evliler bekarlar buyurun hep beraber muhappete..

Kızlar ben çıkayım artık. Eymen sonunda ağlaya ağlaya sızdı. Daha çamaşırları katlayıp yenılerını asıcam makınada beklıyorlar garıpler. Ee bu arada uyanmazsa bende yatarım hepinize iyi geceler. Kızlar bu arada topiğe gelın ama bıraz daha erken gelın ben eymne yattığı an yatıyorum oda bazen erken yatıyo.

Yok canım yaa kımse gelmese gorumcem gelıyo yıne yatıp dınlenemıyom mecbur oturuyom onun yanında. Yok ya. Nerde alıştırcam ıkı saatte bır uyumaya o iş zor. Sen yanlızsın ıstedığını yapıyon ama ben mudahale edemıyom kalplerı kırılacak dıye. Bn hıç sallamıyorum çocuğu ama kv kucagına alır almaz sallamaya baslıyo. Ima edıyom dırekte dıyemıyom sallama dıye. O yuzden osmanla tartısıp duruyoz

Ne yonde yardım yok beee yardım fılan ettığı yok. Bu gun 12 de geldı ben daha kahvaltı yapmamıştım. Çocuğa baktı kahvaltı yaptım makınaya çamaşır fılan koydum ardından supurge yaptım. Sonra yukarı çıktı sende bıraz dınlen dedı yoruldun dedı. Yardım dedığı o çocuga baktı bıraz

kuşum yok emzırmeye dedım 2 saatte
ay buyuk yaı n olunca öle oluyo cnm ılla bı yerden mudahale hanı 1 gun 2 gun olsa tamamda cocugun duzenını etkılıcekse o kocaylada kavga edılır deger yanı
benım kv dun bugın vardı arası kucagından ındırmedı hatta ben de verdım arada ama hergu olsa zor olur benım sıpamda bu akşam yatırıyorum zırlıyo gec kalmış ıkı gunde alışmaya haha

ayy ezikk hatunum benm tamm ben sorarım kuzum ayıpsınn heee...

kızım küstüysen söle bak çok pis alınıyom ona göree..kimseye sölemdim ben yaaa...
valla bakk beni delirtmeyin keserim endimi yada en yakın körüden atlrım bak heee...

aaaaaaaaaa annecimmm yok be ne küsücem deliiiiiiiiiii
ben kaderime küsüşüm zati:KK31:

ay tamam delirme..dur..sakin ol rambo:KK9::KK9:

Kızlar ben çıkayım artık. Eymen sonunda ağlaya ağlaya sızdı. Daha çamaşırları katlayıp yenılerını asıcam makınada beklıyorlar garıpler. Ee bu arada uyanmazsa bende yatarım hepinize iyi geceler. Kızlar bu arada topiğe gelın ama bıraz daha erken gelın ben eymne yattığı an yatıyorum oda bazen erken yatıyo.

kolay gelsın cnm 9 dan sonra gelırız artık yarın akşam mısafırım var ama normalde öle yaparız

ay cnm benm dedim gbii biri çatladı diğeri çatlamadı daha da büyüdü veee kist gbi oldu sen dinlen cnm yorma kendini..tutnca varsa ttuunur ona bişe demyorum ama kist için diyom ben daha çok ağrın olmasın dinlenn

Haklısın cnm Rabbim yeterki istesin hertürlü olur varya 2haftadır uzanmaktan heryerim ağırıyo bi halsizlik varki üzerimde ama çok şükür dünden beri iyiyim

hahahhahahahhahahhah

ay dediklerinin hepsi dogru ama böle anlatınca kötü seyler yapmısım gibi olmus
ama acıklayamıcam simdi cok komikkkk gülüom

ben iyiyim canım..bildigin gibi dicem ama bıraktıgından iyiyim sanırım:)
aa yarın serran a gidicem biliomusun gezmelere basladım:KK1::KK1:

Aman ıyı ol canım yaa sahı serran ne yapıyo onun nasıl gıdıyo hamılelık. Selamımı soyle barı :KK1:

kız sus unutmuşun zaten kızı dızı ızlerken ıyı atar yapmadı sana ay bunun anlamınıda bılmıyom he şeydam der ya atar yaptım

ah evettt elifim ben hala alık geziniom ha
birde sana dedim:KK1::KK1::KK1:

yaaaaaaaaaaa seydaaa baksana neler diyor halaaa
heee heee de kzuum sen ona tamm de ...gül geçç o yorgun yaa ne dedni bilmoo o boşver senn...takma sen oncazıı..yorgun yıpranmış delirmiş hatun ooo :KK60::KK60:
Yok canım yaa kımse gelmese gorumcem gelıyo yıne yatıp dınlenemıyom mecbur oturuyom onun yanında. Yok ya. Nerde alıştırcam ıkı saatte bır uyumaya o iş zor. Sen yanlızsın ıstedığını yapıyon ama ben mudahale edemıyom kalplerı kırılacak dıye. Bn hıç sallamıyorum çocuğu ama kv kucagına alır almaz sallamaya baslıyo. Ima edıyom dırekte dıyemıyom sallama dıye. O yuzden osmanla tartısıp duruyoz

Ne yonde yardım yok beee yardım fılan ettığı yok. Bu gun 12 de geldı ben daha kahvaltı yapmamıştım. Çocuğa baktı kahvaltı yaptım makınaya çamaşır fılan koydum ardından supurge yaptım. Sonra yukarı çıktı sende bıraz dınlen dedı yoruldun dedı. Yardım dedığı o çocuga baktı bıraz
hani çok titizde her şeye karşıyo yaa ...sanki sen çok pismişssn gbi yapo ya ben o karıya ordan uyuz oldum...
görmcee gömmcceee öle çocu bakmakla olmazz..kız millete ne kv var yaaa...e görmce vr yaaaa
benm anananem yengeme nasıl davrmıyor yaaa...
kuznem şimdi 4 yaşlında ve ananem byttüü
memden bi kesti hep onla kaldı ananm yengem uysund iye çocuklarıbirini ayana dieğerni kucnda sallrdı...pehh bia na kendi kvm i düşünyomm yok yokk o yapamazz..kendi uyurr
yazık kuzum sana yaa..
ay ettı ettı ayın 19 unda 4 aylık olcak cnm benım bı oğlum var
ay mumkunse duşunme cnm özleyın söyle bı bız cok özlemışsız ablamız 6 yasında
kız çok ara vermek ii değil sonra çocuk yapmak unutuluyo..ben 4 kadr yolu vr bi birini bulimm sonuna kadr korunmak yok bana :))

kuşum yok emzırmeye dedım 2 saatte
ay buyuk yaı n olunca öle oluyo cnm ılla bı yerden mudahale hanı 1 gun 2 gun olsa tamamda cocugun duzenını etkılıcekse o kocaylada kavga edılır deger yanı
benım kv dun bugın vardı arası kucagından ındırmedı hatta ben de verdım arada ama hergu olsa zor olur benım sıpamda bu akşam yatırıyorum zırlıyo gec kalmış ıkı gunde alışmaya haha
aaaaaaaa
alısmısmıdır kucaga
ay naapacaksın bundan sonra...unututrmu dersin
ay alısmamalı aras kucaga:KK9::KK9::KK9:

kolay gelsin elifcim
tamam canm ii geceler sana..eymenigi öp:KK54:

heee heee de kzuum sen ona tamm de ...gül geçç o yorgun yaa ne dedni bilmoo o boşver senn...takma sen oncazıı..yorgun yıpranmış delirmiş hatun ooo :KK60::KK60:

hani çok titizde her şeye karşıyo yaa ...sanki sen çok pismişssn gbi yapo ya ben o karıya ordan uyuz oldum...
görmcee gömmcceee öle çocu bakmakla olmazz..kız millete ne kv var yaaa...e görmce vr yaaaa
benm anananem yengeme nasıl davrmıyor yaaa...
kuznem şimdi 4 yaşlında ve ananem byttüü
memden bi kesti hep onla kaldı ananm yengem uysund iye çocuklarıbirini ayana dieğerni kucnda sallrdı...pehh bia na kendi kvm i düşünyomm yok yokk o yapamazz..kendi uyurr
yazık kuzum sana yaa..

kız çok ara vermek ii değil sonra çocuk yapmak unutuluyo..ben 4 kadr yolu vr bi birini bulimm sonuna kadr korunmak yok bana :))

hahah 4 he ay benım bı arkadaşta öle dıyodu ıkıde kaldı

benii özleme zatenn özleme sennn...sen varya sennn..,
songül bu dün gece naptı bilonmuu..beni unuttyu ddaldı gtti..
sonra beni unuttu diiz izledi.
birde kalktı kahve yaptıı
birde falnıan baktırdıı..ohh ama şeyda kötüü kadın olsun..tamm olsunn olsunn şeyda kötü kadın olsun...ben sizi anaçç kollarımal sarımm sarmalımm..siz üşemeyin diye ben üşeymm .aman çöl bişeler işşteee her neyseee ..kuru gürültü yaptımm ...ama ana fikir şeyda kötü kadın heee:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

sağolsınn çiçemmm..hepp öel diyozz ama fosttt fosstt olo sonradann..sdana uğur olsunn gece kadar seessizzz hatunumm benmmm...
benbilom san her şey uuğur getrcekk innki ben bilorumm..

allh nazardan sakınsın cnm bebğini...
biz snei bi saralım sen bizden kaçma ama :))kaçmaya fırsatın olmasın

ben pek kendime ihtimal veriyorum ama:KK50:
hepimizin dilediklerini,gönlünden geçenleri gerçek olur inşallah..

aaaaaaaa
alısmısmıdır kucaga
ay naapacaksın bundan sonra...unututrmu dersin
ay alısmamalı aras kucaga:KK9::KK9::KK9:

kolay gelsin elifcim
tamam canm ii geceler sana..eymenigi öp:KK54:

aa valla alıştıgı ıle kalır kıs butun gun kucakta olmaz cıx bıde 8500 gr a yaklaştı kolmu dayanır

hahahhahahahhahahhah

ay dediklerinin hepsi dogru ama böle anlatınca kötü seyler yapmısım gibi olmus
ama acıklayamıcam simdi cok komikkkk gülüom

ben iyiyim canım..bildigin gibi dicem ama bıraktıgından iyiyim sanırım:)
aa yarın serran a gidicem biliomusun gezmelere basladım:KK1::KK1:
neye gülon kızzz bana mı gülon yoksaaa.aaaa
ne dedmmkine şimdii..
kız seraan bizden çokk çok slem söleee..bana bol bol dua etsin ama ilk sana dua etsinn sonracına bana da ucundankıyısındandua etsn ama kalben etsnn öle dille değill heee
kızzz çamaşır katlamıcan yaaa çamaşır durcaksınnnn....hahaha hatrladınmıı songüll...hamişlin verdi alıklıkla ii atr yapmıştın bana heee

ramboo yer sizi yerr...ay kendimi bu geç pek aç hisstm hee yer merr ne oloz yafff...
o kadewrine seni ben bi ksütrcem görcen ozman anyayı konyayıı heee
Haklısın cnm Rabbim yeterki istesin hertürlü olur varya 2haftadır uzanmaktan heryerim ağırıyo bi halsizlik varki üzerimde ama çok şükür dünden beri iyiyim
olsun kuum..yatak çekmiştr seni yorgan ağır gelmiştr iicene halsizlık olurr..azcık dayan ..keyfini çıkrrr...

kız sus unutmuşun zaten kızı dızı ızlerken ıyı atar yapmadı sana ay bunun anlamınıda bılmıyom he şeydam der ya atar yaptım
o ara neden sen yapmadım nedenn nedenn kurba deden :KK60::KK60:bende diziyi zilodumm sanırım ondanyapmaıdma atrr..
hee eter ne demek..bi anda beöl sizrlenippp hötttrüü höttrürü konuşup yklenmek olsa gerek diye düşünüyorum
hahah 4 he ay benım bı arkadaşta öle dıyodu ıkıde kaldı

olabilir ikide de akalanblir..şimid olmuyo yaaa 5 te desem heee dicemm...ama neden bilmm hepiçimde ikiz geçoo iki erkk ardındanda bii bomba iki de kızz ..ohh ne güzel olurr yaaaa...yada ilk çoucm erkk sonraki kzı sonra erkk ama en son çocum kız olsunn ..hayırlı olursa belki yaşlanmdıdabana yardım eder

sanırım yazıyı yazan vatandaş pc başında uyumadan yatıyo yatagına oh cok severım yatagımı

Merhaba cnm inş. Allah gönlüne göre verir

merhaba canım İnsAllah hepımızın gonlune gore olsun

[QUOTE =yaren2007] kullanıcısından alıntı

ay ettı ettı ayın 19 unda 4 aylık olcak cnm benım bı oğlum var
ay mumkunse duşunme cnm özleyın söyle bı bız cok özlemışsız ablamız 6 yasında

masAllah canım onu da buyutmussun neredeyse..bende bıraz bebek ozleyeyım dıyorum..benım kızımın uyku duzenı berbat dogdugundan berı mahvettı benı ..esıme kalsa bugun ıster de..bence daha kalsın:) Teyzelerı sımdı kızım gobişimi yemekle mesgul ondan fırsat buldukca yazıyorum..

ben pek kendime ihtimal veriyorum ama:KK50:
hepimizin dilediklerini,gönlünden geçenleri gerçek olur inşallah..
ne böleee umutsuz vak a gbii..du koca ameliyat oldu sonra sonuçlr nasıl çıktıı..kocann sonuçlrı bii ii olsun sanda bi yumurta takibi ardından bir aşılama hopp bu iş tamm güzelimmm
aa valla alıştıgı ıle kalır kıs butun gun kucakta olmaz cıx bıde 8500 gr a yaklaştı kolmu dayanır

oooo maşşlhh tosunuma 3 kilo portakal 3 kilo elma 2 kilo domates yarım kilo slatalık=aras ..taşınır kızz sede heee.ama alıştrma o alışırsa sen bura gelemsssn çokk kötüü bişee ebuuu:KK30::KK30::KK30::KK50::KK53::KK53::KK53::KK53::KK36::KK36::KK36::KK4::KK4::KK4:

neye gülon kızzz bana mı gülon yoksaaa.aaaa
ne dedmmkine şimdii..
kız seraan bizden çokk çok slem söleee..bana bol bol dua etsin ama ilk sana dua etsinn sonracına bana da ucundankıyısındandua etsn ama kalben etsnn öle dille değill heee

kızzz çamaşır katlamıcan yaaa çamaşır durcaksınnnn....hahaha hatrladınmıı songüll...hamişlin verdi alıklıkla ii atr yapmıştın bana heee

ramboo yer sizi yerr...ay kendimi bu geç pek aç hisstm hee yer merr ne oloz yafff...
o kadewrine seni ben bi ksütrcem görcen ozman anyayı konyayıı heee

olsun kuum..yatak çekmiştr seni yorgan ağır gelmiştr iicene halsizlık olurr..azcık dayan ..keyfini çıkrrr...

o ara neden sen yapmadım nedenn nedenn kurba deden :KK60::KK60:bende diziyi zilodumm sanırım ondanyapmaıdma atrr..
hee eter ne demek..bi anda beöl sizrlenippp hötttrüü höttrürü konuşup yklenmek olsa gerek diye düşünüyorum

olabilir ikide de akalanblir..şimid olmuyo yaaa 5 te desem heee dicemm...ama neden bilmm hepiçimde ikiz geçoo iki erkk ardındanda bii bomba iki de kızz ..ohh ne güzel olurr yaaaa...yada ilk çoucm erkk sonraki kzı sonra erkk ama en son çocum kız olsunn ..hayırlı olursa belki yaşlanmdıdabana yardım eder

haha unuturmuyum her çamasır KAPPPPLARKEN AKLIMA GELIR

X