evli ve çocuklu hanımlar bi yardım

Bir insan niye düzenini bozup başkasının yanına taşınır hiç anlamam.
Kendi eviniz gibi asla olamaz mesela evde kp varken rahat hareket edebilecek misiniz?
İstediğiniz gibi duş alıp istediğiniz gibi giyinebilecek misiniz?
kendi evim olsun kendim istediğim gibi istediğimi alabiliyim diye şimdi kirada olunca ne yeni bişey alabiliyorum nede eskiyi değiştirebiliyorum kendim dekorasyon işlerine bayıldıgın için hep yeni değişik tarz şeyler peşindeyim

Sen varsın diye kadın annesine gelip kalmasın bu mu

Ayrıca benim de kendime ait evim var ama gene de baba evinde hakkım var yani, diğerlerinin evi var diye o evden feragat etmediler heralde, sizde gezmeyi harcamayı bu kadar sevmeseniz belki eviniz olurdu

Cürete bak özgüvene bak
kendi evleri derken kayınpederimin onlara verdiği evleri var canım

Ben hiç bişey anlamadım ya. Zaten kurulu bir düzeniniz, anladığım kadarıyla durumunuz da fena değil, çocuklara bakacak bakıcı da var. Neden düzeninizi bozacaksınız? Kayınvalideniz istemiyorum gelip kalmasını der ama biraz gelmese kızı kendisi çağırır. Bazen büyükler gürültüden rahatsız olup söylerler öyle şeyler ama iki gün sonra o gürültüyü isterler.

Ayrıca siz oraya taşınsanız bile orası kayınvalidenizin ve kayınpederinizin evi olacak. Yani sizin değil isteyen istediği kadar gelir kalır. Herkes yerini bilsin dediğinizde "ama yenge burası annemin evi" derse ne diyeceksiniz. Ben taşındım artık benim mi diyeceksiniz.

Boşverin siz çocuklarınız büyüyene kadar biraz dişinizi sıkın, gezip tozmak istediğinizde bakıcınızdan ve annelerden destek alın. Huzurunuzu bozmayın.

kendi evim olsun kendim istediğim gibi istediğimi alabiliyim diye şimdi kirada olunca ne yeni bişey alabiliyorum nede eskiyi değiştirebiliyorum kendim dekorasyon işlerine bayıldıgın için hep yeni değişik tarz şeyler peşindeyim
Kendi evinizden kastım tapulu ev değil. Kira da olsa şuan oturduğunuz ev size ait değil mi?
Ayrıca kv kp yaşarken o ev ne kadar sizin olabilecek?
Karar sizin fikir sordunuz biz de fikrimizi beyan ettik.

Yaptiginiz cok ayip yahu. Hadsizlik yani.. zaten kv de gorumcemin kalmasini istemiyo diyerek kendinize bi destek avuntu ariyosunuz ama yok yani.. Yanlis yerden giriyosunuz.. Anne ile kizi arasin da olan bisey.. Anne istemez kizi kalir.. Kiz kalmayi istemez anne zorlar.. Bu tamamen ana kiz arasinda olan bisey. Kv burasi sizin eviniz derken rahat rahat gelin kalin cekinmeyin die soylemis. Yoksa gorumcenizin de o evde hakki var.. Yavas gelin yani... Gorumcenize burasi artik abinin evi gelip kalma olayi artik olmicak bunu boyle bilin derken veya dedirtirken hic yuzunuz kizarmicak mi

İYİ GÜZELDE DİYORUM Kİ KIZINI KENDİSİDE KALMAYA GELSİN İSTEMİYO ZATEN KAYIN VELDEM AÇISINDAN BU DURUM İŞİNE GELİR AMA GÖRÜMCEMİ ÇOOK SEVİYORUM HANİ BANA DERSE ARADA GELİRİZ AMA BAK HEE LAF ARASI BEN HERKEZ YERİNİ BİLSİN CANIM GİBİ Bİ CEVAPTA BULUNURUM HANİ KÜSMESİNİ İSTEMİYORUM

kayınvalidenin istememesi başka
senin istememen başka
sen hiç karışma
otur oturdugun yerde
sen şimdi kızına gelme de de görüyüm kaynanı

Hikayen değişiyor inandırıcılığın kalmıyor, kp ev verdi herkese sizi mi ayırdı,bir de en büyük senin kocan
en son evlenen benim kocam çünkü :) artı görümcem eşinin evinde kendi evinden kira alıyor bizede kiracısı olan başka evi varda onlara uzak olduğu için orda oturamıyoruz he şimdi satın kaynanaya yakın yerden alın gibi bi düşünceyede şöyle bi cevap veriyim bina onlara aiz bi daire satıp yabancı birini sokmak gibi düşünceleri yok

en son evlenen benim kocam çünkü :) artı görümcem eşinin evinde kendi evinden kira alıyor bizede kiracısı olan başka evi varda onlara uzak olduğu için orda oturamıyoruz he şimdi satın kaynanaya yakın yerden alın gibi bi düşünceyede şöyle bi cevap veriyim bina onlara aiz bi daire satıp yabancı birini sokmak gibi düşünceleri yok

Bak arkadaş öyle böyle söyle ne dersen de böyle bir mantık yok, sen çocuklarım bakılsın yemeğim yapılsın karışan görüşen olmasın rahat rahat gezeyim diyosun sıkıntın bu, diğerlerinin hin tane evi kira geliri de olsa baba evi ayrıdır

Yaptiginiz cok ayip yahu. Hadsizlik yani.. zaten kv de gorumcemin kalmasini istemiyo diyerek kendinize bi destek avuntu ariyosunuz ama yok yani.. Yanlis yerden giriyosunuz.. Anne ile kizi arasin da olan bisey.. Anne istemez kizi kalir.. Kiz kalmayi istemez anne zorlar.. Bu tamamen ana kiz arasinda olan bisey. Kv burasi sizin eviniz derken rahat rahat gelin kalin cekinmeyin die soylemis. Yoksa gorumcenizin de o evde hakki var.. Yavas gelin yani... Gorumcenize burasi artik abinin evi gelip kalma olayi artik olmicak bunu boyle bilin derken veya dedirtirken hic yuzunuz kizarmicak mi
tabiki anne kız arasında ama durum o yaniii herkezin bildiği bişey bu kızınında bildiği bişey sorun zaten son cümlede yazdığında belki en başında kabul etseydim böyle bi sorunum olmazdı ama en başında tanımadığım için çekindim kötü olmak istemedim şimdi anlaşabiliceğime inanıyorum ve görümcemide kırmak istemiyorum

İYİ GÜZELDE DİYORUM Kİ KIZINI KENDİSİDE KALMAYA GELSİN İSTEMİYO ZATEN KAYIN VELDEM AÇISINDAN BU DURUM İŞİNE GELİR AMA GÖRÜMCEMİ ÇOOK SEVİYORUM HANİ BANA DERSE ARADA GELİRİZ AMA BAK HEE LAF ARASI BEN HERKEZ YERİNİ BİLSİN CANIM GİBİ Bİ CEVAPTA BULUNURUM HANİ KÜSMESİNİ İSTEMİYORUM

Görümcenize duyduğunuz sözde sevgi gözlerimi yaşarttı. Anne baba sağ iken , o evi abisinin evi bilsin mümkünse gelmesin diyen başkası çünkü değil mi ? Pes.

Kirada oturmaya devam edin , durduk yere kimsenin düzenini ve huzurunu bozmayın.

konu sahibi daha niye itiraz edip, yeni şeyler çıkarıyorsunuz ki kendinizi haklı çıkarmak için, herkes yaptığınızın yanlış olduğunu söylüyor, konu açıldığından beri hiç mi vicdani olarak ve düşünce olarak biraz fikriniz değişmedi, herkes yanlış düşünebilir ama yorumlardan da bir sonuç çıkarır yani.
yoksa sizde bin nasihatten değilde bir musibetten anlayanlardan mısınız. bu arada düşüncelerinizi yaparsanız tüm kardeşler karşı çıkıcak görümceniz kesin saç baş dalar ve o çok sevdiğiniz kv bile sizden el etek çekicek

tabiki anne kız arasında ama durum o yaniii herkezin bildiği bişey bu kızınında bildiği bişey sorun zaten son cümlede yazdığında belki en başında kabul etseydim böyle bi sorunum olmazdı ama en başında tanımadığım için çekindim kötü olmak istemedim şimdi anlaşabiliceğime inanıyorum ve görümcemide kırmak istemiyorum
Durum anlattığın gibiyse size haksızlık yapılıyor madem kendileri kiraya çıksın siz yerleşin o eve. Ama ev ev üstüne olmaz.
O ev sizin de olsa kv kp orada otururken kimsenin gelip gitmesine karışamazsın.

Bunun iması bile benim elimi saçla doldurur, ayrıca kV zaten kızını istemiyo kısmını uydurduğunu düşünüyorum, tepki çekince yazdın bunu

O zaman diger gelinlerde gelsin otursun o eve
onu konuyu açarken en başında yazmıştım canım görümcemde bunu biliyo yanii annesi az fırça atar gelir bana der napıyım kıs evde skılıyorum kimse yook geliyorum geldiğimede pişman oluyorum diye

Allah Allah nerden ev annesinin evi degil de abisinin evi olacakmis? Sen hem kiradan kurtulayim hem de bedava bakicim olsun diye insanlarin evine yerles, bi de evin sahibi olup kadinin kizinin gezmeye bile gelmesine izin verme. Oldu canim oldu

Durum anlattığın gibiyse size haksızlık yapılıyor madem kendileri kiraya çıksın siz yerleşin o eve. Ama ev ev üstüne olmaz.
O ev sizin de olsa kv kp orada otururken kimsenin gelip gitmesine karışamazsın.
kendisi onada razı ama olmaz one oyle anasına babasına bakamadı koca ev beraber dursalardı 3-5 ay dedirtmem kimseye gelenine gidenine bişey demiyorum zatenn gelen gelsin yesin içsin otursunn ama kalksın evine gitsin istiyorum sadece :))

İki taraf da razi olduktan sonra kayinvaliden ile yasamanda bir sakinca yok da kullandigin cumleler cok ilginc. Sen tasindin diye neden gorumce kendi ailesinin evinde kalmasin? Bir de sen ailenin mirasinda bir hakkin olmadigini mi dusunuyorsun? Gorumcenin evi olmadigina gore, sana gore her sey erkek evladin? Kisacasi bu zihniyetle zor be.

X