- 20 Temmuz 2015
- 143
- 49
SU YANLISLIK BI SON BULSUUN DÜZENLIYORUM CUNKU HERKEZ KAYNANA GIDIP GORUMCENIMI ISTEMIYCEN CURETE BAK GIBI MODDA ^^^Ben 7 yildir koca hatrina kaynanaya yakin (ayni sitede karsilikli binada) oturuyorum kp in genelde geceleri nobet geciren bi rahatsizLigi vaar esim iclerinde en son evlenen ama en buyuk cocuk kayin pederim herkeze bi daire vermis gorumce kira aliyo digeri icinde oturuyo bizim dairedede kiraci var ama kirayida biz almiyoruz kp emekli maasla gecinemezler diye onlara veriyoruz ilk cocugumu kaynanamin yaninda onun evinde isten gelene kadar bakiciya baktirdim ikinci icinde bakici dusunuyorum kaynanaya baktirma gibi bi niyetim yook simdi ben ikinci cocuga hamileyim durumum iyi cok sukur kendime istedigim muhitten ev almak istiyorum kiradan kurtulmak evimi istedigim gibi dekore etmek cocuklarima guzel bi oda yapmak istiyorum ama iki yildir kocama diller dokmeme ragmen kaynanamlara uzak oturmaya ikna edemedim(bu muhitten ev alipta parami heba etmekde istemiyorum) olur ama anca kardeslerinden biri onlarin dibine gelirse simdi asil konu benim ilk actigimda ozetle anlattigim ayrintiya takilmadan kisa gectigim su= madem kocam istedigim yerden ev almiyo bizde kayin valdeyle oturalim oaraya masraf edelim duzenimize uyduralim ama sartim haftanin ucgunu yatiya gelen gorumcemi arrik yatiya diilde istedi zaman istedigi kadar oturup yatiya evine gitmesini istemem yada gorumcemde yakin oturuyo hemen gelir falan filanlar soruluyo aracla 5 dk lik mesafede ama adamin ici rahat etmiyoo napalim illede diplerinde biri oturacak kaynanada uzakta oturmamizi istemiyoo zaten birini istiyo yanlarinda ee ogullarini istemekte hakki bisey demiyorum ama bosyerede 7 yildir kira veriyorum istedigimide yapamiyorum banada yazik duil mi^^^^^^^^ Ayrintisiz yazdigim kismi= hanımlar evliliğim süresince eşim tarafıyla hiç bi skıntım olmadı çook şükür biz kirada oturuyoruz kayınvaldem kendi evi dolayısıyla eşimin evi oluyo evleri. şimdi ben çalışışan bi anneyim 4 yaşında oğlum var ikinci bebişte yolda hayırlısıyla inşallah eve bağlı biri değilim gezmeyi tozmayı para harcamayı severim hamileliğimi öğrendiğimden beri kayınvaldemin yanına taşınma gibi bi düşüncem var hem birbirimize yardımcı oluruz hemde benim için daha rahat olur gibimegeliyo ........................................................................................................şöyle bi sorun var ki iki çocuklu bi görümcem var onuda çook seviyorum fakat kayınvaldemde sık sık kalmaya geliyo kayınvaldem bi dönem çook ısrarcı oldu orda yaşamamız için kendiside yazları 4 ay filan köye gidiyo ben diyorum ki şimdi konuşsam desemki anne ben sizinle yaşamaya karar verdim ama burasını herkez annemin evi diil bundan sonra abimin evi diye bilicek ve görümcemin burda kalma olayı bundan sonra olmıycak (gerçi oda hiiç istemiyo zaten gelsin onda kalsın) kayınpeder deseniz varlığı belli diil evde sizce mantıklı mı yoksa hiiç macera aramıyım mı ............................................dip not olarak belirtiyim kayınvaldem kızından çook gelinlerini el ustunde tutar kırmamak için çaba sarfeder
kayın valdem evlenirkende evliykende burası sizin eviniz dedi ısrarcı oldu ben tanımadığım bilmediğim için halyle kötü olmaktansa kira daha mantıklı geldi bu şekilde kabul ettim
ve haladaha kendisi her fırsatta kızım burası sizin eviniz gelin çıkın kiradan zaten biz köyde daha fazla kalırız kışın 3-5 ayda biraz sende biraz öburunde idare ederiz diyoda ben diyorum ki olmaz anne daha köy yaşın gelmedii diye ben ona ısrarcıyım
hatta kendi bize 1+1 bi ev alalım yakınınızda yeter modunda bunuda dikkate alırsanız yorumlarınızda sevinirim
herkeze aynı şeyleri yazdığında sürekli düzenlemk zornda kalıyorum kusura bakmayı
görümceninde kaynında kp den aldıkları evleri var bizede verdikleri ev var ama biz evlenirken kp der rahatsızlık geçirdiği için yakınlarında olalım diye kaynanaya yakın yerde kiracıyız arkadaşlar bende istediğim değişiklikleri kiracı olunca yapamamktan sıkıldım e ikinci çocukta geliyoo oda yapcam osu busu istiyorum kendi evim olsun
kayın valdem evlenirkende evliykende burası sizin eviniz dedi ısrarcı oldu ben tanımadığım bilmediğim için halyle kötü olmaktansa kira daha mantıklı geldi bu şekilde kabul ettim
ve haladaha kendisi her fırsatta kızım burası sizin eviniz gelin çıkın kiradan zaten biz köyde daha fazla kalırız kışın 3-5 ayda biraz sende biraz öburunde idare ederiz diyoda ben diyorum ki olmaz anne daha köy yaşın gelmedii diye ben ona ısrarcıyım
hatta kendi bize 1+1 bi ev alalım yakınınızda yeter modunda bunuda dikkate alırsanız yorumlarınızda sevinirim
herkeze aynı şeyleri yazdığında sürekli düzenlemk zornda kalıyorum kusura bakmayı
görümceninde kaynında kp den aldıkları evleri var bizede verdikleri ev var ama biz evlenirken kp der rahatsızlık geçirdiği için yakınlarında olalım diye kaynanaya yakın yerde kiracıyız arkadaşlar bende istediğim değişiklikleri kiracı olunca yapamamktan sıkıldım e ikinci çocukta geliyoo oda yapcam osu busu istiyorum kendi evim olsun
Son düzenleme: