evliler bekarlar buyurun hep beraber muhappete..

kız seydaa dün gece 3.30a kadar beraberdik de neden yeni topicini sölemıyon bakayım

aaaaa ne sırlı kadınsın kız sen korktu gözüm senden

öle kuzum bakim ben demden siz farketcekmisiniz diye dedm ben kuzum...hiçç sesimi çıkrmmm dedim :)))
ben öle sırlı kadınımm ..haa hem pasifikk hem sırlı ..puff

şeydam az da yazmamışsın he ay sne ne cok ruya göruyosun kuşum acaba ruya arasındamı uyuyon uyku aarasındamı ruya göruyon bılemedım he

ay arası korumalı kucuk cadıdan hattta yarenımıde gecen tabagı gecırdı kızımın kafasına

ay bende sasırdım dedım şeyda topik acmış meryem yazmamış
dedım kustuler benden sonra
kız ben kime ksümüşümm..siz arda beni hoş görceksiniz..he diyip geççkesiniz ne edleimm :)))
onn dışındda yok bişe yanii
onn gülüşünü yerim ben yaaa...
yaramaz eymenm benmyaaa
kız gündüzde uyumuyomu...
senn kvler naptı gelip gidolrmı bol boll
kız sennkii tüküto hee...ayy içir tosunumu 1.5 yaşına kadr içir pğaşamı senn...
mahsunu anası 3 yaşına kadr içirmiş yaa aklıma geldi şimdi..
Iyıyım canım sen nasılsın uğrasıp duruyorum hep aynı. Ayy ne bıleyım enerjığım dedım ama yavaş yavaş kaybolmaya başladı enerjım
Ee sen nasılsın
beni görncemi, kaçtıı kuzum..bu arada facemde sorun vrdı o yüzden yazamıyodum sana bidahada giremedim ztnn
hahahhaha pek de samimiydik ama bilemedim ki:26::26::26:

ay kuzum unuttum aslında da yan çizomm...
ilk önce siz gördn dedim..sonra sölmmmi dedimm sonramm unutum öle kaldıı
8 de kalktımben bilonmu kuzumm..halen uyumdımm

Benımkı bıraz hızlı sanırım 15 gundur aynı. Ne zamankı kucagıma alayım bakıyo bakıyo hemen emzığı atıyo ağzından sonrada çırpınmaya başlıyo şimdi dinledım nınıyı hatta eymene de dınlettım ben uyumak uzereydım o hala fal taşı gıbı bakıyodu bı ara ona konuşuyom zannetı dınledı aslında oyle çokk fazla huysuz değil. Yanı bıraz duzene gırmeye başladı. Akşam 7 den gece en erken 11 en gec 2:30 a kadar huysuz uyumuyo uyudumu guzel uyuyo yanı her saat başı kalkıyo doyuruyom bıdaha uyuyo bu boyle sabah 8 - 10 a kadar suruyo sonrada oğleden sonra uyuyo genelde ama oğleden sonra hep ışlerım oluyo yada gelen gıden oluyo dınlenemıyom tam dınlenecegım vakıtte o uyumuyo oyle tuhaf bı dongu içerısındeyız :)

oh maşalla cnm baya duzene gırmışşş
gelen gıden bıtmedı dımı kuzum daha ılla bebışın duzende bozuluyo
nınıyı ben cok beyendım eymen olmasıda ayrı guzel
saat başı kalkması bıraz serse yapabılır kuzum bak gunduz 2 saate alıştır bı şekılde oyala sonra gecede aynı modda gıdıy

ayy çok mu yazdım azmı yazaydım acaba...
kız bak rüya konusunu innki bilmm sanırım ben kaliteli uyumuyom :)))
kafamı yastığa koydum gbi uyurum ve ryamı görüp klakrım artık resmen beynimi doldurumuşum dışrı akolar ...
ayy yazık yarenime bişe oldumu bare
kız bı kötu kadın şeyda ıstemedımıkı senı

kızzz ben benmiiii kötü kadınımheee..
sana söledmmi ben kuzum açtı diye sen kendin görmedinmii

Kvler gelıyo sayılır gorumcem her gun gelıyo eymenı sevmeye kv oyle sık gelmıyo genelde osman yukarı çıkartıyo. Gunduz uyuyo ama onunda bana faydası dokunmuyo o uyur uyumaz işlerımı halledıyom. Yada gelen gıdenle ılgilenıyom. Yaa benımde face sorun oldu bende anlamadım sanırım genel bı sorundu baksana bende de oldu
e peki mademmmm

ama yarın dinlenmiş olarak gellll...

eliffffff bende yazdım sana ama görmedin
Aa gordum canım hatta cvb da yazdım ama sen farketmedın sanırım

ay bende görurum ruya akşam yegenım balkondan duşmuştu bu akşam hep sarıldım yavrucak baktı kaldı
demedın kuşuum bana ama gece 3 bucuga kadar msn de degıldık hahhaa

cnmmmm sende bı daha yazmadınkı oysakı baktım sayfalarda yazarsın cevaplarım dıye

cnm kendınden bahsetsene yaş kac falan

kızıının pesınde 24 saat doolanan anneyım canım..29 yasındayım..3 yıllık evlıyım..bende gırecem sohbete ama sız baska topıkten tanısıksınız..fırsat bulamadım:)

ay topik bıle acılmış facedes sorun var dıye

sanırım

o zaman ben bir banyo yapar gelirim cok efkarlandım.
15dk sonra bulusalım
gitmee çok uykusuzumm gitmeee sonra gidersinnn
e peki mademmmm

ama yarın dinlenmiş olarak gellll...

eliffffff bende yazdım sana ama görmedin
sende bana yazmon ama ne olckk..hatta hşç biriniz yazmoo uzun uzun yazdım içinmii heee
anam durun gııı..kendımı dıslanmıs gordumm
gel anam gel gell gel bana gell..hadisee şekliii
sen bana gellll
bırak onları bana gelll
dışlanma şekerimm buyurr..
gel biz senle bir keke çırpalım içnede azcık ceviz tarçın havuç koyalımm..azzcıktaaa portakal limon rendeyelimm gell cicicim gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…