• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli sevgilimden hamileyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baban nıye o kadar erken baba olmus
Cocuk gelin mı anneniz
Sizinkilere de pes bence
Once kendı anne babanıza bakın
Sende kes ya babam 19 annem 18 mis uc tane pirlanta gibi evlat yetistirmisler hala birbirlerine çok aşıklar en azindan babasi yasinda adamlarla yatan insanlar yok ailemde

Sende kes ya babam 19 annem 18 mis uc tane pirlanta gibi evlat yetistirmisler hala birbirlerine çok aşıklar en azindan babasi yasinda adamlarla yatan insanlar yok ailemde
Konudan bağımsız eskiden çoğunluk erken evlenirdi bu doğru ama eskiden yaş farkı da önemsenmezdi yani kınanan iki konu eskilerde normaldi…
Çok değil iki üç kuşak geçmişinize bakın illa ki yaş farkı olan bir evlilik görürsünüz bu sebeple iki tarafın birbirini kınaması manasız geldi

Arkadaşlar bu tarz yeni üyelerin sansasyonel konularına inanıp gerilmeyin derim. Mermad diye üye vardı bdv müdavimleri tanır. Yeni bir üyelikle gelip (onun üyeliği olduğunu kazen ifşaladı daha sonra) tam olarak bunun aynısı bir konu açmıştı geçen sene. Adam kendisinden yaşça büyük ve evliydi. Bu arkadaş da hamileydi, adam zengindi, hakkımı vermezse dava açarım falan diyordu, bildiğiniz konu sahibinin aynısı. Belki de aynı kişi bile olabilir. Ben konusuna hukuki şeyler yazınca bana özelden mesaj atıp üyelere nasıl yalan söylediğini anlatmıştı. Sonrasında foruma da hepinizle dalga geçtim xD tarzı mesajlar attı zaten. Bu arkadaşa da inanıp boşuna asabınızı bozmayın.
Mermadhazretleri diye değiştirmişti nickini. Baya baya dalga geçmişti aklınca

Arkadaşlar bu tarz yeni üyelerin sansasyonel konularına inanıp gerilmeyin derim. Mermad diye üye vardı bdv müdavimleri tanır. Yeni bir üyelikle gelip (onun üyeliği olduğunu kazen ifşaladı daha sonra) tam olarak bunun aynısı bir konu açmıştı geçen sene. Adam kendisinden yaşça büyük ve evliydi. Bu arkadaş da hamileydi, adam zengindi, hakkımı vermezse dava açarım falan diyordu, bildiğiniz konu sahibinin aynısı. Belki de aynı kişi bile olabilir. Ben konusuna hukuki şeyler yazınca bana özelden mesaj atıp üyelere nasıl yalan söylediğini anlatmıştı. Sonrasında foruma da hepinizle dalga geçtim xD tarzı mesajlar attı zaten. Bu arkadaşa da inanıp boşuna asabınızı bozmayın.
Ben inanmak istiyom çoğeğlenceli çünkü.

Mermadhazretleri diye değiştirmişti nickini. Baya baya dalga geçmişti aklınca
O üyeliği dışında başka bir üyelikle de yaptı. Kazen sonra gelip söylemişti 😐

Ben inanmak istiyom çoğeğlenceli çünkü.
Tamamı yalan değildi zaten. Yaşlı zengin ve evli bir adamla ilişki yaşadığı doğruydu ama hamilelik yoktu anladığım kadarıyla. Bir de adam evli olduğunu gizlemiş gibi anlatmıştı konuda. O kısımlar da yalanmış. Hatta adam karımı boşamam haberin olsun kabullen demiş en başta. Çocuk olursa ne kadar nafaka alabilirim falan diye sormuştu bana.

O üyeliği dışında başka bir üyelikle de yaptı. Kazen sonra gelip söylemişti 😐

Tamamı yalan değildi zaten. Yaşlı zengin ve evli bir adamla ilişki yaşadığı doğruydu ama hamilelik yoktu anladığım kadarıyla. Bir de adam evli olduğunu gizlemiş gibi anlatmıştı konuda. O kısımlar da yalanmış. Hatta adam karımı boşamam haberin olsun kabullen demiş en başta. Çocuk olursa ne kadar nafaka alabilirim falan diye sormuştu bana.
Bi tane 8 sn reyiz vardı, o meteliksizdi azcık ama, ona nolmuş? Adam boşanmıştı dediğine göre, öyle konuları vardı. Ya da kaç adam var bu kızda?

Adam çok zenginse karısı boşamaz onu. Bunun eline de bi daire, bi araba verirler, bi de yetecek kadar maaş bağlarlar. O da çok gönülleri bolsa. Yapmayan onu da yapmaz. Yapmayınca hapse atmıyolar sonuçta.
Yok yahu eskisi gibi ev araba alan kalmadı.
Şimdi adamın kendisinin üstüne yapılmış bir eve yada kiralık bir eve atıyorlar bunları oradan devam
Adam kirayı her ay ödesin diye gık bile diyemiyorlar onlara
Var tanıdığım bir iki tip durum bu
Aslında iyi oluyor kısa yoldan ev, araba mücevherat derdine düşen kadınlara

Konu sahibi fake olsa bile gerçekte var böyle şark kurnazları

Bi tane 8 sn reyiz vardı, o meteliksizdi azcık ama, ona nolmuş? Adam boşanmıştı dediğine göre, öyle konuları vardı. Ya da kaç adam var bu kızda?
8 sn reyizle boşanmıştı. O dayı farklı. Yalnız konu sahibi üyelik iptali yapmış. o kadar millet hakaret saydı, aşağıladı gitmedi. Mermad falan deyince üyelik iptali yapmış beni bir işkillendirdi 😄

Yok yahu eskisi gibi ev araba alan kalmadı.
Şimdi adamın kendisinin üstüne yapılmış bir eve yada kiralık bir eve atıyorlar bunları oradan devam
Adam kirayı her ay ödesin diye gık bile diyemiyorlar onlara
Var tanıdığım bir iki tip durum bu
Aslında iyi oluyor kısa yoldan ev, araba mücevherat derdine düşen kadınlara

Konu sahibi fake olsa bile gerçekte var böyle şark kurnazları
Ahahahah o daha iyiymiş yalnız, eskiden daha mı merhametliymiş yoksa daha mı akılsızlarmış çok belli değil orası. Adamlar da gözü açmış, kullanabildikleri kadar ödeme yapıyorlar. Çocuk doğurup ömür boyu beleşe yaşamak devri de kapandı desenize.

Ülkede bekar erkek kıtlığı mı var evli adamlarla takılmışsın ?? Ve baban yaşında !

Sen eve annenin koynuna girerken adam karısının koynuna giriyor

Hiç mi miden bulanmadı başkasına dokunan adama dokunmaya ?

Adam evli !! Sahipli adam iki evladı var bu insanların ne suçu var

ne işin var yaşlı adamlarla

Ortalık karıştırmak için konu açtığın o kadar belli ki. Çünkü ar namus edep denen şey çoğu insanda oluyor
çoğu insanda ar namus oluyor mu, hiç sanmıyorum. bu konu fake se bile bunun gibi o kadar çok genç kız var ki babası yaşında adamlara kendini kullandıran, para için kendini satan...

Ahahahah o daha iyiymiş yalnız, eskiden daha mı merhametliymiş yoksa daha mı akılsızlarmış çok belli değil orası. Adamlar da gözü açmış, kullanabildikleri kadar ödeme yapıyorlar. Çocuk doğurup ömür boyu beleşe yaşamak devri de kapandı desenize.
İkisi de bence
Artık tamamen bencil ve ahlaksızlar hem böyle böyle yapmaya çalışan kadınları gördükçe gözleri açıldı.
Kendi anasına babasına bile karısına değil bunlara baktıranlar var.
Artık yok öyle iki çocuk doğurup Hürrem sultan gibi etrafta dolaşmalar

21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Birde sevgilim diye bahsetmen yokmu koca adamdan bizler evli barklıyız çocuk istiyoruz olmuyor siz daha çocukken çocuk yapıyorsunuz ne denir ki Allah akıl fikir versin

21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Konu gerçekse süreyi geçirmeden hemen aldırmalısın..hiçbir olur tarafı yok.. bu adamla tüm ilişkini kesmelisin..Bir daha böyle büyük yanlışlar yapmazsın umarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X