- 30 Ağustos 2018
- 977
- 2.286
- Konu Sahibi legendary1
Bu mesaji nickimi kapatıp göstereyim onaAman efendim Estağfirullah Eşiniz çok şanslı siz gibi tatlı bi hanımefendi ile evli olduğu için
Kendi de farkında ama teyid iyidir
Can sıkan yorumlara hiç aldırma olur mu? Senin günün, içinden geleni yap. Kararının arkasında da sımsıkı dur. Herkesi çok güzel olacağına ikna et. Dedigim gibi sen mutlu olunca seni sevenler de mutlu olacak seninle birlikte. Diğerlerini zaten hiç memnun edemezsin.
Ben düğünümü yurtdışındayken organize ettim. 1 hafta önce geldim balayından sonra döndüm zaten. O yüzden kontrolü sağlayamadım bazı konularda. Ailem de sorun çıkmasın diye taş kafaların üzerine gitmedi. Eşim laf anlatamadı. O kadar pişmanım ki anlatamam. Çok kavga ettim ama işe yaramadı. Keşke daha çok etseymişim. Içimden yarası gitmiyor. Sırf bu yüzden bazen keşke evlenmeseydim diyorum. Mesele insanların kafa yapısı ve bu yapı çok çirkin. Düğünün için böyle baskı yapan hayatının her alanında yapmaya devam ediyor. Düğün isteğine saygısı olmayanın hiçbir fikrine saygısı olmuyor. Evlenirken bunları aklında tut olur mu?
Her şey gönlünce olsun :)