• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler daha iyi fikir verir diye düşündüm

Ne alaka ? Sormak istediği şey ne sizce bu konuda ?
Sevişip ondan sonra beni kullandığını düşünüyorum diyen bi insanın ne fikirde olduğunu gayet anlayabilecek bi kapasitedeyim. Bunun sonrasını da hepimiz biliyoruz. Konu sahibi sevişmenin sonuçlarını kaldıramıyor muhtemelen hayatını başka biri girdiği anda açacağı konuları az çok tahmin edebiliyoruz öyle değil mi ? Söylemeli miyim ama söylersem ayrılacak,korkuyorum. Nerde nasıl diktirebilirim? vs. Eğer bu kafada olan bi insan değilse kendisinden özür dilerim ama “kullandığını düşünüyorum “ dediği için bu tarz düşündüm. Ve evet üzgünüm ama kızlık zarı yok. Çokta umrumda değil yani kime gına geldi kime gelmedi. Diyorum ki konu sahibine “Kızlık zarı diye bişey yok açın okuyun,araştırın. Sen bunun doğrusunu bildikten sonra karşındaki insana herhangi bişeyin açıklamasını yapmak zorunda değilsin. Önce kendin öğren.”
Çünkü onun derdi ben artık bakire değilim çünkü beraber oldum yani benim zarım artık yok,hayatıma biri girdiği zaman ona bunu açıklamak ve beni kabul etmesini beklemek zorundayım. Eğer bunu yapmazsam zaten bişeyler yaşanınca anlayacak bakire olmadığımı. Ay neyse anlayan anlamıştır.
Aslında konudaki mesajlarınızı inanılmaz beğenmiştim ama duygularımız karşılıklı değilmiş demekki yapacak bişey yok.
O kadar eminsiniz ki olmadığından gelip size bi danışsalardı tıp kitaplarına hymen yazarken boşuna onca doktor yanlış bilgiye sahip oldu
Keşke sizde biraz araştırsanız

Eger ailen, cevren bekareti onemseyen yapidaysa, ileride evlenecegin insan da bekareti onemseyen bir tip olacaktir muhtemelen. O zaman bunu dusunup evlenmeden birlikte olmaman gerekirdi.
Olduysan da istedigin icin olmussun, artik bunu kabullenip önüne bakman lazim.
Ileride evlenecegin kisiyi de buna gore secersin. Bunu ömür boyu basina kakacak tipler secmemeye calis.

6 aylık evliyim evlendiğimde de bakire değildim eşim sormadı sorgulamadı soramaz benim tercihim benm kararım ..

eger böyle bir takıntı olan bi erkek var ise anasının bulduğu bi kadınla evlensin ..

Namus 2 bacak arasında diye düşünen insanlardan oldum olası nefret ederim .

Yani gercekten tip okumuş bir doktor, yillarin jinekologuna karşimi geliyorsun? Sirf aynada gördügün, ne oldugunu tam bilmediğin bisey için?

Ve bundan dolayi bilimi red ediyorsun öyle mi? Ne diyeceğimi bilemedim, şaşkinim.

Ha o videoda olayin "zar" olmasi konu ediliyor. Degil. Yirtilan bir cisim degil. Duvar degil bisey degil.
Ciddi misin dalga mı geçiyorsun anlamadım arya 😂

valla artik bakire olan da da kanama olmuyor. yapımız değişti,psikolojimiz bozuldu kadınlar olarak kanamaya karşıyız vesselam :KK53:

Şimdi bu konudan sonra girip tekrar baktım. Hali hazırda bu alanda doktorluk yapan insanlardan ısrarla yok diyende var evet var diyende. Kendi aralarında bu konunun içindeyken bi anlaşmaya varılmadıysa bizim bi anlaşmaya varmamız beklenemez galiba. Siz var dersiniz ben yok derim. İki Farklı tarafı seçmişiz demek ki. Ben daha öncede dediğim gibi kendi doktoruma sorcam bunu mutlaka. O eğer kalkıp bana “tatlım sen salak mısın olabilir mi öyle bişey tabiki var kızlık zarı “ diye bişey söylerse onu referans alırım kendime mesela. Ben yıllarca yok diyen tarafa inanmışım demek ki yanlış biliyomuşum derim. Çünkü ilk ağızdan duymuş olurum bunu. Ama şu an dediğim gibi her iki taraftanda tonla örnek olduğu için ne siz yanlış biliyosunuz ne ben bence. Benim söylemek istediğim şey çooook farklıydı çok Farklı oldu. Dediğim gibi iki fikirde de örnekler var onlar tartışıp ortak bi karara varamamışken(bunun nasıl olduğunu inanın hiç anlamadım.) bizim bunu yapmamız imkansız.
zar dıye bırsey tabıkı yok organlarımız tavla oynamıyor
vajınanın hemen gırıs kısmında vajınal salgı ve adet kanının akmasını saglayan yarı esnek ınce yapılı doku parcasıdır adı da hymendır

google hymen nedır dıye yazın sıze soyleyecektır cok oteye gıtmeye gerek yok
hatta hymen bıle evrimlestı
ılk hymenle su ankı hymen bıle aynı degıl :KK70: hıc mı merak edıp arastırmadınız bunca zaman arkadaslar yaaa
resımlerı sekıllerı yapıları bıle var cesıt cesıt alemsınız :KK70:

tek sorum

zar yok diyen arkadaşlar

hiç kızlık zarı muayenesi raporu okudunuz mu

saat 2 yönünde şu kadar mm eski yırtık saat 5 yönünde şu kadar mm yeni yırtık şeklinde yazar

ya da işte şöyle yapılı bu nedenle elastik belirleme yapılamamıştır vs vs

yine açıklığının büyüklüğü, bunun duhule yani içerisine bir şeyin girmesine elverişli olup olmadığı, içeriye girebilecek "şey" in kaç mm çapında olacağı vs vs

konu sahibi geçmiş değişmez

kimse seni kullanmadı sen o an için aman evleneceğiz sorun olmaz deyip ilişkiye girdin

bundan sonrası için de kendine uygun yol çizmelisin, geçmiş değişmeyeceğine göre bakire olmayan gelini meydanda sallandırırız zihniyetinden uzak durmalısın lakin bu her tanıştığın kişiye ama ben bakire değilim diye ezilerek bunu söylemeni asla gerektirmez

çevremde bakire olmadığı halde evlenen var mı yok mu bilmem zira bunu kimse ile konuşmadım

bir kendimi bilirim bir de yıllar önce bir arkadaş ortak arkadaşımız kuzenini söylemişti evlilik öncesi ilişki konusunda kimseyi bilmem beni alakadar da etmez

örneği 43 yaşında bekar görümcem bakire mi değil mi hiç merak etmek aklıma gelmedi keza 37 yaşında evlenen diğer görümcemi de merak etmedim

onlar da bana sormadı

yanı suraya resımde atamıyoruz kı :KK70: alın sıze hymen dıye resmını atalım

kaldı mı ki nereden bulup da atacağız :duduk::duduk:

bu ülkede kızlık bozma suçu diye bir suç var arkadaşlar hatta bu alanda yazılmış makaleler, kitaplar var

hatta ve hatta ilişkiye girmiş esnekmiş ama hamile kalmış, bu durumda normal doğum sonrasında yırtılma suçu oluşur mu doğum sezeryan olursa yani o yapı hala içeride olursa suç oluşur mu oluşmaz mı diye yıllarca tartışılmış bir konu

Eski Yargıtay üyesi Sami Selçuk un kitabı da var

Ben nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta.
Belki çok soru olacak ama bu da aklıma takılıyor.
Yani beni kullandı gibi hissediyorum. Şuan aklımda yok ama ilerde tekrar evlenmek istersem bekaret her erkek için çok mu önemli ? Kimseye söyleyemiyorum bunu
ayyy gene benim konularım bayılıyorum bu konularda yorum yapmaya ....
arkadaşlar kardeşler ablalar;Siz mal değilsiniz herkesin kendi ihtiyacları zevkleri var herkes önce yaptıgı işin sorumlulugunu alacak istemiştir yapmıştır .bundan sonra hayatınıza alacagınız adamlar da buna saygı duyacak adamlar olsun bu kadar ezdirmeyin kendinizi saygı duyup oldugunuz gibi kabul etmiyosa sevmiyodur zaten ayrılın.Ben de eşimle evlenmeden önce yaşadım cinselliği adam düşünmedi ki benle yaşadı başkasıyla da yaşamıştır diye olay siz bir olduktan sonrası kimse kusura bakmasın geçmişiniz siz haric kimseyi ilgilendirmez .Size değer veren her koşulda kabul eden adamlar bulun kendinize kafası sizin bacak aranız kadar olan adamlar değil rica edicem .

Önemli olan sensin, gerçekten sensin, senin ne istediğin önemli o an istedin ve yaşadın, yaşanacak her şey insan için lütfen kendini bunun için eksik hissetme kendine yaptığın en büyük kötülük bu olur şuan, bekaret keşke evliliklerin devamının garantisi olsa malesef hiçbir şy ifade etmiyor. Ben demiyorum ki önemsemeden herkesle yaşa, ama o an beğenmiş istemiş ve yaşamışsın bunu ilerisi için taş olarak önüne koyma.
Ben isteyerek yaşamıştım, ayrıldım, çünkü bu değil insanları birbirine bağlayan iletişim ve anlayış.. Seni tanıyan bilen bunlarla bilsin... sevende öyle sevsin..

Kizlik zari diye birsey yok. Zar diye bisey yok. Bekaret toplumsal/psikolojik olay. Genelikle cinsellik yaşamiş kişilere bakire değil deniliyor.
Ve bu konuda bile herkes hemfikir degil. Illa vajinal seksmi olmali? Sürtenme ne oluyor peki? Mastürbasyon? Oral?.. Bu konularda bu kadar tartismanin olmasi, bekaretin fizyolojik degil, toplumsal bir olay olduğu dahada anlaşiliyor.

Zar üzerine bilgi için

tamam bu vıdeoda hymenın tıplerı var su bolgede bulunur dıye anlatıyorlar ? yok demıyorlar kı ?
sadece catlayan patlayan bırsey degl esnek dıyorlar dogru catlasa patlasa hepımız ölurduk zaten esnek yapı ve ınce olmalı kı adet kanımız akabılsın zaten
ben amelıyat olacagım zaman baska bır kız daha vardı konusmustuk kız 16 yasında regl tam akamayacak kadar kucukmus cerrahı mudahaleyle hymenı genıslettıler benımkını de septalı ve cıft oldugu ıcın komple aldılar :) bunun amelıyatları var yanı,
buradakı doktor dogru soyluyor catlayan patlayan kan fıskıran bırsey degıl toplum neden adına zar demıs bunu acıklamıs sadece anatomık olarak hymen dıye bırsey yok dememıs kı ?

Ben nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta.
Belki çok soru olacak ama bu da aklıma takılıyor.
Yani beni kullandı gibi hissediyorum. Şuan aklımda yok ama ilerde tekrar evlenmek istersem bekaret her erkek için çok mu önemli ? Kimseye söyleyemiyorum bunu
Bu sadece tercih meselesidir.
Kimi bekarken cinsellik yaşamayı tercih eder kimisi de evlendikten sonra cinsellik yaşamayı tercih eder.

Bence siz pişman değildiniz. Ama bir arkadaşınız laf etti. Kendinizi kötü hissettiniz. Bu dolduruşa gelmeyin. Bu tercihler konusunda kimsenin dediğine bakmayın.

Her yerde cinsellik yaşayana da laf eden var, neden yaşadın diyen var; cinsellik yaşamayana da laf eden var, bağnazsın diye hemen etiketleyen de var. Insanlar bu konunun sadece tercih meselesi olduğunu asla anlamak istemiyorlar.
Sizin tercihiniz ne yöndeyse öyle hareket edin. Kimsenin onayını almak zorunda değilsiniz.

Bu konu sadece ama sadece tercih meselesidir.

bu ülkede kızlık bozma suçu diye bir suç var arkadaşlar hatta bu alanda yazılmış makaleler, kitaplar var

hatta ve hatta ilişkiye girmiş esnekmiş ama hamile kalmış, bu durumda normal doğum sonrasında yırtılma suçu oluşur mu doğum sezeryan olursa yani o yapı hala içeride olursa suç oluşur mu oluşmaz mı diye yıllarca tartışılmış bir konu

Onlar da kimmiş. Bir instagram doktorunun söyledikleri dururken. Sen de yani 😂

tamam bu vıdeoda hymenın tıplerı var su bolgede bulunur dıye anlatıyorlar ? yok demıyorlar kı ?
sadece catlayan patlayan bırsey degl esnek dıyorlar dogru catlasa patlasa hepımız ölurduk zaten esnek yapı ve ınce olmalı kı adet kanımız akabılsın zaten
ben amelıyat olacagım zaman baska bır kız daha vardı konusmustuk kız 16 yasında regl tam akamayacak kadar kucukmus cerrahı mudahaleyle hymenı genıslettıler benımkını de septalı ve cıft oldugu ıcın komple aldılar :) bunun amelıyatları var yanı,
buradakı doktor dogru soyluyor catlayan patlayan kan fıskıran bırsey degıl toplum neden adına zar demıs bunu acıklamıs sadece anatomık olarak hymen dıye bırsey yok dememıs kı ?
Ben dedim bu konuya girilirse çıkışı olmaz diye, beni dinlemediniz 😒

bırde konuya yuklenen vıdeoda doktor sey demıs banu cıftcı hıcte sevmem kendısını

ılk gorev yerımdeyken bana kızlık zarı muayenesı dıye muayeneyle geldıler şok oldum demıs :KK70: cok guldum dunyaya hosgeldınız banu cıftcı saturn veya marsda falan yasıyorduysa daha once belkı boyle bırseyle karsılasmamıstır ben bu dunyanın ınsanı degılım der gıbı degısık haller yahu 1. sınıfta anotomıde gordugun hymen neydı arkadas dedım yanı :KK70:

bırde seffaf yuvarlak bır oyuncak getırmıs ogrencısıne hadı ılk ılıskımızı yasayalım deyıp kalem batırtıyor sapık mı ne tovbe yarabbım :KK70: komple seffaf kapalı bırsey nasıl olabılır kı adet olamazdık vajınal salgılar akamazdı tamamen kapalı olsa , ayrıca seffaf degıl ten rengımız derimız mukoza cunku ben gordum kendı zarımı amelıyat sonrası patolojıye gonderdıler ıncelemek ıcın prosedur oyle dedı doktorum baya lekelı kahverengı ten rengı arasında bır doku parcası bıldıgınız :KK70: suyun ıcınde yuzuyordu kapta elımde tuttugum neydı yanı beynımmıydı :KK70:

Benim annemin kan gelmemis ve hamile kalmis hatta doktora bile gitmisler bu nedenden dolayi olmadi mi acaba diye 🤦🏼‍♀️ Evlenmeden once esimle birlikte oldum hatta daha nisanli bile degildik kime ne ya kan benim damar benim olayi🤨Esim o zaman bile hic sormadi soramazdi da zaten.
Merak edip de bakmadim arastirmadim hic ne var orada zar mi pul mu tas mi diye cunku umursamadim. Belki de cok meraksizim bilemedim simdi ya🤷‍♀️
Benim icin namusla alakali bir kistas degil ya da adina ne derseniz deyin iste o asla bir seyi temsil edemez. Kadin anotomisiyle ilgili o da ilgi alanim degil.
Konu sahibi zaten piyasada yok hosuna gidiyor galiba boyle uzaktan izlemek. Kuzumm kacak dovusme gel sende

Dikkatli okusaydınız bende aynısını söyledim. Kızlık zarı denen bişey yok dedi bende niye ilk ilişkiden geliyorda aradan yıllar geçtikten sonraki ilişkiden gelmiyor demekki var dedim.

Aradan bir kaç yil geçtikten sonrada kan gelenleri var, eger kisi kendini rahat his etmiyorsa. Cünkü kilit cümle o'dur, rahat olmak. Eger sen kendini kasarsan, korkarsan, islanmazsan, ve ayni zamanda anlayissiz nasil seviscegini bilmeyen bir erkek ile berabersen, o bölgeye birsey olmaz.

2020 yilinda halen kani bekaret simgesi olarak görmek :olamaz:

Back