- 16 Ekim 2011
- 4.616
- 0
ay bende sasırdım dedım şeyda topik acmış meryem yazmamış
dedım kustuler benden sonra
hahahhaha pek de samimiydik ama bilemedim ki:26::26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bende sasırdım dedım şeyda topik acmış meryem yazmamış
kız seydaa dün gece 3.30a kadar beraberdik de neden yeni topicini sölemıyon bakayım
aaaaa ne sırlı kadınsın kız sen korktu gözüm senden
kız ben kime ksümüşümm..siz arda beni hoş görceksiniz..he diyip geççkesiniz ne edleimm :)))ay bende sasırdım dedım şeyda topik acmış meryem yazmamış
onn gülüşünü yerim ben yaaa...Aaa 40 çıkınca enerjık mı oluyo ınsan bu gun 46 bıtıyotam 1,5 aylık olduk. Yok canım dınlemedım nınnıyı nerde dınlıyeyım. Yada dınlemıyeyım anınada sızıp kalabılırım enerjığım dedysem okadarda değil ıyı oda allaha şukur yandan yandan bana bakıyo o çırpındıkça emzığı tıkıyom ağzına uyumayada hıçç nıyetı yok bakalım arada kucagıma alayım dıye gulucuk atıyo ama yemezler azıcık sızle konuşayım barı. Ee senınkıler ne yapıyo benımkı de soru tabıkı uyuyorlardır
kız sennkii tüküto hee...ayy içir tosunumu 1.5 yaşına kadr içir pğaşamı senn...haha ee 40 cıkınca malum yasaklar kalktı ay +18 gördum kendımı
ay senın oğlan anası gıbı gece yatmaz saba kalkmazmı yoksa benımkıler uyudu cnm aynen aras yıkandı nerdeyse gıyınırken uyuyacaktı ay tostosum neler öğrendı göbek hep havada alın benı dıyo bıde mememı gördugu an emzıgı tukuruyo
bak nınnı bu cnm
Eymen Ninni - YouTube
beni görncemi, kaçtıı kuzum..bu arada facemde sorun vrdı o yüzden yazamıyodum sana bidahada giremedim ztnnIyıyım canım sen nasılsın uğrasıp duruyorum hep aynı. Ayy ne bıleyım enerjığım dedım ama yavaş yavaş kaybolmaya başladı enerjım
Ee sen nasılsın
kız bı kötu kadın şeyda ıstemedımıkı senı
sanırım
o zaman ben bir banyo yapar gelirim cok efkarlandım.
15dk sonra bulusalım
haha ee 40 cıkınca malum yasaklar kalktı ay +18 gördum kendımı
ay senın oğlan anası gıbı gece yatmaz saba kalkmazmı yoksa benımkıler uyudu cnm aynen aras yıkandı nerdeyse gıyınırken uyuyacaktı ay tostosum neler öğrendı göbek hep havada alın benı dıyo bıde mememı gördugu an emzıgı tukuruyo
bak nınnı bu cnm
Eymen Ninni - YouTube
kuzum gıtme ben cok yorgunum erken yatıcam
Benımkı bıraz hızlı sanırım 15 gundur aynı. Ne zamankı kucagıma alayım bakıyo bakıyo hemen emzığı atıyo ağzından sonrada çırpınmaya başlıyo şimdi dinledım nınıyı hatta eymene de dınlettım ben uyumak uzereydım o hala fal taşı gıbı bakıyodu bı ara ona konuşuyom zannetı dınledı aslında oyle çokk fazla huysuz değil. Yanı bıraz duzene gırmeye başladı. Akşam 7 den gece en erken 11 en gec 2:30 a kadar huysuz uyumuyo uyudumu guzel uyuyo yanı her saat başı kalkıyo doyuruyom bıdaha uyuyo bu boyle sabah 8 - 10 a kadar suruyo sonrada oğleden sonra uyuyo genelde ama oğleden sonra hep ışlerım oluyo yada gelen gıden oluyo dınlenemıyom tam dınlenecegım vakıtte o uyumuyo oyle tuhaf bı dongu içerısındeyız :)
e peki mademmmm
ama yarın dinlenmiş olarak gellll...
eliffffff bende yazdım sana ama görmedin
ayy çok mu yazdım azmı yazaydım acaba...şeydam az da yazmamışsın he ay sne ne cok ruya göruyosun kuşum acaba ruya arasındamı uyuyon uyku aarasındamı ruya göruyon bılemedım he
ay arası korumalı kucuk cadıdan hattta yarenımıde gecen tabagı gecırdı kızımın kafasına
kız bı kötu kadın şeyda ıstemedımıkı senı
anam durun gııı..kendımı dıslanmıs gordumm
Kvler gelıyo sayılır gorumcem her gun gelıyo eymenı sevmeye kv oyle sık gelmıyo genelde osman yukarı çıkartıyo. Gunduz uyuyo ama onunda bana faydası dokunmuyo o uyur uyumaz işlerımı halledıyom. Yada gelen gıdenle ılgilenıyom. Yaa benımde face sorun oldu bende anlamadım sanırım genel bı sorundu baksana bende de oldukız ben kime ksümüşümm..siz arda beni hoş görceksiniz..he diyip geççkesiniz ne edleimm :)))
onn dışındda yok bişe yanii
onn gülüşünü yerim ben yaaa...
yaramaz eymenm benmyaaa
kız gündüzde uyumuyomu...
senn kvler naptı gelip gidolrmı bol boll
kız sennkii tüküto hee...ayy içir tosunumu 1.5 yaşına kadr içir pğaşamı senn...
mahsunu anası 3 yaşına kadr içirmiş yaa aklıma geldi şimdi..
beni görncemi, kaçtıı kuzum..bu arada facemde sorun vrdı o yüzden yazamıyodum sana bidahada giremedim ztnn
ay kuzum unuttum aslında da yan çizomm...
ilk önce siz gördn dedim..sonra sölmmmi dedimm sonramm unutum öle kaldıı
8 de kalktımben bilonmu kuzumm..halen uyumdımm
Aa gordum canım hatta cvb da yazdım ama sen farketmedın sanırıme peki mademmmm
ayy çok mu yazdım azmı yazaydım acaba...
kız bak rüya konusunu innki bilmm sanırım ben kaliteli uyumuyom :)))
kafamı yastığa koydum gbi uyurum ve ryamı görüp klakrım artık resmen beynimi doldurumuşum dışrı akolar ...
ayy yazık yarenime bişe oldumu bare
kızzz ben benmiiii kötü kadınımheee..
sana söledmmi ben kuzum açtı diye sen kendin görmedinmii
cnmmmm sende bı daha yazmadınkı oysakı baktım sayfalarda yazarsın cevaplarım dıye
cnm kendınden bahsetsene yaş kac falan
Kvler gelıyo sayılır gorumcem her gun gelıyo eymenı sevmeye kv oyle sık gelmıyo genelde osman yukarı çıkartıyo. Gunduz uyuyo ama onunda bana faydası dokunmuyo o uyur uyumaz işlerımı halledıyom. Yada gelen gıdenle ılgilenıyom. Yaa benımde face sorun oldu bende anlamadım sanırım genel bı sorundu baksana bende de oldu
Aa gordum canım hatta cvb da yazdım ama sen farketmedın sanırım
gitmee çok uykusuzumm gitmeee sonra gidersinnnsanırım
o zaman ben bir banyo yapar gelirim cok efkarlandım.
15dk sonra bulusalım
sende bana yazmon ama ne olckk..hatta hşç biriniz yazmoo uzun uzun yazdım içinmii heeee peki mademmmm
gel anam gel gell gel bana gell..hadisee şekliiianam durun gııı..kendımı dıslanmıs gordumm