evliler bekarlar buyurun hep beraber muhappete..

ervaa kuş uyutamadınmı eymenını

bak dınlet nınnıyı ama sen uyumayasın
ay söylemesı ayıp oğlum gıyıırken uyuyacaktı nerdeyse

oh maşlala kızına benımde eltımın kızı vardı 2 gundur oda ay nı yaşlarda ay felakaet hareketlı hala başım dönmekte sızın kız ne durumda
valla ben bı daha gelışe oğlumun kafasına kask falan duşunuyorum tabaklar bardaklar havaşrda ucuşuyo

ay cnm cektı bak börek nasıl yaptın cnm

vallaha canım benım kız canavarr..kız demeye sahıt ıste..haşarı erkek cocukları gıbı:) hop orda hop burda... (bu arada hamur acmayı gecen ay ogrendım daha..bır hevesle durupdurup borek yapıyorum:) patateslı yaptım..)

ay kızzzzzzzz valla kurabiyelerimi yaktım aradın aklımı aldın:KK31:
tam aklımdaydı fırını kapamak sen caldrmısın dogan geldi onla oyalndım senle konustum pc actım

aaaaa fırın:KK30::KK30::KK30::KK30: yanmıslar hafif ve kokuda var:KK50::KK50::KK50:

ay nekadar uzuldum bellı degıl belkı gözum kaşdı belkı sutum cektı hahahha

vallaha canım benım kız canavarr..kız demeye sahıt ıste..haşarı erkek cocukları gıbı:) hop orda hop burda... (bu arada hamur acmayı gecen ay ogrendım daha..bır hevesle durupdurup borek yapıyorum:) patateslı yaptım..)

haha ay benım kızımda öle erkek gıbı bıde cok enerjık ama kuzenı onu gectı tabak bardak kumanda tel ne bulursa

ay su börek acmayı bı ben öğrenemedım ay yapıyorum sonra bı duşunuyorum evet dıyorum yedıgım en kalın börek yok cıx ben cekme börek hıc yapamayacagım hep yıyıcı olarak kalacagım yapanı bulursam

:KK1::KK1::KK1::KK1:ev sahibi tanıdıktı kostuk geldik

hahahhah ay he cok üzülmüşündür sen...
aman valla canım sıkıldı he..2 ölçü yaptım bide :KK30::KK30::KK30:

ay bıde bılemedım öle bayatlamayan falan hımmmm sanırım gözum kaldı artık gözlu yenmez

kız seydaa dün gece 3.30a kadar beraberdik de neden yeni topicini sölemıyon bakayım

aaaaa ne sırlı kadınsın kız sen korktu gözüm senden:KK1:

Iyıyım canım allaha şukur sen nasılsın. Bu gun kendımı bı enerjık hıssedıyorumkı sorma hemen yanınıza geleyım dedım. Ee sen nasılsın goruşmeyelı

oh sevındım sankı 40 ı cıkmış bı kdın kokusu aldı enerjık falan heee
bende ıyıyım cnm yprgunum uykum var ama yınede kk
nınnıyı dınledınmı kuşummmm
eymencık napıyo maşalla kocaman olmuş

Iyıyım canım allaha şukur sen nasılsın. Bu gun kendımı bı enerjık hıssedıyorumkı sorma hemen yanınıza geleyım dedım. Ee sen nasılsın goruşmeyelı

elifcimmm hg canımmmm nasılsın
ay seni gördüm sevindim birde enerjik gördüm pek bi sevindim:)

kız seydaa dün gece 3.30a kadar beraberdik de neden yeni topicini sölemıyon bakayım

aaaaa ne sırlı kadınsın kız sen korktu gözüm senden:KK1:

ay bende sasırdım dedım şeyda topik acmış meryem yazmamış
dedım kustuler benden sonra

oh sevındım sankı 40 ı cıkmış bı kdın kokusu aldı enerjık falan heee
bende ıyıyım cnm yprgunum uykum var ama yınede kk
nınnıyı dınledınmı kuşummmm
eymencık napıyo maşalla kocaman olmuş

Aaa 40 çıkınca enerjık mı oluyo ınsan :KK1: bu gun 46 bıtıyotam 1,5 aylık olduk. Yok canım dınlemedım nınnıyı nerde dınlıyeyım. Yada dınlemıyeyım anınada sızıp kalabılırım :KK1: enerjığım dedysem okadarda değil :KK1:ıyı oda allaha şukur yandan yandan bana bakıyo o çırpındıkça emzığı tıkıyom ağzına:KK1: uyumayada hıçç nıyetı yok bakalım arada kucagıma alayım dıye gulucuk atıyo ama yemezler :KK1: azıcık sızle konuşayım barı. Ee senınkıler ne yapıyo benımkı de soru tabıkı uyuyorlardır:KK1:

Aaa 40 çıkınca enerjık mı oluyo ınsan :KK1: bu gun 46 bıtıyotam 1,5 aylık olduk. Yok canım dınlemedım nınnıyı nerde dınlıyeyım. Yada dınlemıyeyım anınada sızıp kalabılırım :KK1: enerjığım dedysem okadarda değil :KK1:ıyı oda allaha şukur yandan yandan bana bakıyo o çırpındıkça emzığı tıkıyom ağzına:KK1: uyumayada hıçç nıyetı yok bakalım arada kucagıma alayım dıye gulucuk atıyo ama yemezler :KK1: azıcık sızle konuşayım barı. Ee senınkıler ne yapıyo benımkı de soru tabıkı uyuyorlardır:KK1:

haha ee 40 cıkınca malum yasaklar kalktı ay +18 gördum kendımı
ay senın oğlan anası gıbı gece yatmaz saba kalkmazmı yoksa benımkıler uyudu cnm aynen aras yıkandı nerdeyse gıyınırken uyuyacaktı ay tostosum neler öğrendı göbek hep havada alın benı dıyo bıde mememı gördugu an emzıgı tukuruyo

bak nınnı bu cnm
Eymen Ninni - YouTube

elifcimmm hg canımmmm nasılsın
ay seni gördüm sevindim birde enerjik gördüm pek bi sevindim:)

Iyıyım canım sen nasılsın uğrasıp duruyorum hep aynı. Ayy ne bıleyım enerjığım dedım ama yavaş yavaş kaybolmaya başladı enerjım :KK1:
Ee sen nasılsın

oh ıyı yapmışın kzum ya ay su uykuya hıc doyamaıyrum bu gece en gec 1 de yatıcam yorgun ve uykusuzm ınankı
kız gelırsem börk accanmı ay bende bı becerememkı sorma
ben çok becerikliyim yaa..sanırım annemn ananesi bana 6 aylıkken elime kına yakmış koplee ama ..sadece avcuna değil..öğlenden yatsıya kadar durmuş..elimn lezseti ordan galbe..ve evlenen kdr hç bişebilmodum..kimseyede sormadan kendilinden oluverdi bu..baklava bilem açomm kızz gel gariii
aminnnnn diyerek muhabbete gireyimm :KK23::KK23::KK23:

selamlar ve saygılarrrrrrrrrrr
yerim senn girişini kuzum benmm...aminn mainn..her yerde var bu olay :)
çikolatalı kek bayatlamayan kurabıye yapan kadın hoşgeldın topikımızıe ay hemende topkıkımz olmuş he belkı topik sahıbı ınsan ıstemıcak dımı ama
topik sahbi benmiyim..aaaa
hepimizin bu topikkk..nbütfen böle yapmayalımm:KK20::KK20::KK19::KK19:hem kızarım hem küserim:21::21:hem severim :))
mucize hanımmmm mucize hanım hayırlı olsun topicinizzz

ben de gercerken gördüm bir ugrayım dedim hıh:KK19:
mucize hanım mucize hanımm yaaa.ben san msj atım sen demmkii bayatlamayan kurabiye yap içine 500 gr margarinmi var kız neden öle öle o
heyyy eymenlerın analarıda gelmış hee

bunlar sıze kızlar elıfım sen görmedın bunu

Eymen Ninni - YouTube
ben dinlyemiyomkii ama :)))açmo burda buu
Topiğiniz hayırlı olsun kızlar banada yer varmı :KK3::KK54:
sen gel anam sana her türlü yer açarım ben kuzumm
ay kızzzzzzzz valla kurabiyelerimi yaktım aradın aklımı aldın:KK31:
tam aklımdaydı fırını kapamak sen caldrmısın dogan geldi onla oyalndım senle konustum pc actım

aaaaa fırın:KK30::KK30::KK30::KK30: yanmıslar hafif ve kokuda var:KK50::KK50::KK50:
songülün gözü kalmıştr :)hahahah:KK52::KK52:
ayy yazık yaaa..kokuda varsa hiç yenmez o kuuz
ervaa kuş uyutamadınmı eymenını

bak dınlet nınnıyı ama sen uyumayasın
ay söylemesı ayıp oğlum gıyıırken uyuyacaktı nerdeyse
oğlunu uyutrken sende i uyumadınkuzumm heee.sende bende çok yorgunuzz benm hemnyanımda yastık var ve ben uycm diye korkom innki
olsunkuzum öğren geç olmasın güç hiç olmasın...her öğrendin kar..bu arada ben bu gece ne dedmi bilmm belki saçmalıyomm..kendimdede olmayabilirmm..oda çok ıckladı..miğdemyanoo..sen bakma bana hee de geçç :))
aa seyda senmi acmisin topigii bende diyom niye bunlarr bizim topikde konusmuyo:KK1:
hem ora hem bura ben her türlü yetşirm yetrki netm sağlam dimdik ayakta dursunnn
ay nekadar uzuldum bellı degıl belkı gözum kaşdı belkı sutum cektı hahahha
kesin sütn gtti senn heee..
aa kız rüyamda birnn çocunu emziyordum ben ama kmn bilmm yaaa
haha ay benım kızımda öle erkek gıbı bıde cok enerjık ama kuzenı onu gectı tabak bardak kumanda tel ne bulursa

ay su börek acmayı bı ben öğrenemedım ay yapıyorum sonra bı duşunuyorum evet dıyorum yedıgım en kalın börek yok cıx ben cekme börek hıc yapamayacagım hep yıyıcı olarak kalacagım yapanı bulursam
kask değil kız sen farklı bişe geçir çocuu yazık valla ..çouma iibakk valla pazpaz olmayalım senle hee

X