- 16 Temmuz 2023
- 1.993
- 5.038
- 78
- Konu Sahibi zeynepnur2198
Bırak boşver Ali Ayşe'yi seviyor. Sen yoluna, kendi hayatına bak. Yemin eden erkeklere de inanma.Merhabalar, geçen yıl uzun süren bir platonik bir seviginin ardından geçtiğimiz yaz biriyle tanıştım. Tanıdığım ilk andan itibaren evimde gibi hissettim sanki. 9 aydır birbirimizin hayatındayız. 7 aydır da sevgiliyiz. Sevgiliydik yani. Aslında her şey mükemmel gidiyordu elbette mükemmellik olmaz bunu biliyorum ama beraberken çok mutluyduk bu yeterliydi. Ona çok aşığım bunu dürüstlükle kendime itiraf ediyorum. İlişkimizin başından beri tek bir sorunumuz oldu. Ben okuyorum o ise bir firmada mühendis olarak çalışıyor. Beni bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı. İlk tanıştırdığı arkadaşlarından biri adına ayşe diyelim. Ayşeyi en başından beri ben hiç sevemedim ama başta sesim çıkmadı sadece çok hoşlanmadığımı söyledim. Sonrasında bir gün ben okuldan çıktım o da bir konferansa katılmıştı ve konum olarak bana baya yakındı. Bende yanına gitmek istedim. O da Ayşe burada sen gelme istersen dedi. Kavga ettik tabi yalvar yakar barıştık ben gittim sonra. Sonrasında bir gün gece film izlerken aniden bu kız mesaj attı. Telefonunu alıp baktığımda gecelerce mesajlaştıklarını kıza ayşem yazdığını falan gördüm. Bu şekilde onlarca olay sayabilirim sırf bu kız yüzünden çıkmış maksimum 2 haftada bir kavga etmeye başlamıştık son dönemde. En son artık ya bu kızla iletişmini kesersin ya da senden ayrılırım dedim. O da onun çok yakın arkadaşı olduğunu böyle bir şey yapmanın kendisine saygısızlık olacağını söyledi. Bitirdik bizde 1 hafta önce ama bildiğiniz ikimizde ağlaya ağlaya ayrıldık birbirimizden. Benden nefret etmeni istemiyorum seni çok seviyorum severek ayrılıyorum ama böyle bir şey yapamam dedi. O kıza karşı hislerinin olmadığı hakkında yeminler etti ama iletişimini kesemeyeceğini söyledi. Bizde ayrıldık tamamen ama ben bir türlü toparlanamıyorum. Gerçekten çok mental olarak çok kötüyüm. Ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Barışmak istiyorum ama bu şekilde kabul edemem. Sizce ne yapmalıyım?