Gelinimiz olsaydı bana ananın evinde kalma deseydi şöyle saçından tutuverirdimEv abinizin, anne eşiniz ve sizin ananızdır. Görümcen haddini bilsin ne demek annesine gidip kalmak, sanki annesi onu büyüttü yetiştirdi, böyle saçma şey duymadım. Gitmesin annesine o da kaynanasına gitsin kalsın görümcesi gidip kalmasın, sen de mesela annene gidip kalma yengen gitsin kalsın. Başımıza icat çıkarıyor bu görümceler, anneye gidip kalmalar falan...
TABİKİ GELSİN YESİN İÇSİN OTURSUN BUNDA HİÇ Bİ PROBLEM YOOK AMA BİZ ORDA OTURURKEN GELİP KALMASI BENİ RAHATSIZ EDER NETİCEDE 2 ÇOCUK BENDE 2 ÇOCUK ONDA BEN ÇALIŞAN Bİ KADINIM YERİ GELİYO AKŞAM KENDİ ÇOCUGUMA TAHAMMUL EDEMİYORUM BU ARADA ÇOCUKLARIN Bİ BAKICISI OLUCAK EV İŞLERİNEDE YARDIM EDEN GÜNDÜZLERİ O OKUNUDA Bİ SKINTIM YOOK
Bir de gelinlerini demiş demek başka kardeşlerde var.
Bir de gelinlerini demiş demek başka kardeşlerde var.
Herkes yerini biliyor zaten anasinin evine ne zaman isterse o zaman gider. Tabi boyle bir anne de ilk defa duyuyorum kendi kizini mi kabul etmiyor? Bence siz olaylari gormek istediginiz gibi goruyorsunuz. Gelinine gel diyen anne kizina mi gelme diyecek?İYİ GÜZELDE DİYORUM Kİ KIZINI KENDİSİDE KALMAYA GELSİN İSTEMİYO ZATEN KAYIN VELDEM AÇISINDAN BU DURUM İŞİNE GELİR AMA GÖRÜMCEMİ ÇOOK SEVİYORUM HANİ BANA DERSE ARADA GELİRİZ AMA BAK HEE LAF ARASI BEN HERKEZ YERİNİ BİLSİN CANIM GİBİ Bİ CEVAPTA BULUNURUM HANİ KÜSMESİNİ İSTEMİYORUM
TABİKİ GELSİN YESİN İÇSİN OTURSUN BUNDA HİÇ Bİ PROBLEM YOOK AMA BİZ ORDA OTURURKEN GELİP KALMASI BENİ RAHATSIZ EDER NETİCEDE 2 ÇOCUK BENDE 2 ÇOCUK ONDA BEN ÇALIŞAN Bİ KADINIM YERİ GELİYO AKŞAM KENDİ ÇOCUGUMA TAHAMMUL EDEMİYORUM BU ARADA ÇOCUKLARIN Bİ BAKICISI OLUCAK EV İŞLERİNEDE YARDIM EDEN GÜNDÜZLERİ O OKUNUDA Bİ SKINTIM YOOK
İYİ GÜZELDE DİYORUM Kİ KIZINI KENDİSİDE KALMAYA GELSİN İSTEMİYO ZATEN KAYIN VELDEM AÇISINDAN BU DURUM İŞİNE GELİR AMA GÖRÜMCEMİ ÇOOK SEVİYORUM HANİ BANA DERSE ARADA GELİRİZ AMA BAK HEE LAF ARASI BEN HERKEZ YERİNİ BİLSİN CANIM GİBİ Bİ CEVAPTA BULUNURUM HANİ KÜSMESİNİ İSTEMİYORUM
yeri gelicek bakıcak tabii ama düşüncem bu diil ilk çocugumuda kaynanama bırakmadım bakıcı tuttum onun evinde onun yanında baktırdım ki kafam rahat olsun diye artık kreşe gidiyo ikinciyide onun gibi düşünüyorumNiyetiniz cok problemli geldi bana. Çocuğa kaynana bakacak siz de gezecek misiniz
KARDEŞLERİNİN EVİ VAR HANIMLAR BİZ EVLENİRKEN EŞİM BABASI Bİ RAHATSIZLIK GEÇİRDİĞİ İÇİN EŞİM ÇOOK PANİK OLDU O YUZDEN KAYINVALDEME YAKIN YERDE KİRADAYIZ EVİN EN BUYUGU O
hanımlar evliliğim süresince eşim tarafıyla hiç bi skıntım olmadı çook şükür biz kirada oturuyoruz kayınvaldem kendi evi dolayısıyla eşimin evi oluyo evleri. şimdi ben çalışışan bi anneyim 4 yaşında oğlum var ikinci bebişte yolda hayırlısıyla inşallah eve bağlı biri değilim gezmeyi tozmayı para harcamayı severim hamileliğimi öğrendiğimden beri kayınvaldemin yanına taşınma gibi bi düşüncem var hem birbirimize yardımcı oluruz hemde benim için daha rahat olur gibimegeliyo ........................................................................................................şöyle bi sorun var ki iki çocuklu bi görümcem var onuda çook seviyorum fakat kayınvaldemde sık sık kalmaya geliyo kayınvaldem bi dönem çook ısrarcı oldu orda yaşamamız için kendiside yazları 4 ay filan köye gidiyo ben diyorum ki şimdi konuşsam desemki anne ben sizinle yaşamaya karar verdim ama burasını herkez annemin evi diil bundan sonra abimin evi diye bilicek ve görümcemin burda kalma olayı bundan sonra olmıycak (gerçi oda hiiç istemiyo zaten gelsin onda kalsın) kayınpeder deseniz varlığı belli diil evde sizce mantıklı mı yoksa hiiç macera aramıyım mı ............................................dip not olarak belirtiyim kayınvaldem kızından çook gelinlerini el ustunde tutar kırmamak için çaba sarfeder
Hamilesin yardımcı olur diye kayınvalidelere taşınmak istiyorsun ama bir şartla artık burası senin değil oğlunun evi diye bilinecek !!! ve kızı kalmaya gelemeyecek . Kayınpederi zaten yok saymışsın .
Kim kimin evine taşınacak anlamadım ?
Biraz kibirli ve bencil biri imajı uyandırdınız bende .
Benim bildigim Allah korusun bisey olunca herseyi kardesler paylasilir yok eger paylasmak istemezlersede en kucuge gider. Sizdeki rahatlik ne guzelmis ya. Sizin gelininiz annenizin evine gitmenizi kisitlasa 'tamam canim keyfinize bakin, anne bak yengemin cocuklarina iyi bak gezsin tozsun' mu dersiniz?KARDEŞLERİNİN EVİ VAR HANIMLAR BİZ EVLENİRKEN EŞİM BABASI Bİ RAHATSIZLIK GEÇİRDİĞİ İÇİN EŞİM ÇOOK PANİK OLDU O YUZDEN KAYINVALDEME YAKIN YERDE KİRADAYIZ EVİN EN BUYUGU O
kayın valdem evlenirkende evliykende burası sizin eviniz dedi ısrarcı oldu ben tanımadığım bilmediğim için halyle kötü olmaktansa kira daha mantıklı geldi bu şekilde kabul ettim
ve haladaha kendisi her fırsatta kızım burası sizin eviniz gelin çıkın kiradan zaten biz köyde daha fazla kalırız kışın 3-5 ayda biraz sende biraz öburunde idare ederiz diyoda ben diyorum ki olmaz anne daha köy yaşın gelmedii diye ben ona ısrarcıyım
kayınpedere gelince babamdan geride diil benim için akşam gelir uyur guzndüz evde durmaz öyle kendi halinde kimseyle işi olmıyan biri anlamında dedim sizde şimdi nerden çıkardınız zaten yook saydığımı filan