• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler daha iyi fikir verir diye düşündüm

Ben şimdi orgazm olamıyorum. Boşanayım mı. Tavsiyeniz nedir :)
Orgazm olamamanızın sebebi eşinizse yerinizde olsam ben boşanırdım, daha doğrusu hiç evlenmezdim. Ama sizin elinizde bunu anlayabilecek pek fazla veri yok maalesef.

Yok problem sizdeyse, çözüm bulmak için uğraşmalısınız bana kalırsa. Cinselliği evlilik için bu kadar önemsiz görmenizin sebebi muhtemelen budur.

Orgazm olamamanızın sebebi eşinizse yerinizde olsam ben boşanırdım, daha doğrusu hiç evlenmezdim. Ama sizin elinizde bunu anlayabilecek pek fazla veri yok maalesef.

Yok problem sizdeyse, çözüm bulmak için uğraşmalısınız bana kalırsa. Cinselliği evlilik için bu kadar önemsiz görmenizin sebebi muhtemelen budur.
Eşimi seviyorum hemde çok. Eğer oda zevk almıyorsa ve aldatırsa boşanırım.ama şuan gece başımı boynuna gömüp uyumak orgazm dan daha çok zevk veriyor bana.

Eşimi seviyorum hemde çok. Eğer oda zevk almıyorsa ve aldatırsa boşanırım.ama şuan gece başımı boynuna gömüp uyumak orgazm dan daha çok zevk veriyor bana.
Bu normal değil ama. İnsan sevdiği adamla sevişmek ister. Tek taraflı zevk de normal bir erkeği tatmin etmez çoğu zaman.

Sarılıp uyumanın daha çok zevk verdiğini iddia edemezsiniz zira orgazm olmamışsınız hiç. İnsan yaşamadığı bir şeyin kıyasını yapamaz.

Bakın kadın cinayetlerine bakarsanız pek çoğunun kadını sahip olduğu bir eşya gibi gören erkekler olduğunu görürsünüz. Özgür kadınların da cinayete gittiği vakalar var ama ne yazık ki namus cinayetleri bunun kat kat fazlası. Kısacası özgür büyüyen kızlar kötü erkeklere denk gelip kötü olaylar evet yaşar ama bunun bin katı namus cinayeti ve boşanma aşamasındaki eskç eş cinayeti olarak görürsünüz zaten. Özetle kadının özgürleşmesi cinayete kurban gitme olasılıpı arttırmaz azaltır

Orgazmı bilmediğiniz için daha zevkli olduğunu düşünmeniz normal. Ama orgazm sonrası başını göğsüne dayayıp uyumak daha zevkli emin olabilirsiniz☺️
Yaşamadığınız için önemsiz görüyorsunuz ama aksine ilişkiyi çok canlandıran bir duygudur. Erkeklerin de aldığı zevki arttırır. En azından eşim öyle der☺️

Bu normal değil ama. İnsan sevdiği adamla sevişmek ister. Tek taraflı zevk de normal bir erkeği tatmin etmez çoğu zaman.

Sarılıp uyumanın daha çok zevk verdiğini iddia edemezsiniz zira orgazm olmamışsınız hiç. İnsan yaşamadığı bir şeyin kıyasını yapamaz.
Ya ben de problem var heralde. İyileşsem de beyimlen artık sevişsek diye düşünüyorum :D omzuma koy öyle daha mutluyum dese dett derim 😆

Bakın kadın cinayetlerine bakarsanız pek çoğunun kadını sahip olduğu bir eşya gibi gören erkekler olduğunu görürsünüz. Özgür kadınların da cinayete gittiği vakalar var ama ne yazık ki namus cinayetleri bunun kat kat fazlası. Kısacası özgür büyüyen kızlar kötü erkeklere denk gelip kötü olaylar evet yaşar ama bunun bin katı namus cinayeti ve boşanma aşamasındaki eskç eş cinayeti olarak görürsünüz zaten. Özetle kadının özgürleşmesi cinayete kurban gitme olasılıpı arttırmaz azaltır
Namus cinayetleri demişsiniz. İşte batı da adam namusum demez boşanır ama doğuda güneydoğuda namus benim namusum der öldürür. O yüzden Kızlık zarı sayfalarca tartışılıyor

Orgazmı bilmediğiniz için daha zevkli olduğunu düşünmeniz normal. Ama orgazm sonrası başını göğsüne dayayıp uyumak daha zevkli emin olabilirsiniz☺️
Yaşamadığınız için önemsiz görüyorsunuz ama aksine ilişkiyi çok canlandıran bir duygudur. Erkeklerin de aldığı zevki arttırır. En azından eşim öyle der☺️
İnşaAllah yaşarım. Gerçi cinsellik bölümü olmadığı için yazamıyorum bazı şeyler :)

Püff... olaylari nereye cekmissiniz ya. Kadin cinsellik benim icin önemli degil dememis. Siz herseyi kendi istediginiz gibi algiliyorsunuz. Cinsellik evlilikte tabiki büyük bir önem tasiyor. Ama herseyin bir yeri ve zamani var.

Konu baya almış başını gidiyor:KK70: Zar var mı yok mu? Hımmm yani olmasa tıp literatüründe hymen diye bir kavram olmazdı. Hani meni var mı yok mu der gibi pardon semendi.:KK70:Üzgünüm ama o mukoza gibi yapı var. Hemide çeşit çeşit var. Resimlerine kadar gördüm. Diğer olay insan sevişir sevişmez kendi hür iradesine bağlıdır. Canım ister sevişirim istemez sevişmem keyfim ve kahyası bilir. Ama sürtünerek kıvılcımlar çıkarıp bakireyim diyenlerede ayrı kılım yahu bekaret iki bacak arasında değil. Ben cinsellik yaşamadım ama tabu olduğu için değil. Ailem muhafazakar bu arada dipnot yobaz değiller. Muhafazakar denince yasaklar vs şeyler milletin aklına geliyor😂😂Mini etekte giyerim istediğimi giyerim ama asla karışmazlar. Cinselliği keyfim evlilik öncesi istemiyor. İstersede yine keyfim bilir. İsteyen her kadın sevişir.

Ya ben de problem var heralde. İyileşsem de beyimlen artık sevişsek diye düşünüyorum :KK70: omzuma koy öyle daha mutluyum dese dett derim 😆
Genciz yahu daha, en verimli çağımızdayız. Omuzunda koynunda uyumak isteyeceğimiz zamanlar da gelecek ama şu an değil.

Bakireliğin evlilikle bir ilgisi yok ,eger bakire olup daha cok deger göreceginizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz.ben bakireydim ama eşim yine değer vermiyor el üstünde tutulmuyorsunuz yani bakire olunca

Zar var ama kızlık zarı değil. Yani zar, oluşum, mukoza artık her ne yapıysa evet var orda ama kızlığı kadınlığı belirleyen bir etken değil. Yırtılmıyor, kanamıyor, bozulmuyor, patlamıyor.

Zamanında "Allah bile kadına güvenmiyor ki zar koymuş" diye iğrenç bir ifade okumuştum. Bu mümkün mü ya. Bir kadın evlilik öncesi ilişki yaşamıyorsa bunun sebebi ordaki zar olmamalı. Yaşamak çok istiyor içi gidiyor ama ya zara bir şey olursa diye ellenmedik yeri kalmıyor ama zarı sağlam. Saçma sapan bir durum.
Allah izin verirse bi oğlum olacak ilerde ona evlilik öncesi ilişki yaşamaması gerektiğini anlatırken bunun mantıklı ve geçerli sebeplerini açıklarım kızıma da aynı şekilde. Tutup da "zar çok önemli bak o zarı bozdurursan seni kimse almaz" gibi şeyler söylemek haksızlık çifte standart e o zaman erkekte zar yok ne yaparsa yapsın mı? Bu anlayış kızlarını deli gibi koruyan ailelerin erkeklerine özgürlük tanımıyor mu çifte standart değil mi?

Alıntı yapamıyorum kopyaladım
Sizin cümleniz
Benim cümlem
Mesleği olursa, dik durursa, evlenme odaklı olmazsa, kendini kimseye bağlı olmadan da mutlu etmeyi bilirse korursunuz.= Çocuklarım sevdikleri değer gördükleri kişilere kalbini bedenini açmayı öğretebilirsem ve sadece değer gördükleri kişilerin yanında olurlarsa benden mutlusu olmaz.
Sizin şansınız iyi gitmiş iyi insanlara denk gelmişsiniz. Aleyna çakırın abisinin röportajını açın izleyin. Kardeşim çok özgürdü karışmadık baskı yapmadık keşke takip etseydim. Sahip çıksaydım dedi. Evet dışarısı kurtlar sofrası tabiki sahip çıkacağım evladıma

Aleyna Cakir kim bilmiyorum, muhtemelen yine bir erkek tarafindan öldürülen kadinlarimizdan biridir. Burda sen bunu düsünmeden bile suçu kadinda koyuyorsun. Veya abisinde, yeterici kadar "korumadigi" için. Yalnis "seçimler" yaptigi için.

Özgür büyümek, yetismek bir tarafta fakat daha önemli taraf ise, güvendir. Cocugun hersey ailesine anlatabilmesi. Ailenin iliskileri normal karislamasi, kizin özgüvenli yetismesi, sevgi dolu yetismesi,..

Yoksa sevgisiz, özgüvensiz büyümüs, iliskilerin yanlis oldugu fikri ile büyümüs biri, tabiki yetiskin hayatinda farkli seçimler yapar. Bu seçimlerin yapmasinin suçu o kadinda degil, yada sadece degil. Toplumdur, ailesidir.

En basit sen sevgililerin ile sevismedin, nisanlin ile sevistin ama. Peki nisanlin seni biraksa "sana deger vermeyen" biri ile beraber olmus olurdun? Yada sevgililerin biri ile sevisseydin? Bunun kotasimi var? Insan o an o kisiyi seviyor ve bakiyor bir kaç ay sonra yürümüyor, birakabilirde.

Yada hiçbirini yapmayabilir, evlendigi günde sevisebilir. Kime ne? Kadinlar niye hep birbirini kuyusunu kazmaya merakli? Hiçbir erkegin "1den fazla sevgili ile sevismis birine söverim yaa söverim, swingerden ne farki var" dedigini duydunmu? Adamlar birbirlerin en kötü taraflarini kapatiyor. Ha buda tam dogru degil fakat kadinlar birak kapatmayi, birbirlerin açigini bulma derdindeler.

Bakire olmadığım için terk eden adama da söverim. Ama şöyle bişey de var evlenene kadar defalarca farklı kişilerle cinsel ilişki yaşamış biriyle evlenmek isteyene ciddi söverim. Swinger isteyen biri ile aynı gözüküyor gözüme. Bir adamla birlikte olur senelerce olmaz başka biriyle evlenir tamam. Ama sürekli eş değiştiren kişiyle kadın olsun erkek olsun sövülür. Erkeklerin geneli yaşamış. Genel eve giden de oluyor. Eşim de yaşamış. Ben ilki olmak isterdim. Evlendiğimde biliyordum ilk olmadığımı ama kabullendim. Eşim beni hiç sorgulamadı. Kaç sevgilin oldu bile demedi. Ha deseydi ona da söverdim. Ama evlenene kadar cinsellik yaşamamam kendine olan saygımdan. (farklı farklı kişilerle) eşimle nişanlı iken yaşadım pişman da değilim.

Yani diyorsunuz ki "insanlar tercihlerinde özgür ama tercihleri benim tercihlerimle örtüştüğü sürece".
Kime ne hakla sövüyorsunuz peki? Size ilgilendiren nedir?

Bakire biriyle evlenmek istemeyecek, "bu yaştan sonra her şeyi ben mi öğreteyim" diyecek bir sürü insan tanıyorum.
Beğenmediğiniz bu insanlar tarafından tercih edilmiyor olmak neden bu kadar sinirlendiriyor ki sizi olay swingera kadar geldi?
Bekarete fazla anlam yüklediğiniz için bunun her erkek için hazine değerinde bir şey olduğunu sanıyordunuz sanırım ama öyle bir dünya yok işte.
O yüzden de herkes dengiyle olmalı.

Bakire biriyle evlenmek istemeyecek, "bu yaştan sonra her şeyi ben mi öğreteyim" diyecek bir sürü insan tanıyorum.
Arkadaşım (35) sevgilisini (30) bu yaşa kadar bakireyse tabu olarak görüyordur bu saatten sonra cinselliği bir kadına öğretmek zıtlaşmakla uğraşamam diyip bakış açılarımız farklı diye terk etmişti.

Arkadaşım (35) sevgilisini (30) bu yaşa kadar bakireyse tabu olarak görüyordur bu saatten sonra cinselliği bir kadına öğretmek zıtlaşmakla uğraşamam diyip bakış açılarımız farklı diye terk etmişti.
Buna kalkıp bir şey diyemez arkadaşın haklı herkesin düşüncesi hayata bakışı farklı herkes aynı olmak zorunda değil yani şimdi bu tarz şeyleri günah tü kaka diyenlere dışarda niye el ele geziyorsun diyesim var:KK70:

Ben uzayda yaşıyorum herhalde diyorum bu tip yorumları gördükçe 😁😁
Benim çevremde eh yakın arkadaşlarımın alayı bakire değildi hepsi evlendi😁😁
Hatta bakire olup evlenemeyen arkadaşım çok ama bakire olmayan evli olmayan arkadaşım da yok😁😁

Back