fuckbuddy, 1 yıl da platonik olarak 6 yıldır hayatımda kendisi .çok güzel ifade etmişsiniz.
benim de evlenmeden sevgilimle kaldığım dönemler oldu. ailem bana hep sen kararlı ne yaptığını kimle vakit geçirdiğini bilen insansın derlerdi.
ben de üniversiteye kadar kimsenin elini bile tutmadım mesela. öyle biri çıkmadı karşıma. üniversite dönemindeki sevgilimle yaşadım her şeyi ilk kez. ve hiç pişman değilim.
hatta yargılanacağım belki ama sevgilim de değildi çok sevdiğim biriydi birbirmize çok değer verirdik ama çift olarak yapamazdık farkındaydık. ben teklif etmiştim fuckbody olalım diye
ama hiç kullanıldığımı da düşünmedim, hiç de hissettirmedi. üniversiteden sonra aramıza mesafe girdi koptuk gitti.
benim kızdığım nokta şu oluyor hep: sürtünmeyle ön sevişmeyle her şeyi yaşayıp ben bakireyim diye ortalarda gezinmek.
sonra burda konular okuyoruz vajinamın üstüne boşaldı diye. eee sevişmişsin işte bir sonraki insana ben bakireyim deyince bu yaşadığın tecrübe yok olmuyor ki.
Onun hymeni süper kahramanmışDuble bakire oluyorlar heralde bu görüşe göre.
ben üniversitede sevgili olup otuna b.kuna karışan tipleri çok gördüğüm için o zamanlar hayatımda olan adama seni çok seksi buluyorum ve sevişmek istiyorum duygusal yanım da var ama kankalığımızı aptal aptal kıskançlıklarla yiyip bitirmeyelim yolumuza ilerde bakarız demiştim. üç yıl sürdü hiç kavga etmedik hiç hesap sormadık. sadece evlenemeyeceğimizi fark edip dostça bitirdik. hala ekliyiz sosyal medyada hatta hal hatır da sorarız.Biz de aynı biliyor musunuz, ben ilk öpücüğümü üniversitede yaşadım. 3. öpüştüğüm kişi sevgilim. Biz bir sene arkadaştık, 2 sene arkadaşlığın bir üstü sevgililiğin bir altı takıldık . O dönem benim için zordu, ikimiz de sevgili olsak yürütemezdik, öyle bir dönemdeydik. Kıskançlıklar yapardım, gereksiz tripler yapar yıpratırdım. Erkek arkadaşım da beni üzmekten ve en çok da kendisi üzülmekten korktu. Birlikte olgunlaştık yeterince. Öncesinde araya kimse girmediği için ben o süreyi de dahil ediyorum. 3 yıl sevgililik, 2 yıl fuckbuddy, 1 yıl da platonik olarak 6 yıldır hayatımda kendisi .
Ben o süreç uzun sürünce artık "sen beni sevmiyosuuun, sevsen sevgili olurdun " moduna girmiştim İki haftada bir kavga ediyorduk bir ara "sen beni hiç sevmedin" diye. Hatta Mor ve Ötesi'nin Gece diye bir şarkısı var, "aslında sen hiç sevmedin" diye bir sözü var, onu dinleyip dinleyip ağlıyordum . Onun beni sevdiğine inandığımda ağlamamaya başladım, o yüzden o şarkı ikimizin şarkısı, kedi kızımızın da isminin kaynağı . Ben ne zaman "mikmişim sevgililiğini, biz bunca zamandır birlikteyiz, zorunda olmadığımız halde birbirimize sadık kaldık, ekstrem bir şey olmadığı sürece ayrılmayacağımızın sözünü verdik, ne diye takılıyorum bu etikete bu kadar" demeye başladım, o zaman hazır olduğumu anladı ve biz sevgili olduk . 1 seneden fazladır uzak mesafedeyiz, bir atansam da gitsem yanınaben üniversitede sevgili olup otuna b.kuna karışan tipleri çok gördüğüm için o zamanlar hayatımda olan adama seni çok seksi buluyorum ve sevişmek istiyorum duygusal yanım da var ama kankalığımızı aptal aptal kıskançlıklarla yiyip bitirmeyelim yolumuza ilerde bakarız demiştim. üç yıl sürdü hiç kavga etmedik hiç hesap sormadık. sadece evlenemeyeceğimizi fark edip dostça bitirdik. hala ekliyiz sosyal medyada hatta hal hatır da sorarız.
o ilişkim bittikten iki yıl sonra eşimle tanıştım adamı hemen yatağa attım bu ilişkimi de anlattım ona. devam etmek istesem onunla ederdim onunla evlenirdim ama yuva kurmak için seni seçiyorum pikaçu dedim evlendik
yaaa harika gerçekten hikayeniz.Ben o süreç uzun sürünce artık "sen beni sevmiyosuuun, sevsen sevgili olurdun " moduna girmiştim İki haftada bir kavga ediyorduk bir ara "sen beni hiç sevmedin" diye. Hatta Mor ve Ötesi'nin Gece diye bir şarkısı var, "aslında sen hiç sevmedin" diye bir sözü var, onu dinleyip dinleyip ağlıyordum . Onun beni sevdiğine inandığımda ağlamamaya başladım, o yüzden o şarkı ikimizin şarkısı, kedi kızımızın da isminin kaynağı . Ben ne zaman "mikmişim sevgililiğini, biz bunca zamandır birlikteyiz, zorunda olmadığımız halde birbirimize sadık kaldık, ekstrem bir şey olmadığı sürece ayrılmayacağımızın sözünü verdik, ne diye takılıyorum bu etikete bu kadar" demeye başladım, o zaman hazır olduğumu anladı ve biz sevgili olduk . 1 seneden fazladır uzak mesafedeyiz, bir atansam da gitsem yanına
Bence insan belli bir olgunluğa ulaşıp cinsellik yaşadığında tüm bu mevzular çok küçük ve saçma geliyor. Ne güzel evlenmişsiniz, bebeğinizi de kucağınıza almanıza çok az zaman kalmış, umarım kolay bir doğum olur, sağlıkla alırsınız kucağınıza miniğinizi.
Kendileri okumadan dinlediklerini düzgün anlamadan atlıyorlar "zar yok!!1!" diye. Bir de bize araştır, oku, izle deniyor ya ona ayar oluyorum bu konuda Zar yok dediği iddia edilen Banu hanım da bir doku parçası olduğunu söylüyor Bu konu tartışıldığında hep aklıma senin attığın ameliyat belgeleri ve doktor seni söğüşlemiş diyen arkadaş geliyorbırde konuya yuklenen vıdeoda doktor sey demıs banu cıftcı hıcte sevmem kendısını
ılk gorev yerımdeyken bana kızlık zarı muayenesı dıye muayeneyle geldıler şok oldum demıs cok guldum dunyaya hosgeldınız banu cıftcı saturn veya marsda falan yasıyorduysa daha once belkı boyle bırseyle karsılasmamıstır ben bu dunyanın ınsanı degılım der gıbı degısık haller yahu 1. sınıfta anotomıde gordugun hymen neydı arkadas dedım yanı
bırde seffaf yuvarlak bır oyuncak getırmıs ogrencısıne hadı ılk ılıskımızı yasayalım deyıp kalem batırtıyor sapık mı ne tovbe yarabbım komple seffaf kapalı bırsey nasıl olabılır kı adet olamazdık vajınal salgılar akamazdı tamamen kapalı olsa , ayrıca seffaf degıl ten rengımız derimız mukoza cunku ben gordum kendı zarımı amelıyat sonrası patolojıye gonderdıler ıncelemek ıcın prosedur oyle dedı doktorum baya lekelı kahverengı ten rengı arasında bır doku parcası bıldıgınız suyun ıcınde yuzuyordu kapta elımde tuttugum neydı yanı beynımmıydı
Yalnız cidden kan farkı var İlk ilişkideki kan sulu ve pembe, taze bir kan. Zorlanma sebebiyle veya uzun ara verince olan kan kahverengi koyu kıvamlı, içeride birikmiş de akmış gibi bir kan. Reglin son günlerindeki gibi yani. Gerçekten farklılar.Kan farkimi var? Gerçekmisiniz? Güya "zar patlama" kani farkli bir yerdenmi geliyor?
Burda daha önce konu vardi gerdek gecesi üzerine. Konu sahibini çarsafini saklamisti sanirim anneannesi içinmi neydi. Güya o kadin kana göre biliyordu "bekaret kani"mi degilmi diye.
Gerçekten ne diyecegimi bilemedim. Böyle bir zihniyet ile tartisilamaz.
Ben bu düşünce yapısına 18 yaşındayken ulaştım Eski erkek arkadaşım kendi rahatlasın, dönsün totosunu uyusun kıvamındaydı. Daha 17-18 yaşında, ilk deneyimlerinde böyle olan adamı 40 yaşındayken düşünemiyorum bile Biz çok uğraştık, daha prezervatifi takarken boşalırdı, kadın anatomisinden bihaberdi diyeyim çok açık olmasın . Dedim ki tamam, artık bakir bir erkekle uğraşamam, tecrübeli biriyle görüşmeliyim, öyle yaptım. Bu tamamen tercih.Arkadaşım (35) sevgilisini (30) bu yaşa kadar bakireyse tabu olarak görüyordur bu saatten sonra cinselliği bir kadına öğretmek zıtlaşmakla uğraşamam diyip bakış açılarımız farklı diye terk etmişti.
Evet en az bir kişinin tecrübeli olması gerekiyor kesinlikle. Ben tecrübesiz exim yüzünden vajinismus oldum yahusorun bende değil eşimde. yedirmeseydi o kızcağızların haklarını napayım gidip kendi gibi el değmemişle ilk ilişkisini yaşamak isteseydi
benim de ilk ilişkim olduğunda karşımdaki insan tecrübeliydi. bence bir kişinin tecrübesi olması gerekiyor bu konuda yoksa saçma sapan şeyler yaşanabilir
hahaha bizim de şey muhabbeti olur aradaEvet en az bir kişinin tecrübeli olması gerekiyor kesinlikle. Ben tecrübesiz exim yüzünden vajinismus oldum yahu
Bir de şeyi unutmuşum. Benim annem ortaokul mezunu. Beni küçükken evlilik öncesi ilişki yaşarsam kimsenin beni almayacağıyla korkuturdu . Üniversiteye başladığımda dedim ki biz X'le arada birlikte uyuyoruz, ağzını aramak için tamamen. "Koskoca insanlarsınız, ne yapacağınız sizi ilgilendirir, kimseye hesap vermene gerek yok. İstemediğin, hazır olmadığın hiçbir şey yapma, biz her türlü senin arkandayız." demişti.