Size iyi bir eş,eşten öte hayat arkadaşı olabileceğine inanıyorsanız,Cimrilik,bencillik,aşırı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük vb belirleyici kötü huyları yoksa,çalışkansa evlenebilirsiniz. Tabiki bu tip kötü karakter özellikleri ilk etapta ortaya çıkmayabiliyor çoğu zaman,hatta çokça duyarız böyle değildi eskiden cümlesini ama yinede belli edenlerde var,bunu bile göre düzelir diye evlenip hayatının hatasını yapanda var.
Siz kendinizi evlilige hazır hissetmiyorsunuz anladığım kadarıyla,hatta şüpheleriniz de olabilir adayınızla ilgili,bu sebeple acele etmeyin derim. Biraz daha tanıyın.
Doğru insanla evlilik,insanın sırtını yaslayabileceği,arkasında duvar gibi duran desteğinin,hayat arkadaşının olması demek. Kendi adıma doğru insanla evli olduğumu düşünüyorum,7 senemiz dolacak. Her günümüz neşe icinde cıvıldayarak gecmedi yalan yok ama asla birbirimize ağza alınmayacak laflar etmedik,aramızdaki saygıyi yitirmedik. Eşim sinirliyse ben uzaklaştım,ben sinirliysem o idare etti ,birbirimizi hep anlamaya çalıştık,zaman geçtikçe huyumuzu suyumuzu öğrenince sorunumuz kalmadı. Eşim der hatta beni benden iyi tanıyorsun diye. O kıvama geldik artık.
Sizde evlenmek istiyorsanız,dogru insan bu diyorsanız evlenin ama ufacık bir şüpheniz varsa kendinizden yada sevgilinizden,biraz daha zamana bırakın.
Hakkınızda hayırlısı olsun