Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

Aslında anlayışlı biridir ama bazen belli olmuyor bugün akşam söyleyim o zaman:)sizler de benim gibi ev hanımısınız değil mi:)

Aslında anlayışlı biridir ama bazen belli olmuyor bugün akşam söyleyim o zaman:)sizler de benim gibi ev hanımısınız değil mi:)

evet canım ev hanımıyım bende. dediğimiz gibi arkadaş bulmak muhabbet etmek amaç. birbirimize yardım etmek. bende daha yeniyim burada ama bu zamana kadar zararını görmedim :46:

Kesinlikle çok faydalı kafama takılan birşey olduğunda arama motoruna yazıyordum ilk bu site çıkıyordu baktım her şeye bi cevapları var bu hanımların ben de faydalanayim:)dedim..eşime söylediğimde ilk tepkisi ne biliyorsun karşındakinin bayan olduğunu diyecek:)çok kuşkucu tam mesleğini bulmuş

Kesinlikle çok faydalı kafama takılan birşey olduğunda arama motoruna yazıyordum ilk bu site çıkıyordu baktım her şeye bi cevapları var bu hanımların ben de faydalanayim:)dedim..eşime söylediğimde ilk tepkisi ne biliyorsun karşındakinin bayan olduğunu diyecek:)çok kuşkucu tam mesleğini bulmuş

evet evet aynı benimki de. demekki erkekler aynı? benimki de hem teşvik etti üye oldum geçen bana demesin mi erkek olabilir ordakiler diye. o kadar kuşkucu ki..:44:

Ama tatlı bi dille güzel yönlerinden bahsedersem kızmaz belki:)canlar ben bu arada bisi daha sorcam ben bikini bölgeme ağda yaparken emla adlı uyuşturucu bi krem kullanıyorum..bi zararı var midir ki???kullananız var mi??

Ama tatlı bi dille güzel yönlerinden bahsedersem kızmaz belki:)canlar ben bu arada bisi daha sorcam ben bikini bölgeme ağda yaparken emla adlı uyuşturucu bi krem kullanıyorum..bi zararı var midir ki???kullananız var mi??

valla hiç fikrim yok. bana da arkadaşım önermişti ama ben kullanmadım. netten araştır istersen. bilemiyorum..:50:

bak ne buldum son anda..
http://www.kadinlarkulubu.com/arsiv/159321-emla-kremi-hakkinda-uyarilar.html linki tıkla bende hepsini okumadım ama önemli şeyler yazıyo gibi..

Son düzenleme:
evet canım anlıyorum seni. benimde aynı. benimde komşularım var ama hepsi yaşca bende büyükler. hiç genç yok desem yalan olmaz.ama idare ediyorum işte buna şükür deyip.

merhaba melis :3: iyiyiz hiç girmiyon gerçekten geçmiş olsun bu arada. benim daha regl olma günüm gelmedi. :1: ama inş. olmam :1:
daha yeni toparladım kötüydümmm ebuşcum gelirimm girdigimde zaten heppp bırakırmıyım buurayı:55:

ah canım burçdaşımmmmmmmm:70::70::70: 28 eylül benimde:emir_bebek::39:
kuzuuummm dengeliii süsülü venüs kızım nabersinnn bütün teaziler topalndıkk :16::16:

slm kızlarrrrrrrrrrr
sanırım regl olucam,ateşim düştü,karnım çok feci ağrıyorrrrrrrrrrrrr:84::84::84:

slm kızlarrrrrrrrrrr
sanırım regl olucam,ateşim düştü,karnım çok feci ağrıyorrrrrrrrrrrrr:84::84::84:

canımm olsun napalım:50: randevu al ozaman hemen çarşambaya hormon testlerını yaptır, bende bugun gıdıcem öğleden sonra:26:

slm canım günaydın hatta.. geçmiş olsun kadercim geçer inş.

canımm olsun napalım:50: randevu al ozaman hemen çarşambaya hormon testlerını yaptır, bende bugun gıdıcem öğleden sonra:26:

sağolun kızlarrr,,,
güllü ama hala olmadım ,sökülmedi daha,,,önce eşim mi gitseydi güllü ne dersin ,,,ona randevu alayım,,,
güllü dünde sordum ama görmedin sanırım,marmaraya mı sen gidicen testler içinn

Back