evliler bekarlar buyurun hep beraber muhappete..

kızıının pesınde 24 saat doolanan anneyım canım..29 yasındayım..3 yıllık evlıyım..bende gırecem sohbete ama sız baska topıkten tanısıksınız..fırsat bulamadım:)

ay evet cnm ya gel hemencık senıde aramıza alırız
cnm tanıştıgıma sevdındım helekı benden kucuk olmamana daha da bı sevdındım cnm
maşalla bebış cok bekletmedı o zman cnm senı öylemı

Kvler gelıyo sayılır gorumcem her gun gelıyo eymenı sevmeye kv oyle sık gelmıyo genelde osman yukarı çıkartıyo. Gunduz uyuyo ama onunda bana faydası dokunmuyo o uyur uyumaz işlerımı halledıyom. Yada gelen gıdenle ılgilenıyom. Yaa benımde face sorun oldu bende anlamadım sanırım genel bı sorundu baksana bende de oldu

Aa gordum canım hatta cvb da yazdım ama sen farketmedın sanırım
aman kv pek inmesin ztn ..boşver gerekk yokkk....görmcen yardım edomu kız sana söle bakemm
ayy kızz çocuk çocuk diye ağaça tırmanıyom ama sonradan bende öle olcamm....bu rahatlımı çok arıcamm heeee
ay bende görurum ruya akşam yegenım balkondan duşmuştu bu akşam hep sarıldım yavrucak baktı kaldı
demedın kuşuum bana ama gece 3 bucuga kadar msn de degıldık hahhaa
ayy kuzum benmm yaaa....çocukta şaşrımıştr teyzeme ne olo diyee...
ben demem ...
hele bu ara
siz banaheeee heee öle öell tammtamm iidr..aynn aynn deyin geçn..ben sağlam değilm bu ara neyin kafaısnı yaşpm bilm kuzum
Cnm topiğin hayırlı olsun
sağolsın kuzum zannetem burdayım diye orda değilmm:eek:rada yazomm bakk heee..geçmişi okuyabildinmii..bi kadınnda varmışş hamileyken ksiti sorun olmmuş ama hamillkte her ay şekli boyutu değişiyormuşş
kızıının pesınde 24 saat doolanan anneyım canım..29 yasındayım..3 yıllık evlıyım..bende gırecem sohbete ama sız baska topıkten tanısıksınız..fırsat bulamadım:)
gell annem gelll sen bana geellll
ay topik bıle acılmış facedes sorun var dıye

hakketmi yeni açılmışşkız aaa bak merk ettm ay şu faceyide kapasınlar ne hoş olor deme ...oda ayrı bi bağımllık hem kulnnmk hem kulnnmk istorum

mucizem topiğin hayırlı olsun canımm..:KK54::KK54:
Hoş sohbetli,herkese uğur getirecek bi topik olur inşallahh:KK34:

ay evet cnm ya gel hemencık senıde aramıza alırız
cnm tanıştıgıma sevdındım helekı benden kucuk olmamana daha da bı sevdındım cnm
maşalla bebış cok bekletmedı o zman cnm senı öylemı

hepınız benı sevgınızle bır anda sardınız:KK70:)sagolun hatunlar..bende hepınızle tanıstıgıma sevındım
Allaha sukur aratmadı canım..kuzucum hemencecık geldı...

aman kv pek inmesin ztn ..boşver gerekk yokkk....görmcen yardım edomu kız sana söle bakemm
ayy kızz çocuk çocuk diye ağaça tırmanıyom ama sonradan bende öle olcamm....bu rahatlımı çok arıcamm heeee

ben demem ...
hele bu ara
siz banaheeee heee öle öell tammtamm iidr..aynn aynn deyin geçn..ben sağlam değilm bu ara neyin kafaısnı yaşpm bilm kuzum

sağolsın kuzum zannetem burdayım diye orda değilmm:eek:rada yazomm bakk heee..geçmişi okuyabildinmii..bi kadınnda varmışş hamileyken ksiti sorun olmmuş ama hamillkte her ay şekli boyutu değişiyormuşş

hakketmi yeni açılmışşkız aaa bak merk ettm ay şu faceyide kapasınlar ne hoş olor deme ...oda ayrı bi bağımllık hem kulnnmk hem kulnnmk istorum

ay kapatsınlar tabı kasım annelerını cogu oraya gıttı devamlı gelıp cagırıyolar sonunda bı ben kalcam kasım anası arada sızde zıyeret eder bı ıkı cıft söz yazarsınız masustana arası sorarsınız bende anlatıymuş gıbı yaparım

hepınız benı sevgınızle bır anda sardınız:KK70:)sagolun hatunlar..bende hepınızle tanıstıgıma sevındım

her zman beklerız cnm
ay benım kızımda ılk ay oldu ama 2.ler hemen olmuyo mu ne yoksa bızmı unuttuk baya ugraştık ben kadın doğumcu cıktım nerdeyse

ben demem ...
hele bu ara

Orayada baktım tatlım buay bir yumurtam çatlamamış digeri çatlamıştır umarım hayırlısını nasip etsin Rabbim

aaa deme öle...

ben seni sarıp sarmalarım:KK19:

aaaa gercekten mi
ama ben seni özledim
benii özleme zatenn özleme sennn...sen varya sennn..,
songül bu dün gece naptı bilonmuu..beni unuttyu ddaldı gtti..
sonra beni unuttu diiz izledi.
birde kalktı kahve yaptıı
birde falnıan baktırdıı..ohh ama şeyda kötüü kadın olsun..tamm olsunn olsunn şeyda kötü kadın olsun...ben sizi anaçç kollarımal sarımm sarmalımm..siz üşemeyin diye ben üşeymm .aman çöl bişeler işşteee her neyseee ..kuru gürültü yaptımm ...ama ana fikir şeyda kötü kadın heee:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
mucizem topiğin hayırlı olsun canımm..:KK54::KK54:
Hoş sohbetli,herkese uğur getirecek bi topik olur inşallahh:KK34:
sağolsınn çiçemmm..hepp öel diyozz ama fosttt fosstt olo sonradann..sdana uğur olsunn gece kadar seessizzz hatunumm benmmm...
benbilom san her şey uuğur getrcekk innki ben bilorumm..
allh nazardan sakınsın cnm bebğini...
biz snei bi saralım sen bizden kaçma ama :))kaçmaya fırsatın olmasın

her zman beklerız cnm
ay benım kızımda ılk ay oldu ama 2.ler hemen olmuyo mu ne yoksa bızmı unuttuk baya ugraştık ben kadın doğumcu cıktım nerdeyse

ıste canım herseyın zamanı var..Rabbım ınsAllah hayırlı zamanda hayırlı sekılde 2.bebegımı kucagıma almayı nasıp etsın bana (isteyen herkese)..(su aralar dusunmuyorum ama:)

Aa gordum canım hatta cvb da yazdım ama sen farketmedın sanırım
ah evettt elifim ben hala alık geziniom ha
birde sana dedim:KK1::KK1::KK1:
ay bende görurum ruya akşam yegenım balkondan duşmuştu bu akşam hep sarıldım yavrucak baktı kaldı
demedın kuşuum bana ama gece 3 bucuga kadar msn de degıldık hahhaa

yaaaaaaaaaaa seydaaa baksana neler diyor halaaa

oh maşalla cnm baya duzene gırmışşş
gelen gıden bıtmedı dımı kuzum daha ılla bebışın duzende bozuluyo
nınıyı ben cok beyendım eymen olmasıda ayrı guzel
saat başı kalkması bıraz serse yapabılır kuzum bak gunduz 2 saate alıştır bı şekılde oyala sonra gecede aynı modda gıdıy
Yok canım yaa kımse gelmese gorumcem gelıyo yıne yatıp dınlenemıyom mecbur oturuyom onun yanında. Yok ya. Nerde alıştırcam ıkı saatte bır uyumaya o iş zor. Sen yanlızsın ıstedığını yapıyon ama ben mudahale edemıyom kalplerı kırılacak dıye. Bn hıç sallamıyorum çocuğu ama kv kucagına alır almaz sallamaya baslıyo. Ima edıyom dırekte dıyemıyom sallama dıye. O yuzden osmanla tartısıp duruyoz

ben demem ...
hele bu ara

Ne yonde yardım yok beee yardım fılan ettığı yok. Bu gun 12 de geldı ben daha kahvaltı yapmamıştım. Çocuğa baktı kahvaltı yaptım makınaya çamaşır fılan koydum ardından supurge yaptım. Sonra yukarı çıktı sende bıraz dınlen dedı yoruldun dedı. Yardım dedığı o çocuga baktı bıraz

ay kapatsınlar tabı kasım annelerını cogu oraya gıttı devamlı gelıp cagırıyolar sonunda bı ben kalcam kasım anası arada sızde zıyeret eder bı ıkı cıft söz yazarsınız masustana arası sorarsınız bende anlatıymuş gıbı yaparım

Orayada baktım tatlım buay bir yumurtam çatlamamış digeri çatlamıştır umarım hayırlısını nasip etsin Rabbim
ayy ezikk hatunum benm tamm ben sorarım kuzum ayıpsınn heee...
kendinide özlermiş

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:catlak hatunya
kızım küstüysen söle bak çok pis alınıyom ona göree..kimseye sölemdim ben yaaa...
valla bakk beni delirtmeyin keserim endimi yada en yakın körüden atlrım bak heee...

ıste canım herseyın zamanı var..Rabbım ınsAllah hayırlı zamanda hayırlı sekılde 2.bebegımı kucagıma almayı nasıp etsın bana (isteyen herkese)..(su aralar dusunmuyorum ama:)

ay ettı ettı ayın 19 unda 4 aylık olcak cnm benım bı oğlum var
ay mumkunse duşunme cnm özleyın söyle bı bız cok özlemışsız ablamız 6 yasında

ay cnm benm dedim gbii biri çatladı diğeri çatlamadı daha da büyüdü veee kist gbi oldu sen dinlen cnm yorma kendini..tutnca varsa ttuunur ona bişe demyorum ama kist için diyom ben daha çok ağrın olmasın dinlenn

benii özleme zatenn özleme sennn...sen varya sennn..,
songül bu dün gece naptı bilonmuu..beni unuttyu ddaldı gtti..
sonra beni unuttu diiz izledi.
birde kalktı kahve yaptıı
birde falnıan baktırdıı..ohh ama şeyda kötüü kadın olsun..tamm olsunn olsunn şeyda kötü kadın olsun...ben sizi anaçç kollarımal sarımm sarmalımm..siz üşemeyin diye ben üşeymm .aman çöl bişeler işşteee her neyseee ..kuru gürültü yaptımm ...ama ana fikir şeyda kötü kadın heee:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
hahahhahahahhahahhah

ay dediklerinin hepsi dogru ama böle anlatınca kötü seyler yapmısım gibi olmus
ama acıklayamıcam simdi cok komikkkk gülüom
Iyıyım canım sen nasılsın uğrasıp duruyorum hep aynı. Ayy ne bıleyım enerjığım dedım ama yavaş yavaş kaybolmaya başladı enerjım :KK1:
Ee sen nasılsın

ben iyiyim canım..bildigin gibi dicem ama bıraktıgından iyiyim sanırım:)
aa yarın serran a gidicem biliomusun gezmelere basladım:KK1::KK1:

X