- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
O kadar eminsiniz ki olmadığından gelip size bi danışsalardı tıp kitaplarına hymen yazarken boşuna onca doktor yanlış bilgiye sahip olduNe alaka ? Sormak istediği şey ne sizce bu konuda ?
Sevişip ondan sonra beni kullandığını düşünüyorum diyen bi insanın ne fikirde olduğunu gayet anlayabilecek bi kapasitedeyim. Bunun sonrasını da hepimiz biliyoruz. Konu sahibi sevişmenin sonuçlarını kaldıramıyor muhtemelen hayatını başka biri girdiği anda açacağı konuları az çok tahmin edebiliyoruz öyle değil mi ? Söylemeli miyim ama söylersem ayrılacak,korkuyorum. Nerde nasıl diktirebilirim? vs. Eğer bu kafada olan bi insan değilse kendisinden özür dilerim ama “kullandığını düşünüyorum “ dediği için bu tarz düşündüm. Ve evet üzgünüm ama kızlık zarı yok. Çokta umrumda değil yani kime gına geldi kime gelmedi. Diyorum ki konu sahibine “Kızlık zarı diye bişey yok açın okuyun,araştırın. Sen bunun doğrusunu bildikten sonra karşındaki insana herhangi bişeyin açıklamasını yapmak zorunda değilsin. Önce kendin öğren.”
Çünkü onun derdi ben artık bakire değilim çünkü beraber oldum yani benim zarım artık yok,hayatıma biri girdiği zaman ona bunu açıklamak ve beni kabul etmesini beklemek zorundayım. Eğer bunu yapmazsam zaten bişeyler yaşanınca anlayacak bakire olmadığımı. Ay neyse anlayan anlamıştır.
Aslında konudaki mesajlarınızı inanılmaz beğenmiştim ama duygularımız karşılıklı değilmiş demekki yapacak bişey yok.
Keşke sizde biraz araştırsanız