Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında anlayışlı biridir ama bazen belli olmuyor bugün akşam söyleyim o zaman:)sizler de benim gibi ev hanımısınız değil mi:)
Kesinlikle çok faydalı kafama takılan birşey olduğunda arama motoruna yazıyordum ilk bu site çıkıyordu baktım her şeye bi cevapları var bu hanımların ben de faydalanayim:)dedim..eşime söylediğimde ilk tepkisi ne biliyorsun karşındakinin bayan olduğunu diyecek:)çok kuşkucu tam mesleğini bulmuş
kzılar banada müsade,sonra ggörüşürüz,öpüyorum sizi,:79::79:
Ama tatlı bi dille güzel yönlerinden bahsedersem kızmaz belki:)canlar ben bu arada bisi daha sorcam ben bikini bölgeme ağda yaparken emla adlı uyuşturucu bi krem kullanıyorum..bi zararı var midir ki???kullananız var mi??
daha yeni toparladım kötüydümmm ebuşcum gelirimm girdigimde zaten heppp bırakırmıyım buurayıevet canım anlıyorum seni. benimde aynı. benimde komşularım var ama hepsi yaşca bende büyükler. hiç genç yok desem yalan olmaz.ama idare ediyorum işte buna şükür deyip.
merhaba melisiyiyiz hiç girmiyon gerçekten geçmiş olsun bu arada. benim daha regl olma günüm gelmedi.
ama inş. olmam
![]()
kuzuuummm dengeliii süsülü venüs kızım nabersinnn bütün teaziler topalndıkkah canım burçdaşımmmmmmmm28 eylül benimde
![]()
kızzlar beng eldim kimseler yokmuuu haydi amaaapazar günü kocişler evde tabiiii ondan girmiyhonuzz
![]()
evettt bendeeğülümm sendemiii bizdensinnn teraziii![]()
Ben de burdayım ama hiç ii değilim![]()
Ben de burdayım ama hiç ii değilim![]()
slm kızlarrrrrrrrrrr
sanırım regl olucam,ateşim düştü,karnım çok feci ağrıyorrrrrrrrrrrrr:84::84::84:
slm kızlarrrrrrrrrrr
sanırım regl olucam,ateşim düştü,karnım çok feci ağrıyorrrrrrrrrrrrr:84::84::84:
slm canım günaydın hatta.. geçmiş olsun kadercim geçer inş.
canımm olsun napalımrandevu al ozaman hemen çarşambaya hormon testlerını yaptır, bende bugun gıdıcem öğleden sonra:26:
kızlar nerelerdesiniz yahu. yoksunuz sabahtan beri.. özledim hepinizi![]()