- 4 Şubat 2019
- 3.852
- 8.597
-
- Konu Sahibi legendary1
Klasik müzik deyip geçmeyin. Müzik listesini hatta çalacak parçaları bir usb içinde toplayıp organizasyon ekibine iletin ki sürpriz olmasın. Ben öyle yapmıştım.Bende bu tarz istiyorum buna yakın :)
Gayet güzel bende bu şekilde istiyorum :)
evet uzun bir yemek faslı olması şart ya da düğünü kısa tutmak gerekiyor yoksa sıkıcı olmaya başlıyor insanlar uyuklamaya başlıyor takıyı versekte gitsek moduna giriyorlar :)Ben katılıyorum. Eğlence yoksa mutlaka yemek olmalı yoksa zaman geçmez. Kokteyl tarzı düğünler çabuk bitiyor ve iyi değil bence, aperatif tarzı yiyecekler çok çabuk bitiyor sonra da düğün bitiyor zaten.
Eğlenmeyi seviyoruz da işte beni göbek atmak oynamak halay çekmek eğlendirmiyo tam tersi kasıyobu arada ben klasik türk düğünü yaptım hatta daha çok oynayabilmek için biz takı kısmını sandık usulü yaptık zaman kaybetmeyelim diye inanılmaz eğlendik hala düğünüm konuşulur ne düğün olmuştu diyeben ve eşim eğlenmeyi çok seviyoruz hatta saat 10 dan sonra dj gelmişti tadını doya doya çıkardık 2 düğünümüz oldu yine olsa yine aynı şekilde yapardım :) tamamen kişilik meselesi aslında eğlenmeyi sevmiyorsanız yemekli düğün fonda bi canlı müzik en makulu
oyun havası ben de sevmiyorum dj getirdim o yüzden ama işte zevk meselesi aynen dans etmek vs. sevmiyorsan naparsan yap olmazEğlenmeyi seviyoruz da işte beni göbek atmak oynamak halay çekmek eğlendirmiyo tam tersi kasıyokarakter meselesi işte
Aynen öyle Bakalım hayırlısı artıkoyun havası ben de sevmiyorum dj getirdim o yüzden ama işte zevk meselesi aynen dans etmek vs. sevmiyorsan naparsan yap olmaz
Ya ben size bişey soracağım şu alttaki ideal kilo vs bilgi yazısı varya onu nasıl yaptınız bende sadece şekil gözüküyoAynı benim kafamdansınız. Ben de konu açacaktım bu konuyla ilgili. Takipteyim. Yorumları okuyacağım
Açılın ben evliyim
Neyse oynamak güzeldir ya çok ciddi dügünüm geldi
İşte bu ya süpersiniz valla bende tam sizin kafadayım helal olsun dediğinizi başarmışsınız inş bende yaparımValla gayette ic anadolu kulturu olan bir memleketim var. akrabalarim memleketten geldi. esimin ailesi ise doğu kulturu.
Kayinvalidem millet laf edecek diye gece boyu uyumamiş. benim umrumda olmadı dugun benim dugunum onlar gobek atacak diye ben sıkilamam duğunde.
kayinvalidem dugunden birgun once erkek kinası diye davul zurna tutup evlerinin onunde halay cekmisler tabi ben sonradan videodan izledim ona karisamazdim istediklerini yapmislar yine.
Bizde bir gun once benim kınamda sadece bayanlar benim arkadaslarım costuk pop tarziydi bayan piyanist vardi bayagı costurdu.
iy halay igrenc oyun havası igrenc demiyorum ama benim dugunumde akrabalarda memnun kaldı. yemek yerken canli tasavvuf muzigi dinlemekten. tabiki ben solisti tembohledim huzunlu ici bayan tasavvuf muziklerinden olmasin diye.
Sadece herkes kendi istedigi insanlarla kina gecesinde eglenmis oldu. ben kinamı arkadaslarimla yaptim. esimin akrabalarida kayinvalidemin evinin onunde halay cekmisler. dugunde kimse oynamadı.
Ben her türde iyi vakit geçirdim. Şık düğün konseptinde çok çok iyi yemekler oluyor ben de yemeyi içmeyi severim gayet eyiyidiOynamalı düğünlerde de gayet eğleniyorum. Bir akraba düğününe gittiydim adamlar o kadar cimri ki mezarcı yani kutu kola ve çerez vardı mekan polis evi. Gelinin yüzü 5 karış zaten bizim pinti akrabalar kimbilir neler etti kıza dedi teyzem. Sonra halay çektik çok eğlendik ... gelin için berbat bir gun ama bizim için süper eğlence oldu
Teşekkür ederim. Size de mutluluklar dilerim. Gönlünüze göre bir törenle evlenirsiniz umarım.Evet ben de hiç sevmem düğünleri gayet güzel yapmışsınız tebrik ederim bundan sonra da hep mutlu olun inşallah