evli ve çocuklu hanımlar bi yardım

onu konuyu açarken en başında yazmıştım canım görümcemde bunu biliyo yanii annesi az fırça atar gelir bana der napıyım kıs evde skılıyorum kimse yook geliyorum geldiğimede pişman oluyorum diye
Bu mesajinizdan sonra, aslinda ben gorumceme iyilik yapicam boyle soylemekle derseniz hic sasirmicam :))

Allah Allah nerden ev annesinin evi degil de abisinin evi olacakmis? Sen hem kiradan kurtulayim hem de bedava bakicim olsun diye insanlarin evine yerles, bi de evin sahibi olup kadinin kizinin gezmeye bile gelmesine izin verme. Oldu canim oldu
llütfen konuyu anlamadan yorum yapmayın cevap vermek zorunda kalıyorum :))

konuyu tekrar okuu

İşte buna da karışamazsın.
Hiç mi akrabası falan yok bunların sadece görümcenle bitmiyor ki iş.

onu konuyu açarken en başında yazmıştım canım görümcemde bunu biliyo yanii annesi az fırça atar gelir bana der napıyım kıs evde skılıyorum kimse yook geliyorum geldiğimede pişman oluyorum diye

Zavalli gorumce, anne degil kaynana mubarek. Bir degisik durum.

Madem istediğiniz bu , o zaman evinizi dağıtıp siz de kayınvalidenize yerleşmeyi düşünmemelisiniz. Kendi ağzınızla söylediğiniz gibi ziyaretinizi yapar , kalkar kendi evinize gidersiniz.

Bu kadar iyi niyetli insanlara , beraber yaşama şartlarınız reva mi o zaman ? Madem siz hariç bütün çocuklarına ev aldı , size de alsalardı ya , öyle bu ev sizin demekle olmaz . Tüm çocukları hak sahibi o evde . Siz daha insanlar ölmeden evi tek başınıza sahiplenmissiniz .
Kayınpederinizle ilgili yine aynı şeyi söylüyorum yukarida yazdıklarınız da perçinledi bu düşüncemi ?

Bu fikirlerinizi burda yazdığınız şekliyle eşinizle paylaştınız mi ? Henüz konuşmadıysanız ne olur bu şekilde konuşmayın naçizane tavsiyem .

Bence birebir bu şekilde paylaşsın. Adamın da hakkı , eşinin gerçek düşüncesini öğrenmek.

Bu mesajinizdan sonra, aslinda ben gorumceme iyilik yapicam boyle soylemekle derseniz hic sasirmicam :))
başına gelmeyen çevresinde görmeyen bilemez işte hanımlaar yanii bana bile enteresan geliyosa size nasıl gelmesin sizede hak veriyorum ama durum bu boş yere neden yalan diyim konuda ayrıntıya kadar giriyim

sacmalamissiniz hatta dibine vurmuşsunuz olayin.

bir catlasanizda patlasanizda o ev iki kardesin sadece esinizin degil.

iki hicbir evlat gelinden öte degildir

uc orada yasasanizda siz o evin ustune gidiyorsunuz gelenine gidenine hele ki kızınin gelip gitmesine karisamazsiniz. evladinin gelmesini istemezse kapidan kovacak hali yok.

dort kadin sagken ve siz oradayken annenin degil ogulun evi olarak bilinmesi sacmaligi milleti kendinize guldurmekten baska birseye yaramaz.

bence azicik gezmenden ödün ver ve kendine macera arama

Kocişin ne diyor bu duruma bacım
ona da dedin mi burası senin bilinecek
kardeşin yatılı gelmeyecek.

bizden habersiz misafir gelmeyecek eve diye.

bizede verdiği evi vaar arkadaşlar neden anlamak istemiyosunz sadece kayınpeder tekrar rahatsızlanır bişley olur diye onlara yakın oturmak zorundayııız

görümceye gelme demek ne haddinize.size yuhh diyorum hem kadının annesinin evine yerleşin hem de bundan sonra gelip kalmayacaksın diyen ayıp yahuu

Kocişin ne diyor bu duruma bacım
ona da dedin mi burası senin bilinecek
kardeşin yatılı gelmeyecek.

bizden habersiz misafir gelmeyecek eve diye.
bizden habersiz misafir gelmiycek gibi bişey demedim ki tabiki gelicek zaten 6 senelik evleyim görümcemden başka yatıya gelen yook amacım onu kırmadan bu duruma nasıl bi çözüm bulurum ama sizde çözün diil laf sokmaya adam arar gibi yorum peşindesiniz

Bence birebir bu şekilde paylaşsın. Adamın da hakkı , eşinin gerçek düşüncesini öğrenmek.

Şu anda farkında değil ama bir süre sonra belki farkına varır umuduyla eşiyle arasının bozulmasını istemedim .
Burada yapılan yorumları tarafsız şekilde değerlendirirse yanlışlarını görebilir ve umarım ben merkezci halinden biran evvel sıyrılıp ve olaylara biraz daha mantıklı ve empatili sekilde yaklaşır ne diyeyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…