- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
-
- Konu Sahibi legendary1
Nikah sonrasında şıķ bir yerde yemek.Merhaba güzel kadınlar. Benimki öncelikle büyük bi dert değil, ama deneyimli kadınlardan bilgi sahibi almak istedim. Ben düğün organizasyonunda oynamalı, göbek atmalı bi ortam sevmiyorum. Zarif, sade ama şık törenleri seviyorum. Merak ettiğim şu bunu düğün teması altında nasıl gerçekleştiririm? Sadece nikah değilde zamanı zenginleştirecek ne yapabilirim? Sadece nikah salonunda, nikah ile de evlenmek istemiyorum, ama ihtişamlı çok büyük düğünle de değil umarım anlatabildim. Özellikle göbek atmalı, oynamalı şeyleri hiç sevmiyorum kendim de oynayamam erkek arkadaşım da.Oynamayı sevmediğim ve bilmediğim için de (öğrenmek de istemiyorum) gerilmek, zorla mutlu pozları atmak hiç istemiyorum. Arkası Denizli nikahın kıyıldığı kır konsepti mekanları çok seviyorum , fakat oynama olmuyorsa o boşluk nasıl dolacak ? Nikah kısa bişey yemek ile mi takviye ediliyor acaba yardımcı olabilir misiniz
Not: Düğünü şu sıralar değil pandemi geçince ortalık sakinleşince istiyorum
Merhaba güzel kadınlar. Benimki öncelikle büyük bi dert değil, ama deneyimli kadınlardan bilgi sahibi almak istedim. Ben düğün organizasyonunda oynamalı, göbek atmalı bi ortam sevmiyorum. Zarif, sade ama şık törenleri seviyorum. Merak ettiğim şu bunu düğün teması altında nasıl gerçekleştiririm? Sadece nikah değilde zamanı zenginleştirecek ne yapabilirim? Sadece nikah salonunda, nikah ile de evlenmek istemiyorum, ama ihtişamlı çok büyük düğünle de değil umarım anlatabildim. Özellikle göbek atmalı, oynamalı şeyleri hiç sevmiyorum kendim de oynayamam erkek arkadaşım da.Oynamayı sevmediğim ve bilmediğim için de (öğrenmek de istemiyorum) gerilmek, zorla mutlu pozları atmak hiç istemiyorum. Arkası Denizli nikahın kıyıldığı kır konsepti mekanları çok seviyorum , fakat oynama olmuyorsa o boşluk nasıl dolacak ? Nikah kısa bişey yemek ile mi takviye ediliyor acaba yardımcı olabilir misiniz
Kesinlikle haklısınız çok teşekkür ederim :)Teşekkür ederim. Size de mutluluklar dilerim. Gönlünüze göre bir törenle evlenirsiniz umarım.
Ne olursa olsun önemli olan o düğünden sonrasıdır, bunu da unutmayın, bir tavsiye
Yok benim de isteğim 2 2,5 saatte bitmesi zaten ama o kadarı bile bulmaz diye düşündüm de o yüzden açtım konuyubenim düğünüm bahsettiğiniz gibi oldu, ben de oynama ve oyun havası olayından hazzetmem.
mekana girince ilk dansı yaptık, ardından nikah kıyıldı, yemek ikramı yapıldı, nikah ardından sevdiğimiz bir büyüğümüz bizim için iyi dilekler ve dualarda bulundu kısaca. ardından yemek ikramı başladı. mekanın bir köşesine çocuklar için alan ayrımıştık, 2 çocuk gelişimi bölümü öğrencisi onlarla etkinlikler yaptı. müzik olarak enstrümantal oldu, söz istemedik, bizim verdiğimiz listeyi çaldı müzisyenler. fakat biz süreyi çok uzun tutmadık, 2-2,5 saat gibi bitirdik. bu tarz bir düğünü uzatırsanız illa ki biri oyun havasına bağlar.
Kinamda bolca millet oynamıştı, düğünüme de semazen çağırmıstik çok güzel geçmişti, tabi benimki bir öneri sonuçta zevkler, fikirler farklı oluyor, bende sizin gibi oynama falan sevmiyorm dedim bari düğünüm sakin geçsin bide semazen gösterisini çok severdim özellikle ayarladık eşimleMerhaba güzel kadınlar. Benimki öncelikle büyük bi dert değil, ama deneyimli kadınlardan bilgi sahibi almak istedim. Ben düğün organizasyonunda oynamalı, göbek atmalı bi ortam sevmiyorum. Zarif, sade ama şık törenleri seviyorum. Merak ettiğim şu bunu düğün teması altında nasıl gerçekleştiririm? Sadece nikah değilde zamanı zenginleştirecek ne yapabilirim? Sadece nikah salonunda, nikah ile de evlenmek istemiyorum, ama ihtişamlı çok büyük düğünle de değil umarım anlatabildim. Özellikle göbek atmalı, oynamalı şeyleri hiç sevmiyorum kendim de oynayamam erkek arkadaşım da.Oynamayı sevmediğim ve bilmediğim için de (öğrenmek de istemiyorum) gerilmek, zorla mutlu pozları atmak hiç istemiyorum. Arkası Denizli nikahın kıyıldığı kır konsepti mekanları çok seviyorum , fakat oynama olmuyorsa o boşluk nasıl dolacak ? Nikah kısa bişey yemek ile mi takviye ediliyor acaba yardımcı olabilir misiniz
Gayet güzel olmuş mutluluklar dilerimKinamda bolca millet oynamıştı, düğünüme de semazen çağırmıstik çok güzel geçmişti, tabi benimki bir öneri sonuçta zevkler, fikirler farklı oluyor, bende sizin gibi oynama falan sevmiyorm dedim bari düğünüm sakin geçsin bide semazen gösterisini çok severdim özellikle ayarladık eşimle
Çok teşekkür ederim müzikleri alabilirim tabi yakınlarda evlenmeyeceğim ama fikir olur şimdiden :) yorumunuzu okurken bile içime pozitiflik aktı resmen eşinizle size mutluluk sağlık huzur dilerimKınamda 6 farklı dilde şarkılar çalındı (isterseniz birkaçını atarım, çok orjinal şarkılarım var) ve herkes çok eğlendi. Insanları neşelendirecek çok da yabancı olmadıkları müzikler çalarsanız zaten herkes kendi kendine eğlenir olduğu yerde. Siz de o sırada masaları gezer misafirlerinizle sohbet edersiniz.
Benim planım fotoğraflarla hazırlanan slayt gösterisinin arkasına sevdiklerimizin çektikleri iyi dileklerini içeren videoları eklemekti. Maalesef onu yapamadık, içimde büyük uktedir.
Bence bir düğünde en önemli şey gelin ve damat arasındaki sevgi ve pozitif enerji. Siz mutlu olunca düğününüzün kötü olma ihtimali yokSiz sevdiğiniz, eğlendiğiniz parçaları belirleyin. Zaten kendinizi müziğe bırakıp eğleneceksiniz ve misafirleriniz de sizinle birlikte eğlenecek. Düğünümle ilgili içimde kalan çok şey oldu ama yaptığım en doğru şey her soruna rağmen "bugün benim günüm ve çok eğleneceğim" demem oldu. Planlarınızı yapın tabii ki ama organizasyonun mükemmelliğine takılıp stresle kendi düğününüzü germeyin.
Çok teşekkürler :) Ben de size mutluluklar diliyorum :)Çok teşekkür ederim müzikleri alabilirim tabi yakınlarda evlenmeyeceğim ama fikir olur şimdiden :) yorumunuzu okurken bile içime pozitiflik aktı resmen eşinizle size mutluluk sağlık huzur dilerim
Ya ne tatlısınız tek tek uğraşıp yazmışsınız çok teşekkür ederim güzel yüreğiniz için hemen ekran aldım düğünüm yakınlarda değil ama o ekran resmini hiç silmeyeceğim vaktim oldukça da hepsini dinleyeceğimÇok teşekkürler :) Ben de size mutluluklar diliyorum :)
Ay eklemeden geçemeyeceğim, şu şarkının (Faun-Federkleid) çaldığı düğün kötü gidemez :))) gece gece eğlendim yine :)
Ayrıca bu grubun Uygurca bir şarkısı da var ki aslında düğün şarkısı(bana biraz yavaş geldi ama dinlettiğim herkes çok beğendi): Oyneng yar
Bir de ben Fin aşığı olduğum için bu şarkı tüm zamanların favorisi benim için: Jykevää on rakkus
Son olarak İtalyan bir arkadaşımın sen bunu nereden biliyorsun diye garipsediği ama aslında bizim çok aşina olduğumuz şu harika şarkı düğünü bitirmek için çok uygun bence, balayı moduna sokuyor insanı :))) : Mia Martini-Quante volte
Bunlar listemdeki en orjinal parçalar, dinlemeyi çok sevdiğim şarkılar.
Çoğu için klasiktir ama Elton John-Your song harika bir aşk şarkısı bence :)
Lana Del Rey- Young and Beutiful her dinlediğimde 'Allahım bunu düğünde niye çalmadım' diye düşünüp üzerine düğünümde içimde kalan her şeyi de katıp hüzünleniyorum :)
Size iyi gelen, sizi mutlu eden şeylerle dolu olsun düğününüz :)
Ya ne tatlısınız tek tek uğraşıp yazmışsınız çok teşekkür ederim güzel yüreğiniz için hemen ekran aldım düğünüm yakınlarda değil ama o ekran resmini hiç silmeyeceğim vaktim oldukça da hepsini dinleyeceğim
Konuklariniz bu tarz dugunden hoslanmiyorlarsa abes bi durum olusacaktir. Yani sonucta konuklariniz onlar ve tamamen farklı bi konsept acababiraz ayipmi kacar yada af edersiniz ama "ozenti" diyerek ve bunu belli ederekmi bakarlarMerhaba güzel kadınlar. Benimki öncelikle büyük bi dert değil, ama deneyimli kadınlardan bilgi sahibi almak istedim. Ben düğün organizasyonunda oynamalı, göbek atmalı bi ortam sevmiyorum. Zarif, sade ama şık törenleri seviyorum. Merak ettiğim şu bunu düğün teması altında nasıl gerçekleştiririm? Sadece nikah değilde zamanı zenginleştirecek ne yapabilirim? Sadece nikah salonunda, nikah ile de evlenmek istemiyorum, ama ihtişamlı çok büyük düğünle de değil umarım anlatabildim. Özellikle göbek atmalı, oynamalı şeyleri hiç sevmiyorum kendim de oynayamam erkek arkadaşım da.Oynamayı sevmediğim ve bilmediğim için de (öğrenmek de istemiyorum) gerilmek, zorla mutlu pozları atmak hiç istemiyorum. Arkası Denizli nikahın kıyıldığı kır konsepti mekanları çok seviyorum , fakat oynama olmuyorsa o boşluk nasıl dolacak ? Nikah kısa bişey yemek ile mi takviye ediliyor acaba yardımcı olabilir misiniz
Cidden ben şu olayı hiç anlamıyorum insanlar kendi istediği şeyi yapınca neden özenti oluyor bana göre de onlar kültürsüz mü diyim o zaman millet olarak cidden saygı sıfıraf edersiniz ama "ozenti"
hayır üzmez canımı da sıkmaz kimsenin ne düşündüğü umrum değil ben zaten yapıp yapmamayı değil zamanı nasıl doldururum diye sormuştumcaninizi sikabilir. Yani konuklariniza çok zit bi organization olması bu tarz durumları olusturup sizide uzebilirmi onu dusunun
Aman efendim Estağfirullahbenim size teşekkür etmem gerekir şu durumda :))
Onu ben de aradım şimdi ama bulamadım. Hesap detayları kısmından yapmıştım sanırımYa ben size bişey soracağım şu alttaki ideal kilo vs bilgi yazısı varya onu nasıl yaptınız bende sadece şekil gözüküyo
Filmlerde gördüğümüz "zengin düğünleri" diye adlandırılan düğünler var ya o geldi aklıma. Nikah- yemek- yemek esnasında klasik müzikler çalar, isteyen çıkıp dans eder, yani öyle göbek atmalı değilde bireysel dans. Böyle bir şey geldi aklıma. Belki profesyonel ekip ayarlanabilir gösteri için.Merhaba güzel kadınlar. Benimki öncelikle büyük bi dert değil, ama deneyimli kadınlardan bilgi sahibi almak istedim. Ben düğün organizasyonunda oynamalı, göbek atmalı bi ortam sevmiyorum. Zarif, sade ama şık törenleri seviyorum. Merak ettiğim şu bunu düğün teması altında nasıl gerçekleştiririm? Sadece nikah değilde zamanı zenginleştirecek ne yapabilirim? Sadece nikah salonunda, nikah ile de evlenmek istemiyorum, ama ihtişamlı çok büyük düğünle de değil umarım anlatabildim. Özellikle göbek atmalı, oynamalı şeyleri hiç sevmiyorum kendim de oynayamam erkek arkadaşım da.Oynamayı sevmediğim ve bilmediğim için de (öğrenmek de istemiyorum) gerilmek, zorla mutlu pozları atmak hiç istemiyorum. Arkası Denizli nikahın kıyıldığı kır konsepti mekanları çok seviyorum , fakat oynama olmuyorsa o boşluk nasıl dolacak ? Nikah kısa bişey yemek ile mi takviye ediliyor acaba yardımcı olabilir misiniz
Gerçekten bu kadar kültür robotu olmayı nasıl başarıyorsunuz anlıyorum ama anlam veremiyorum. Konu sahibi zaten ben böyle bir şey yapmak istiyorum gelenler de sıkılmasın nasıl eğlendirebilirim, programı nasıl yapabilirim diye sormuş. Kendi tarzı olmayan bir eğlence ile en özel gününü sırf gelip de her şeyden şikayet etsinler diye düğünden çıktıktan 10 dk sonra unutacak insanlar için mi mahvetsin?Konu sahibi bence siz gerçekten düğün zahmetine girmeyin. Konukların ne düşüneceğini, sıkılıp-sıkılmayacağını, eğlenip-eğlenmeyeceğini düşünmüyorsunuz zaten. Tamamen kendi beğeni ve zevkinize odaklanmışsınız tam tabirle kendiniz çalıp kendiniz oynayacağınız bir organizasyon, düşünmediğiniz insanları yorup bir de düğüne katılmak mecburiyetinden kurtarın derim.
Bu şeye benziyor evinize misafir gelecek tamamen kendi sevdiğiniz yemeklerden bir menü hazırlıyorsunuz, gelen konuk aç kalsın umrumda değil ben bu yemekleri seviyorum demeye. E o zaman neden uğraşıyorsunuz kendi kendinize yiyin istediğiniz yemeği derler insana. Gelecek misafir profilinin konsepte uygunluğu önemli bir detay. Görüşlerini önemsemediğiniz insanları neden çağırıyorsunuz ki? Gerçekten kafamda oturtamadım.
Özenti konusuna gelince, alıştığımız bir düğün sistemi var değil mi? Beğenirsiniz beğenmezseniz ama var. Katıldığınız düğünlerin yüzde 99’u bu şekilde oynamalı. Bizim ülkemizde pek sizin istediğiniz tarzda düğün yok. Bu genelde başka ülkelerde olur. Özenebilirsiniz de bu hakaret değil bir şey değil gayet normal bir durum. Herkesin beğenisi farklı, bakış açısı farklı.
Bu noktada fazla katı buldum sizi. Olacaklara şimdiden hazırlıklı olun çünkü daha ailenizle paylaşmamışsınız bu görüşünüzü, hem kendi aileniz hem eş ailesi bu konuda illa ki görüş bildireceklerdir.