• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler daha iyi fikir verir diye düşündüm

Aradan bir kaç yil geçtikten sonrada kan gelenleri var, eger kisi kendini rahat his etmiyorsa. Cünkü kilit cümle o'dur, rahat olmak. Eger sen kendini kasarsan, korkarsan, islanmazsan, ve ayni zamanda anlayissiz nasil seviscegini bilmeyen bir erkek ile berabersen, o bölgeye birsey olmaz.

2020 yilinda halen kani bekaret simgesi olarak görmek :olamaz:
Zar kanaması ile ıslanmadan yapılan ilişkinin kanaması farklıdır. Komple reddedince neden daha mutlu oluyorsunuz ki? Varlığını kabullenip barışın? Böyle olunca kannn zarrrr diyen erkeklerden farksız olmuyorsunuz. Yokluğunu ispat etmeye çalışmak daha zavallıca ayrıca

Aradan bir kaç yil geçtikten sonrada kan gelenleri var, eger kisi kendini rahat his etmiyorsa. Cünkü kilit cümle o'dur, rahat olmak. Eger sen kendini kasarsan, korkarsan, islanmazsan, ve ayni zamanda anlayissiz nasil seviscegini bilmeyen bir erkek ile berabersen, o bölgeye birsey olmaz.

Siz 3000 yılından geldiniz galiba. Sizn oralarda olmayabilir ama halen daha bu kan yüzünden işlenen töre cinayetleri var. Herkesi kendi doğrularınızı dayatarak kınayamazsınız

Zar kanaması ile ıslanmadan yapılan ilişkinin kanaması farklıdır. Komple reddedince neden daha mutlu oluyorsunuz ki? Varlığını kabullenip barışın? Böyle olunca kannn zarrrr diyen erkeklerden farksız olmuyorsunuz. Yokluğunu ispat etmeye çalışmak daha zavallıca ayrıca
Ya yok illa demogoji yaparak karşı çıkarak burada beğeni kasmaya çalışıyorlar. Sanırsın kendileri bilim kadını prof. Cinselliği tabu olarak görenlerede kaka pis muamelesi.

Çok rahattım arya, hatta orgazm bile olmuştum öncesinde. Gayet anlayışlı ve güzel sevişen bir adamlaydım. Ve kanadım. Hatta planlı bile değildi, o an istedim ve oldu. Ama kanadım işte. Çünkü orada adına her ne derseniz deyin bir yapı var ve çoğu kadında kanıyor. İnkar etmek bir şey değiştirmiyor.

Kan farkimi var? Gerçekmisiniz? Güya "zar patlama" kani farkli bir yerdenmi geliyor?

Burda daha önce konu vardi gerdek gecesi üzerine. Konu sahibini çarsafini saklamisti sanirim anneannesi içinmi neydi. Güya o kadin kana göre biliyordu "bekaret kani"mi degilmi diye.

Gerçekten ne diyecegimi bilemedim. Böyle bir zihniyet ile tartisilamaz.

Aramaya inanalım arkadaşlar, her hafta birbirinin aynısı konular açılıyor, cevaplar aynı. Hatta ben de geçmişte bir ikisine yazdım destanlarca.
Şu ağ üst köşede narnia'ya açılan buton var, tıklıyorsunuz, anahtar kelimeyi yazınca vuhuuu.
Çekirdek çitleyip, vereceğim cevapları vermiş olan yazarlara beğeni atıyorum. :KK53:

Bakire olmadığım için terk eden adama da söverim. Ama şöyle bişey de var evlenene kadar defalarca farklı kişilerle cinsel ilişki yaşamış biriyle evlenmek isteyene ciddi söverim. Swinger isteyen biri ile aynı gözüküyor gözüme. Bir adamla birlikte olur senelerce olmaz başka biriyle evlenir tamam. Ama sürekli eş değiştiren kişiyle kadın olsun erkek olsun sövülür. Erkeklerin geneli yaşamış. Genel eve giden de oluyor. Eşim de yaşamış. Ben ilki olmak isterdim. Evlendiğimde biliyordum ilk olmadığımı ama kabullendim. Eşim beni hiç sorgulamadı. Kaç sevgilin oldu bile demedi. Ha deseydi ona da söverdim. Ama evlenene kadar cinsellik yaşamamam kendine olan saygımdan. (farklı farklı kişilerle) eşimle nişanlı iken yaşadım pişman da değilim.
Size ne ki insanların ne istediğinden, nasıl yaşadığından? Sövme hakkını kim veriyor size?

Deneyimlemedim
Size ne ki insanların ne istediğinden, nasıl yaşadığından? Sövme hakkını kim veriyor size?
1.derece derece yakınım olmaları. 3.kişi ler ne istiyor yapsın. Kimsenin kukusunın pipisinin bekçisi değilim

Deneyimlemedim

1.derece derece yakınım olmaları. 3.kişi ler ne istiyor yapsın. Kimsenin kukusunın pipisinin bekçisi değilim
Kardeşiniz ben çok sevişmiş kadınla evlenmek istiyorum dese sövecek misiniz mesela? Yine ne hakla? Yani o kadar saçma ki şu tavrınız.

Burada Hizir idi Yunus idi olayina donen muhabbete girmeyecegim..Ilerisini ongoremediginiz aksiyonlara girmeyin..Her ne kadar buraya bakarsak Isvec ,Norvec ve Danimarkada buyumus akranlarim kadar bilemesemde sunu cok iyi biliyorum ki bu konu bir kesim icin sorundur..Mevzu sizin olaylar karsisinda takinacaginiz tavirdir..

Kardeşim demez.çevrem de yok öyle kişiler. Neyse polemiğe girmeyeceğim.
Valla ister kabul edin ister sövün, yeni nesil çok farklı ilerliyor. Sadece sizin bundan haberiniz olmaz. Ben de tecrübesiz, ilişki yaşamamış bir erkekle sevgili olmazdım. Keza eşimde sevişmeden evlenecek adam değildi. Ki hiç bakirelik fln konuşmadan sevgililiğimizin 1. Ayı dolmadan seviştik. Tecrübesiz bir kadınla evlenmezdi😁

Bakire olmadığım için terk eden adama da söverim. Ama şöyle bişey de var evlenene kadar defalarca farklı kişilerle cinsel ilişki yaşamış biriyle evlenmek isteyene ciddi söverim. Swinger isteyen biri ile aynı gözüküyor gözüme. Bir adamla birlikte olur senelerce olmaz başka biriyle evlenir tamam. Ama sürekli eş değiştiren kişiyle kadın olsun erkek olsun sövülür. Erkeklerin geneli yaşamış. Genel eve giden de oluyor. Eşim de yaşamış. Ben ilki olmak isterdim. Evlendiğimde biliyordum ilk olmadığımı ama kabullendim. Eşim beni hiç sorgulamadı. Kaç sevgilin oldu bile demedi. Ha deseydi ona da söverdim. Ama evlenene kadar cinsellik yaşamamam kendine olan saygımdan. (farklı farklı kişilerle) eşimle nişanlı iken yaşadım pişman da değilim.
Ay size ne ya.
Geçmişi sizi ne ilgilendiriyor da sövmeye hak görüyorsunuz.
20li yaşlarımın başından beri canım istedi seviştim. Aşık oldum sevmiştim, aşık değildim çok çekici geliyordu keyfim istedi seviştim. Oh iyi ki de çok kişiyle seviştim. Kime ne? Swingerla ne alaka?
Sonra eşimle tanıştık, aşık olduk, bir kaç sene sonra uyumumuz iyi evlenip çocuk yapalım dedik, paşa gönlümüz istedi evlendik. Kime ne?
Herkes sizin doğrularınıza göre yaşamak zorunda mı?

Ay size ne ya.
20li yaşlarımın başından beri canım istedi seviştim. Aşık oldum sevmiştim, aşık değildim çok çekici geliyordu keyfim istedi seviştim. Oh iyi ki de çok kişiyle seviştim. Kime ne? Swingerla ne alaka?
Sonra eşimle tanıştık, aşık olduk, bir kaç sene sonra uyumumuz iyi evlenip çocuk yapalım dedik, paşa gönlümüz istedi evlendik. Kime ne?
Seninle ilgisi yokmuş şekerim, birinci derece yakınlarına sövüyormuş😂

Valla ister kabul edin ister sövün, yeni nesil çok farklı ilerliyor. Sadece sizin bundan haberiniz olmaz. Ben de tecrübesiz, ilişki yaşamamış bir erkekle sevgili olmazdım. Keza eşimde sevişmeden evlenecek adam değildi. Ki hiç bakirelik fln konuşmadan sevgililiğimizin 1. Ayı dolmadan seviştik. Tecrübesiz bir kadınla evlenmezdi😁
Ne güzel gelişmiş bir yerde yaşıyorsunuz. Ama ülkemizde de memnun kalalım kalmayalım doğu ve güneydoğu gerçekleri var.

Ay size ne ya.
Peki ben sizin doğrularınıza göre yaşamak zorundamıyım. 2020 de halen daha bunlara mı takılıyorsun artık geçin bunları demek hakkını size kim veriyor. Siz cinselliği evlenmeden yaşamayı normal görüyorsunuz ben görmüyorum. Sende normal göreceksin diye dayatma niye. Sizlerin ne yaptığı beni ilgilendirmez. Benim yaşadığım yerde kabul görmez. Gizliden yaşayanlar vardır. Ama ulu orta yaşayıp millete duyurulmaz

Peki ben sizin doğrularınıza göre yaşamak zorundamıyım. 2020 de halen daha bunlara mı takılıyorsun artık geçin bunları demek hakkını size kim veriyor. Siz cinselliği evlenmeden yaşamayı normal görüyorsunuz ben görmüyorum. Sende normal göreceksin diye dayatma niye. Sizlerin ne yaptığı beni ilgilendirmez. Benim yaşadığım yerde kabul görmez. Gizliden yaşayanlar vardır. Ama ulu orta yaşayıp millete duyurulmaz
Biz de sevişince bayrağı elimize alıp sokaklarda seviştiiiim diye bağırarak koşturmadık. Saklamadık ama ulu orta da yaşamadık.

Kimse size bizim doğrularımızla yaşayın demedi. Burda bir kişi bile evlenmeden cinsellik yaşamak istemeyenlere herhangi bir kötü söz söylemedi, iğneleme yapmadı. İkisi de tercihtir dedik hep. Siz gelip ona söverim buna dalarım diye saçmaladınız. Doğal olarak size ne bundan dendi.

Siz de eşinizle evlenmeden cinsellik yaşamışsınız. Cinsellik sonrası eşiniz sizinle sevişmekten keyif almadığını anlayabilir ve bitirebilirdi ilişkinizi. Ya da siz performansını beğenmeyip nokta koyabilirdiniz.(Buna pek ihtimal vermedim gerçi). Şansınız yaver gitmiş uyum sağlamışsınız ya da kabullenmişsiniz.

Back