Evliler bakabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bu tarz istiyorum buna yakın :)

Gayet güzel bende bu şekilde istiyorum :)
Klasik müzik deyip geçmeyin. Müzik listesini hatta çalacak parçaları bir usb içinde toplayıp organizasyon ekibine iletin ki sürpriz olmasın. Ben öyle yapmıştım.

Bu arada benim de akraba çevrem geleneksel tiptedir. İnsanlar hep çok güzel oldu, rahst rahat kafamız şişmeden sohbet edebildik dedi.

Pandemide olduğu için masaları aralıklı ve az kişi tutmuştuk. Nispeten kısa bir organizasyon olmuştu. Ve açık havada yaptık.

Ben katılıyorum. Eğlence yoksa mutlaka yemek olmalı yoksa zaman geçmez. Kokteyl tarzı düğünler çabuk bitiyor ve iyi değil bence, aperatif tarzı yiyecekler çok çabuk bitiyor sonra da düğün bitiyor zaten.
evet uzun bir yemek faslı olması şart ya da düğünü kısa tutmak gerekiyor yoksa sıkıcı olmaya başlıyor insanlar uyuklamaya başlıyor takıyı versekte gitsek moduna giriyorlar :)

bu arada ben klasik türk düğünü yaptım hatta daha çok oynayabilmek için biz takı kısmını sandık usulü yaptık zaman kaybetmeyelim diye inanılmaz eğlendik hala düğünüm konuşulur ne düğün olmuştu diye :KK70: ben ve eşim eğlenmeyi çok seviyoruz hatta saat 10 dan sonra dj gelmişti tadını doya doya çıkardık 2 düğünümüz oldu yine olsa yine aynı şekilde yapardım :) tamamen kişilik meselesi aslında eğlenmeyi sevmiyorsanız yemekli düğün fonda bi canlı müzik en makulu
Eğlenmeyi seviyoruz da işte beni göbek atmak oynamak halay çekmek eğlendirmiyo tam tersi kasıyo 😀 karakter meselesi işte 😀

Olay, çoğunluğun da bahsettiği gibi, tabii ki müzikte bitiyor :) ya organizasyon şirketi ile müzisyen seçeneklerini konuşacaksınız, ya kendiniz ayarlayacaksınız. müzik olmazsa oyun da olmaz sonuçta. ya da her şey istediğiniz tarzda olur. eğer DJ ile anlaşırsanız, istediğiniz şarkıların olduğu bir USB paylaşmayı unutmayın. İşinizi kesinlikle şansa bırakmayın.

Valla gayette ic anadolu kulturu olan bir memleketim var. akrabalarim memleketten geldi. esimin ailesi ise doğu kulturu.

Kayinvalidem millet laf edecek diye gece boyu uyumamiş. benim umrumda olmadı dugun benim dugunum onlar gobek atacak diye ben sıkilamam duğunde.

kayinvalidem dugunden birgun once erkek kinası diye davul zurna tutup evlerinin onunde halay cekmisler tabi ben sonradan videodan izledim ona karisamazdim istediklerini yapmislar yine.

Bizde bir gun once benim kınamda sadece bayanlar benim arkadaslarım costuk pop tarziydi bayan piyanist vardi bayagı costurdu.

iy halay igrenc oyun havası igrenc demiyorum ama benim dugunumde akrabalarda memnun kaldı. yemek yerken canli tasavvuf muzigi dinlemekten. tabiki ben solisti tembohledim huzunlu ici bayan tasavvuf muziklerinden olmasin diye.

Sadece herkes kendi istedigi insanlarla kina gecesinde eglenmis oldu. ben kinamı arkadaslarimla yaptim. esimin akrabalarida kayinvalidemin evinin onunde halay cekmisler. dugunde kimse oynamadı.

Aynı benim kafamdansınız. Ben de konu açacaktım bu konuyla ilgili. Takipteyim. Yorumları okuyacağım
Ya ben size bişey soracağım şu alttaki ideal kilo vs bilgi yazısı varya onu nasıl yaptınız bende sadece şekil gözüküyo 😀

Açılın ben evliyim :KK53:

Neyse oynamak güzeldir ya çok ciddi dügünüm geldi 😭

Ben her türde iyi vakit geçirdim. Şık düğün konseptinde çok çok iyi yemekler oluyor ben de yemeyi içmeyi severim gayet eyiyidi :dondurma: Oynamalı düğünlerde de gayet eğleniyorum. Bir akraba düğününe gittiydim adamlar o kadar cimri ki mezarcı yani kutu kola ve çerez vardı mekan polis evi. Gelinin yüzü 5 karış zaten bizim pinti akrabalar kimbilir neler etti kıza dedi teyzem. Sonra halay çektik çok eğlendik ... gelin için berbat bir gun ama bizim için süper eğlence oldu :deli:

Son düzenleme:
Valla gayette ic anadolu kulturu olan bir memleketim var. akrabalarim memleketten geldi. esimin ailesi ise doğu kulturu.

Kayinvalidem millet laf edecek diye gece boyu uyumamiş. benim umrumda olmadı dugun benim dugunum onlar gobek atacak diye ben sıkilamam duğunde.

kayinvalidem dugunden birgun once erkek kinası diye davul zurna tutup evlerinin onunde halay cekmisler tabi ben sonradan videodan izledim ona karisamazdim istediklerini yapmislar yine.

Bizde bir gun once benim kınamda sadece bayanlar benim arkadaslarım costuk pop tarziydi bayan piyanist vardi bayagı costurdu.

iy halay igrenc oyun havası igrenc demiyorum ama benim dugunumde akrabalarda memnun kaldı. yemek yerken canli tasavvuf muzigi dinlemekten. tabiki ben solisti tembohledim huzunlu ici bayan tasavvuf muziklerinden olmasin diye.

Sadece herkes kendi istedigi insanlarla kina gecesinde eglenmis oldu. ben kinamı arkadaslarimla yaptim. esimin akrabalarida kayinvalidemin evinin onunde halay cekmisler. dugunde kimse oynamadı.
İşte bu ya süpersiniz valla bende tam sizin kafadayım helal olsun dediğinizi başarmışsınız inş bende yaparım 🥰

Düğün akraba-eş dost eğlemek için yapılan kimsenin sonuçtan memnun olmayacağı ve en çok düğün sahiplerini geren bir organizasyon.
nasıl yaparsanız yapın o göbeği atarlar. Şarap bağı tarzı (Ege’de bu tarz konseptli bilindik markaların yerleri var) bir yerde yemek verip misafirleri otelde konaklatıp orkestra eşliğinde bir yemek verebilirsiniz tabi ki keseyi baya açmak gerekir.
Gündüz saatlerinde Kır bahçesinde nikah kıyıp yemek verip kısa bir organizasyon yapabilirsiniz, yine orkestra sizin seçtiğiniz bir listeyi çalabilir.
Ya da insanlara insanların istediğini verip kendi arkadaşlarınızla başka bir yerde eğlenmeye gidebilirsiniz (düğün süreci yorgun ve gergin olduğu için aftera pek hal kalmıyor gidip yatmak istersiniz muhtemelen)
Çok da kasmaya gerek lafsız sözsüz düğün en güzel düğündür oldu da bitti maşallah der geçersiniz.

Ben her türde iyi vakit geçirdim. Şık düğün konseptinde çok çok iyi yemekler oluyor ben de yemeyi içmeyi severim gayet eyiyidi :dondurma: Oynamalı düğünlerde de gayet eğleniyorum. Bir akraba düğününe gittiydim adamlar o kadar cimri ki mezarcı yani kutu kola ve çerez vardı mekan polis evi. Gelinin yüzü 5 karış zaten bizim pinti akrabalar kimbilir neler etti kıza dedi teyzem. Sonra halay çektik çok eğlendik ... gelin için berbat bir gun ama bizim için süper eğlence oldu :deli:

zaten oyle dugunlerde yemek olmazsa oyunda yoksa sıkıcı olur. yemek yok mekanda hizmet yok oyun oynamak yok ee millete takinizi takin gidin demekten baska bi sey degil.

polis kiziyim kina icin bile polis evini dusunmedik. garsonlarin umrunda degil getirir 2.5 lt fantayi ic ice gecmis plastik bardaklari ortaya koyar bir dahada ugramaz. babamin arkadaslarinin cocuklarinin dugunu oyle oldu.

ben dugun diye tutturmadim. nikah kiyip yakin akrabalarla yemege de gidilebilirdi sorun etmezdim esimin ailesi ile benim ailem tutturdu duğun diye. dugunde olacaksa yemekli guzel dugun olsun dedim. Benim aileminde durumu var esime yemekli dugun pahali gelecekse babam ben yarisini odeyim dedi esime yeterki yemek salon guzel olsun menu guzel olsun dedik. esim kabul etmedi odedi ama bizde kinaya esime el surdurmedik babam salon tuttu ben istiyorum diye bayan piyanist bayan garson ayarlatti kina salonuna ayrica icecek kuruyemis hepsini babam odedi.

hem kina hem dugun video mu hala mutlulukla izliyoruz esimle. kimse oynayamadık diye surati asik degil yemek yerken gayet memnunlar zaten canli muzikte vardi.

Bir de bu yemekli düğün beni şaşırtıyor biz de düğünden birkaç gün önce veya aynı gün bir mahalleye yemek kazanları kurulur mahalle boyunca masalar olur gelen yer giden yer yiyen bir daha yer düğünde sadece pasta ve içecek tam bir israf onun yerine barınaklara bagislansa o para ya da farklı kurumlara . Bir keresinde düğün yapmadan evlenen bir çift tanıdım gene aynı şekilde yemek verirken oğlanın babası takıları kabul etti o sıcakta oğlan ve kız hiç oturmadan ayakta dikilerek herkese hoşgeldin demişti çok üzülmüştüm kız için kimbilir kendini nasıl kötü hissetmişti

Ne ben ne eşim düğünleri sevmediğimizden kokteyl nikah olarak evlendik. Bulunduğumuz ildeki en gözde organizasyon salonlarından birini 12 -16 arası kiraladık. Tatil günü olduğu için hiç sıkıntı olmadı. Gelen yaşlılar için oturacak masalar da vardı, gençler için bistrolar da. İkramlar, karşılama vs şahaneydi. Nikah, ilk dans, pasta merasimi dışında hiç bir şey olmadı. Gelen eşini dostunu gördü, biz herkesle tek tek ilgilenecek zaman bulduk. Akşamına da arkadaşlarımızı toplayıp yemeğe gittik. Tam istediğimiz gibi oldu her şey.

pandemiden dolayı kısa sürdü. biz bir kez dansettik sonra oturduk 5 dk arka planda hafif müzik çaldı, sonra tekrar kalktık, konuklara uzaktan hoşgeldiniz, nasılsınız diye gezdik, açık havaydı, kalabalık değildi. sonra bir kez daha dans ettik ve ikram yoktu ama maket pasta kestik :KK70: çünkü orda bir müziğin çalmasını çok istiyodum. sonra bir 10-15 dk oyun havası sadece eşim ve ben. bu arada bende oyun havasından nefret ederdim ama eşimle oynarken çok hoşuma gitti açıkçası. sonra fotoğraf faslı oldu. düğün toplamda 1 saat sürdü. bu arada tüm bunları yönlendiren mikrofonda diksiyonu iyi olan düğün yerinde çalışan biri yönlendiriyordu.

Sizin istediğiniz tarzda bir düğün için biraz kesenin ağzını açmak lazım. Ancak çevreniz bundan anlayacak kişilerden oluşmuyorsa bence değmez. Yani siz kaliteli bir canlı müzik eşliğinde kokteyl vermek isteseniz bile akrabalar çoluğu çocuğu piste salarsa, görümceler dedikoduya başlarsa falan dam üstünde saksağan bir ortam olur. Ama illa zılgıtlı halay çekmek zorunda da değilsiniz. Sentez, ortaya karışık bir şeyler olabilir. Yani biraz daha az iç bayan müzikler eşliğinde kısa bir oynama fırsatı sunabilirsiniz tanıdıklara. Bir iki oynasalar yeter zaten. Kalan vakti de kendi zevkinize göre ayarlarsınız.

Evet ben de hiç sevmem düğünleri gayet güzel yapmışsınız tebrik ederim bundan sonra da hep mutlu olun inşallah ☺️☺️
Teşekkür ederim. Size de mutluluklar dilerim. Gönlünüze göre bir törenle evlenirsiniz umarım.
Ne olursa olsun önemli olan o düğünden sonrasıdır, bunu da unutmayın, bir tavsiye 👍🏼😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X