İstanbul'da oturanlar bakabilir mi?

yok yahu beylikdüzünde 150 bine ev nerde kavaklı yakuplu gürpınar vs köylerde anca bulur zaten oralarda metrobüse uzak.
180.000 de düşünebiliriz ama ben hemen borç altına girmek istiyorum yoksa hiçbirşey sahibi olamayız

İşte bu Beylikdüzü Esenyurtta evler 150.000 civarında o yüzden oradan bakıyoruz ama hangi mahallesi daha iyi giden gören bana anlatsa ona göre araştırmaya başlayacağım. Biz de 270.000 çekemeyiz 120.000 kadar çekmeyi düşünüyoruz
Canım Esenyurt Kiptaş evleri veya özyurtlar daireleri çok güzel ve yaşayan insanlar da aklı başında insanlar. KUzenim Kiptaş evlerinde oturuyo ve çok huzurlu bi site. Ama bi kötü yanı var ulaşımı biraz sıkıntı. Minibüsle metrobüs durağına gidebilirsin. Ve minibüsler tıklım tıklım oluyo. Yen'i bi düzenleme getirdiler mi bilmiyorum. Diyarbakır'a gelin geldiğim için son durum hakkında bi fikrim yokZ ama evlerine bayılmıştım. Çok nezih siteler

180.000 de düşünebiliriz ama ben hemen borç altına girmek istiyorum yoksa hiçbirşey sahibi olamayız

siz gelin bakın burası değişik biraz e5 in karşısı mesela esenyurt diye geçiyor ama alakası yok .
ama dediğim gibi azıcık merkezi eli yüzü düzgün olsun derseniz 250 den aşağı zor..

siz gelin bakın burası değişik biraz e5 in karşısı mesela esenyurt diye geçiyor ama alakası yok .
ama dediğim gibi azıcık merkezi eli yüzü düzgün olsun derseniz 250 den aşağı zor..
Yarın geleceğiz haklısınız ama bizim de yapabileceğimiz pek birşey yok 2 yıl oldu artık bişeyler olsun istiyorum. İnternetten bakıyorum inşaat firmalarının dolandırıcılıklarıyla ilgili çok şikayet var. O konuda da güvensizim marka olacak diye burada soramıyorum.

Yarın geleceğiz haklısınız ama bizim de yapabileceğimiz pek birşey yok 2 yıl oldu artık bişeyler olsun istiyorum. İnternetten bakıyorum inşaat firmalarının dolandırıcılıklarıyla ilgili çok şikayet var. O konuda da güvensizim marka olacak diye burada soramıyorum.

özelden yazın bana b.düzünde yapılan inşaatsa bilebilirim..
büyük firmaların yanına yaklaşılmıyor zaten dibimde yaptı biri 800 e evler..

Şu an 15 yıllık sitedeyim mesela,üst katim 400 bine satıldı.

Evet emlak sitelerinde çok görüyorum mtrobüsün beylikdüzü durağına kalıyor peki nasıl aileler mi yaşıyor öğrenciler mi bilginiz var mı?
Orda akrabamiz kaliyor , oyle oturmaya gitimizde cocuklari parka indirdigimde ne guzel yeşilik ve sakindi.. Evleride baya buyuk... Aile ler daha cok yasiyor gibi gorunuyordu.. Kreşlerde baya vardi..

Esenyurtta var bende ilanlarda goruyorum.
Konu sahibi sizin o gordugunuz 150 binlik evler esenyurtta metrobusle alakasi yok.Beylikduzunde 250 300 bine anca bulursunuz.
Haftasonunuzu ayarlayin ne dedigimi anlayacaksiniz.
250 300 bin ayırabilecek olsam gaziosmanpaşa bayrampasasan alırım eşimin işine yakın olur. Beni zorlayacak gibi bu durum

250 300 bin ayırabilecek olsam gaziosmanpaşa bayrampasasan alırım eşimin işine yakın olur. Beni zorlayacak gibi bu durum
Suan oralardaysaniz zaten 150 binlikte oturamazsiniz.Bayrampasanin ucuz yerlerinden giris kat falan alsaniz kirasiyla kirada otursaniz.
Yada ayni seyi esenyurttan alip kirasina ekleseniz.

Başakşehir bölgesinde o fiyata harika evler var. Hem geniş ve sıfır.
Size uyarmı uymazmı bilmiyorum ama kv kp çok yakın olmaktansa başakşehiri tercih ederim.

Esenyurt dan ev aldık insanların sakın uzak dur dediği gibide değil metrobüse 20 dk yürüme ama ben minübüs kullanıyorum akevler mahallesi talatapaşaya bakabilrsinz ama öteye gitmeyin ayrıca istanbulun her yeri o bahsedilen büyük sitelerde afgan suriyeli afrikalı her türlü millet var

X