Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hadi inşlhhh senin değerlerin bari iyi çıkarda bir an önce başlarsınız tedaviyee,,,rahim filmini nerde çektircektin güllü,anestezi uygulayacaklar mı,,,Allah yardım eder inşlhh sanadaaa:9::9:

sağol tatlım benimm:16::16::16:
nenehatundacektırıcem canım lokal uyuşturuyolarmış, anestezili cok pahalı hemde nolur ne olmaz korkuyorum anestezıden dozunu ayarlayamazlar falan:9::9:

pazar pazar temizlik günümüz oldu he :46::46::46: dinlenme zamanı kendine bide çay yada kahve yap. afiyetle iç canım. ben dinlenirken çay yaptım :68: yarında halılara niyetleniyorum ben :71:

ayyy valla çok iyi olurrr,,,hava çok sıcakk burda ,terledim,koca bi bardak su aldım yanıma,onu içeyimde sütlaç yapmıştık komşumla onu yiyeyim barii,,,enerji depolayalım birazcıkta demi amaa:33::33:
ayy halıları ben yıkayacam yaa,mutfakla antrenin ki çok kirlendiii,,,balkonum geniş orda yıkasam diyorum,ama şu adetim belli olsunda ,ona göre suya gireyimm heheheee:27::27:

sağol tatlım benimm:16::16::16:
nenehatundacektırıcem canım lokal uyuşturuyolarmış, anestezili cok pahalı hemde nolur ne olmaz korkuyorum anestezıden dozunu ayarlayamazlar falan:9::9:

hımmm anladım,marmara da çekmiyolar mı kız rahim filmi,yada pendik devlette,yada tuzla devlette,nenehatun özel,nekadara çektircen bariii,fiyatı çok pahalı olmasın,
kk dan bi arkadaşımda çekilecek oda 300 tl ye anestezili çekilcekmiş,,,anam ne kadar pahalı yaa
devlette çektirenlerde var ,5 kuruş ppara vermiyolarrr,iyice araştırdınmı güllü

ayyy valla çok iyi olurrr,,,hava çok sıcakk burda ,terledim,koca bi bardak su aldım yanıma,onu içeyimde sütlaç yapmıştık komşumla onu yiyeyim barii,,,enerji depolayalım birazcıkta demi amaa:33::33:
ayy halıları ben yıkayacam yaa,mutfakla antrenin ki çok kirlendiii,,,balkonum geniş orda yıkasam diyorum,ama şu adetim belli olsunda ,ona göre suya gireyimm heheheee:27::27:

tabi tabi kendine dikkat et. hatta normalde de suya pek girme üşütebilirsin. ye bakalım afiyet olsun canım.. :56: bende yemek yiyeceğim birazdan çoook acıktım. eşimi bekliyorum.

Koca yok evde bende temizlik çamaşır ütü..gani gani:-Dama o kadar büyük çaplı değil kızlar..tebrik ediyorum valla sizi:nazar:

hımmm anladım,marmara da çekmiyolar mı kız rahim filmi,yada pendik devlette,yada tuzla devlette,nenehatun özel,nekadara çektircen bariii,fiyatı çok pahalı olmasın,
kk dan bi arkadaşımda çekilecek oda 300 tl ye anestezili çekilcekmiş,,,anam ne kadar pahalı yaa
devlette çektirenlerde var ,5 kuruş ppara vermiyolarrr,iyice araştırdınmı güllü

canım çekiyolarda aylar sonraya gün veriyolar, bide hiç uyuşturmadan cekiyolarmış, anestezisiz 225 dediler biraz indirim yaptırırız bakalım, anesteziliyede 350 demişlerdi.

Son düzenleme:
tabi tabi kendine dikkat et. hatta normalde de suya pek girme üşütebilirsin. ye bakalım afiyet olsun canım.. :56: bende yemek yiyeceğim birazdan çoook acıktım. eşimi bekliyorum.

evet yaa eşimde o yüzden yıkatalım diyoo,ama ben hevesleniyorum ,hortum bile aldım onun için,ben yıkayacamm,zaten çok yok,,,:61::61:
benimde eşim bugün erken gelebilir ,dersi erken bitecekkk
senin eşin ne iş yapıyordu dilekkçimm

canım çekiyolarda aylar sonraya gün veriyolar, bide hiç uyuşturmadan cekiyolarmış, anestezisiz 225 dediler biraz indirim yaptırırız bakalım, anesteziliyede 350 demişlerdi.

hımmm,yapın indirim canım bak yapıyolarmışş,bu arkadaşa 400 demişler 300 e indirmiş zar zor,100 lira da 100 liradır,ne kadar koparsan kardırr,,,ya adetin 3. günü kan nerde verecen peki güllü,çok soru soruyom ben bugünnn:27::27::27::27:

Hoşbuldum canım:)dün bizim bey evdeydi bütün giremedim nete..iki günde baya alışmışım buraya:)özledim valla..bu arada benimki burda takıldığımı bilmiyor söylemedim kızar diye sizce ne yapayım:26:

evet yaa eşimde o yüzden yıkatalım diyoo,ama ben hevesleniyorum ,hortum bile aldım onun için,ben yıkayacamm,zaten çok yok,,,:61::61:
benimde eşim bugün erken gelebilir ,dersi erken bitecekkk
senin eşin ne iş yapıyordu dilekkçimm

benimki fakülte hast. memur. hafta sonu çalışmıyo. hafta sonu meslek geliştirme kursuna gidiyordu bugün son artık. iki aydır tatil yüzü görmüyo zavallım. hafta sonları gitti hep bugün bitiyo işte.

Hoşbuldum canım:)dün bizim bey evdeydi bütün giremedim nete..iki günde baya alışmışım buraya:)özledim valla..bu arada benimki burda takıldığımı bilmiyor söylemedim kızar diye sizce ne yapayım:26:

benimkide normalde kızardı böyle üyeliğe falanda, kk dan okadar çok şey öğrendikki:9: şimdi bişey olduğu zaman aç bakalım varmıymış aynısını yaşayan yada kızlara sor bakayım neymiş diyo:60::60::60:

valla benim eşim ilk zamanlar gıcık oluyodu buraya girmeme,şimdi şimdi alıştı artık,,,her sorumun cevabını burda bulabiliyorum napayım,araştırıyorum karşıma kk çıkıyorr,bende alıştım artık,arkadaşlarda edindikk,,eşinde alışır merak etme,burda kötü bişi yapmıyoruz sonuçtaaa:6::6:

benimki fakülte hast. memur. hafta sonu çalışmıyo. hafta sonu meslek geliştirme kursuna gidiyordu bugün son artık. iki aydır tatil yüzü görmüyo zavallım. hafta sonları gitti hep bugün bitiyo işte.

hımmm,ne güzzel h. sonu keşke bizimkininde izinli olsaydı da gezseydik şimcikk,,,:17::17:

nilaydı değil mi adın. öyle hatırlıyorum. özlüyo insan bende hep giriyom özlediğim için :1: bence söyle eşine. bilgisayarda bakınırken görür siteyi. sonra baştan söylemediğin için kızabilir. şahsen benimki öyle bi durumda niye buraya takıldıgını söylemedin diye kızar. sadece bilmek ister yani. kocalardan bişey saklanmaz. :3: sadece konuştuklarımızı sakla yeter bence.

benimkide normalde kızardı böyle üyeliğe falanda, kk dan okadar çok şey öğrendikki:9: şimdi bişey olduğu zaman aç bakalım varmıymış aynısını yaşayan yada kızlara sor bakayım neymiş diyo:60::60::60:

aynen gerçekten çok faydalı bi zararı yok ki forumun bize. daha yararı var. benim de canım sıkılıyo diye eşim teşvik etti. üye ol arkadaş bulursun diye. iyi ki de dinlemişim onu. sizlerle tanıştım işte. :16:

neyse kızlar ben çıkayım size doyum olmuyo aksama kadar oturabılırım pc nin başında ama kayınvalideme doğru gidicemm, akşama artık görüşrüz öpüyorum hepinizi:16::16::16:

Back