• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldım Pişmanın Geri Dönmek İsiyorum Ne Yapmalıyım

İnsanın fikri neyse zikri de odur. Eşim o kadar mutlu ki benimle 1 evladımız var saçma sapan kıskançlık yapan bir esi yok evinde her şey yolunda. Daha ne olsun.
Sana kötü bir haberim var. Bir arkadaşımda tam senin anlattığın gibiydi. Adamın arkadaş grubunda eşleri hep kıskanırdı arkadaşım hiç kıskanmaz hiç sıkamazdı. Arkadaşımın eşi çok mutluydu ne kadar anlayışlı bir kadınsın derdi. Sonra ne oldu biliyor musun o arkadaşım aldatıldı. Aynı senin anlattın gibi mükemmel mutlu bir ilişkileri vardı. Hiçbir sorun yoktu. Yani erkek milletine öyle çok güvenmeyeceksin semerinide çok gevşetmeyeceksinde çok sıkmayacaksında 😂

siz yazdıklarınızı okudunuz mu hiç? adam ayşe ' yi size tercih etmiş var mı ötesi birde barışmak istiyorum demişsiniz. kardeşim siz ne yiyip içiyorsunuz o kıza "ayşem" demiş bunu da görmüşsünüz. off offf kadınlar akıllanmayız.

-kiskanc değilimdir, esimin bi dunya kiz arkadasi var-

Esimle yeni yeni flort ediyoruz o zamanlar, bi kiz var ayni sizin Ayse gibi her taşın altindan cikiyor, esim foto ekliyor alev atmalar, esim birsey yaziyor mutlaka bi yorum katmalar, bazen sadece "sen diyorsan dogrudur" boyutunda yalakalik cumleleri vs vs.

Kendisine bu kizin kim olduğunu sordum, milyon yillik arkadasim aman kardes gibi goruyorum dedi (dogru, cunku esim asla -beni tanimiyormen dahi- yanit vermemis kiza en fazla "Sagol canim" yazmis mesela).

Sonra bir gun kafede oturuyoruz, kizdan mesaj geldi, "ya xxx çok hastayım" esim yanitlamadi, okudu kapatti.

Dedim o mesaja cevap ver ve sunu yaz "neyin var, gecmis olsun?"

Cevap:
"Bi corba yapanim bile yok, gelip ustumu orter misin?"

Şalterlerim atti o an.

Bu nasil kardes diye adami bi guzel paraladim ve eşim bu kizi o gun aninda sildi, bir daha da bu kizin esamesi okunmadı.

Eger silmeyip, ya o benim kardesim diye tuttursaydi, ben esimi silerdim, cok netim.
Ben paralamış kadar rahatladım oh 😌 Arkadaşlar o benim arkadaşımdı karısı bırakmadı bikbik etmeyin. Arkadaşınızın tercihi siz değilseniz milleti yuvasında huzursuz etmeyin.

Back