evliler bekarlar buyurun hep beraber muhappete..

haha usenmemışte neler yazmış he kız kucakta durdukca agırlaşıyo valla

ay anlatıs sekline güldüm bebem
öle bi anlattınkı kendimi sucladım birden...

sölerim tabi selamlarını...herzaman dıyor sana da dua edıyormus
Allah kabul etsin canım...ama yarın yine hatırlatırım
sanırım yazıyı yazan vatandaş pc başında uyumadan yatıyo yatagına oh cok severım yatagımı
aaa yatagndanmı yazıon ben gibi
oh pek rahat
Sanki benimde uykum var sabah erken kalkmıştım

ben 11 e dgru kalkmıstım pek erken deil ama bana göre ii bi saat

aman uykusuzluk zor cnm maşalla dıyım bızde yok öle sorun
ama sızınde zamanla duzene gırer cnm

uykular mı geldi sanki:26::26::26:
ayy geldi gbi valla bende üstümü değiştrip direk uyumak istomama burdan kalkıcamm örtüyü düzeltcemm ..burayı dağııtım ora toplıcam odama geçicem pcyi koycam .çişimi dapcam elimi yüzümü yıkıcm dişlermi fırçalıcam ...sonra üstümü değiştrcemm..giip ayaklaırmı yıkıcamm sonr ayat gircemm çok işim var çoıkk..brda durmak bile dah akolayy
sanırım yazıyı yazan vatandaş pc başında uyumadan yatıyo yatagına oh cok severım yatagımı
anlamdım ben yaa hangi vatandaş yazı yaoo..uymdı attıı..sen sevon yatanmı cnmaynı ben gbii..
Sanki benimde uykum var sabah erken kalkmıştım

ayy hepimizn uykusu gelmşş...
neden acabaaaa
saat 1.5 olmuşşş sanki saat 8 ve uykumuz geldi diye söleniyozzz...
sat 1.5 normlmii aceppp:44::44::44::44:

yok cnm yatagımdan degılde hayalını kurarak yaqzıyrum ay gercekten kactım 1 de kacıcaktım hıh olmadı yıne sende yat degerlı arkadaşına gıdıceksın 11 de

ayyyy ne cok yazmısın seyda ben bile üşendim kız

ben smdi pcyi kapattıgım gibi uyurum.yatak içinden yayındayım
yok cnm yatagımdan degılde hayalını kurarak yaqzıyrum ay gercekten kactım 1 de kacıcaktım hıh olmadı yıne sende yat degerlı arkadaşına gıdıceksın 11 de

ayyyy tribal enfeksiyon mu oldun sen
sende bana gel ben senin degerli arkadasın degilmiyim acaba

haha unuturmuyum her çamasır KAPPPPLARKEN AKLIMA GELIR
hehhh birde burda bana kız tammolsunn valla..kızarsan bi küsreimm innki bida konuşmm heee
haha usenmemışte neler yazmış he kız kucakta durdukca agırlaşıyo valla
ben arasım için üşenrmiyim hiç yaaa..ağırşır tabee ama senn ııı sen alıştrma oda alışmasınnn...:26::26:
benm arasım akıllı lıaşmaz öle şımarık bi çocuk değil o
sen kendinisuçla diye dedmim kzz gül diye dedm ztnn kuzummmm...
allh razı olsunn her dua edenden innşllhh...
ohh sen yaz yatandan şeyda iki büklümm yazsınnburdannn ..ohh ne ala ne ala..belim boynum kalçam bilem uyuştuu yarı felç gbiym hee
Kızlar ben çıkıyorum Allaha emanet olun iyi geceler

ii geceler kuşumm görüşürkk keninde dkkt et ve üşütm balım

sankimm bir kıskançlıkk sesiznledim bennn..aceppp doğrumu...
ayyyy ne cok yazmısın seyda ben bile üşendim kız

ben smdi pcyi kapattıgım gibi uyurum.yatak içinden yayındayım

ayyyy tribal enfeksiyon mu oldun sen
sende bana gel ben senin degerli arkadasın degilmiyim acaba
ayy kız ben yatakta bile yazsam şimdi ..illa kalkar bi uğrrm wcyee hee
insAllah canım yaa bır uyumayan bır de yemeyen cocuk gercekten zorr..masAllah senınkınede..
ayy çocuk istemekten yanmı çizsekk ne bilemedimm hee

sankimm bir kıskançlıkk sesiznledim bennn..aceppp doğrumu...

ayy kız ben yatakta bile yazsam şimdi ..illa kalkar bi uğrrm wcyee hee

ayy çocuk istemekten yanmı çizsekk ne bilemedimm hee

benım kızımın dogumu falan sıkıntılı oldu canım koprucuk kemıgı kırıldı dogumda..onu atlattık sonra ıdrar yollarında ıltıhap cıktı..onu atlatmak ıcın kullandgımız ılac bagırsak florasını bozduu bagırsakta mantar cıktıı..falanfılan..Allahıma cok sukur sımdı turp gıbı ama cocukta yer ettı resmen uyku duzensızlıgı...cocuk ıstemekten ne olursa olsun vazgecılmezzzz...:)

kızlar size ii geceler diliyorummmm hemmen kaçıyorum yarın 9da görüşelim
ii geceler kuzumm saat 21 de misafirim gelmezse aniiden ben de brdyımm...sen 21 dyon ama maşşlhh hep geç gelonn ay bende çıkom yarın gene 8 de kalkcm bu hafta hep 5 satt uykuyla gezncem herlde neysem napılım uykum size feda olsunn..ben de kaçtımm bu son msjımm sizi öptümm

ayy baya badireler atlatmışssın cnmm..neysekii geçmiş..geçmiş oılsunn....
kız yok çocuktan vazgeçilirmii...
ağaca tırmnmayı bırk aya tırmncamm...sağlıklık sıhatli hayırlı evlat versin rabbimm...

cnm sende gel aramıza...bak biz saat 21:00 da burda oçozz...gündüzde vaktin olunca gell...
unutma bizi...

hepicinizi kokulu kokulu öptümm...sicikleir seviyorummm ..iyi gceler kuşlarrr

amın cok sukur gectı..kızımdn fırsat buldukca gelırm canım..cok sagoll..tabııı yatarsınız hepınız..kızımın gozunde uykudan eser yok..bızım gece hayatımz çoook yogun..goze kasık sokmalar ısırmalar..cee eeler..

Yok karışımıyo arık okadar zaten çocuğun kıyafetlerı en gec 3 gunde bır yıkanıyo kıı bazen hergun makına çalışıyo. Yanı her daım temız oluyo ustuyo. Bakmaya bakıyo. Cumartesı çarşıya ıttık osmanla bıraktık yukarı 3 şişe de süt bıraktık akşam 6 da geldık. Bu gunde gorumcelele çarşıya çıktık saat 7 de geldıkosman beraber baktılar. Zaten dolapta sütü vardı. Ama benı yoruyo dıyo. Kucağında uyutmuş rahatı bozulmasın dıyede ındırmemış. Ben gelıncede oyle uyuttu ben dedim yatır yerıne dıye. Boyle rahat ama dıyo rahat ama alışmasın sonra gece de isticek dedım . Osmanda anne saat 2 de 3 de getırırım uyutursun o zaman dedı. Bende dedim ne de olsa her saat başı kalkıyo soluğu yukarda alırız. Bı baktım bıraktı yerıne ben hep dıyodum kucaga alışmasın dıye gece zorlanıyom ınanmıyodu ınsanı yordugunu bı kaç gun bakınca anladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…